Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: ratas silkutės  (Skaityta 274654 kartus)

Neprisijungęs Ratas

• Įrašai: 1691
    • Žiūrėti profilį
Re: ratas audi 100 silke va
« Atsakymas #75: 2009 Birželio 22, 00:40:23 »
truputely uzklimpes buvau :) va atsitiko tokia beda su starteriu vel sugedo įmetėjas nesuprantu kaip gal nuo degmes nes bisky turksdavo pro slanga antifryzas kur y korba ateina ir parudijo starterio dar veržlė kur laidai jungiasi pliusiniai ar nuo to galejo sugest?
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Birželio 22, 00:52:37 sukūrė ratas »

Neprisijungęs owas

• Įrašai: 2952
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #76: 2009 Birželio 22, 12:10:07 »
Va toks šimtinės priekis man labiausia žiūrisi (+) 200 lūpą, pilnas buferis su purkštukais ir halogenais, chromuotos juostelės ant buferio ir grotelių (+) tik truputi kreivas šleivas tas visa priekis, gal dar reiktu baltų posūkių :V

Neprisijungęs a200

• Įrašai: 1765
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #77: 2009 Birželio 22, 12:20:20 »
Va toks šimtinės priekis man labiausia žiūrisi (+) 200 lūpą, pilnas buferis su purkštukais ir halogenais, chromuotos juostelės ant buferio ir grotelių (+) tik truputi kreivas šleivas tas visa priekis, gal dar reiktu baltų posūkių :V
vat nebutu kreivas sleifas, butu nice (y) nes dabar baisu ziuret...

Neprisijungęs Ratas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #78: 2009 Birželio 22, 18:24:22 »
tas buferis buvo numestas pas ta seny  sukreivintas tai kazkiek atitiesinau buvau papaudes su svoriais ale posukius tai isimesiu baltus tik bisky veliau nes dabar atsirado kitu darbu reikia pakeisti pusasio guma :V

Neprisijungęs Marcco

• Įrašai: 498
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #79: 2009 Birželio 23, 08:39:08 »
ka dadejai statant priesrukines??? rele kokia statei??? ar jau gamykliskai viskas yra?

Neprisijungęs Ratas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #80: 2009 Birželio 23, 10:34:10 »
nieko nedejau jokiu reliu viskas cia anksciau buvo gamykliskai kai nusipirkom viskas veike kai nauja ziauriai buvo gerai uzlaikyta :)

Neprisijungęs Ratas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #81: 2009 Birželio 23, 20:57:24 »
nu va bisky pasireguliavau karbiuratoriu dabar mazu benzino maziau valgys bet tikriausiai antra sklende taip ir neatsidaro nes spaudziu dugna ir nevalioja prakast 2pavara ant asvalto  :V

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 978
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #82: 2009 Birželio 24, 00:19:01 »
hm o neziurejai kame beda gali buti ??

flex

• Svečias
« Atsakymas #83: 2009 Birželio 24, 00:35:13 »
Bėda jau vakuume arba pačioj antroj sklendėj bėda.

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #84: 2009 Birželio 24, 12:40:13 »
Ta lupa neuzsidejo normaliai... arba tas grroteles reikia i prieki istraukt...
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs a200

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #85: 2009 Birželio 24, 12:48:58 »
kas is to kad istrauksi groteles? paziurek kaip nesueina sonas.. jei uzsidetu normaliai tai gal pasiimciau ir as tokia :D

Neprisijungęs Ratas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #86: 2009 Birželio 24, 13:50:46 »
hm o neziurejai kame beda gali buti ??
nu as ta korba visa isardes buvau nes jis buvo pridulkejes isvaliau supurskiau tuo geru karbu valikliu issivale visos varvalynes . nezinau kaip su ta 2sklende ar nepakanka oro traukos ar kazkaip.  :V

Neprisijungęs Ratas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #87: 2009 Birželio 24, 13:59:22 »
kas is to kad istrauksi groteles? paziurek kaip nesueina sonas.. jei uzsidetu normaliai tai gal pasiimciau ir as tokia :D
nereikia jau ten tu groteliu istraukt cia ta lupa pas visas taip atrodytu nes ji tokia stora o tie sonai tai te jau parodija gavosi nes tie laikikliai toki paklere tai ir taip sutraukiau as ja kiek galejau y virsu. as kazkada irgi galvijau kad idealiai cia sueina matai mazu a200 buferis bisky toks kitoks sonai gal stambesni as niekad realiai nemaciau siaip ant tamsios silkes jis nesimato kad toks nukares nes pas mane kaime dar vienas artistas vazineja su a200 pazeminimu ant a100 uzsidejes bet pas jy melyna ta silke kaip tavo "dragon" tai nesimato

Neprisijungęs a200

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #88: 2009 Birželio 24, 14:09:18 »
bet vistiek jei tokie tarpai tai tada man nepatinka ir netinka (-) kad ir melyna ar juoda, bet jau kazkas neto :)

Neprisijungęs Ratas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #89: 2009 Birželio 24, 14:12:26 »
bet vistiek jei tokie tarpai tai tada man nepatinka ir netinka (-) kad ir melyna ar juoda, bet jau kazkas neto :)
bet kad pas tave pastebejau te irgi nei po kapotu tos gumos nera nei po lempom tai irgi tu tarpu tada tau susidaro nemazai :V

Neprisijungęs Ratas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #90: 2009 Birželio 24, 14:15:14 »
be to pas mane buvo dauzta tai gal dar tas turi ytakos kad nesueina truputy nes tiesinau pats nuo to prasidejo mano gyvenimas su audi :D. nes ma anksciau nerupejo jokios masinos

Neprisijungęs a200

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #91: 2009 Birželio 24, 14:16:16 »
bet kad pas tave pastebejau te irgi nei po kapotu tos gumos nera nei po lempom tai irgi tu tarpu tada tau susidaro nemazai :V
butent, guma pareis po kapotu kai bus nupustas naujais dazais kapotas, o ta juostele po lempom neiskojau dar :V

Neprisijungęs Ratas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #92: 2009 Birželio 24, 14:22:19 »
butent, guma pareis po kapotu kai bus nupustas naujais dazais kapotas, o ta juostele po lempom neiskojau dar :V
a as tai matei tokia sokia tokia ta juostele po lempom pasidariau prisirinkau srote visokiu su nikeliu audi absyfkiu ir krapciausi visa diena :D :D :D dar galvojau is statybines medziagos padaryt kur kai plyteles deda kur kampuose dedasi tokia juosta ale neisejo is tos :D :D

Neprisijungęs a200

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #93: 2009 Birželio 24, 14:27:09 »
a as tai matei tokia sokia tokia ta juostele po lempom pasidariau prisirinkau srote visokiu su nikeliu audi absyfkiu ir krapciausi visa diena :D :D :D dar galvojau is statybines medziagos padaryt kur kai plyteles deda kur kampuose dedasi tokia juosta ale neisejo is tos :D :D
:D :D :D (y)

Neprisijungęs Ratas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #94: 2009 Birželio 29, 10:09:54 »
vyko sioki toki darbai pakeiciau traukiu antgalius ir pusasio guma . tik dabar atsitiko nauja problema kazkodel neveikia autochekas ir nei degalu nerodo nei tachometras neveikia ir temperaturos nerodo veikai tik apsvietimas ir spidometras  :-{ buvau isemes visa skydely perkisinejau fyskes bet nieks nepadejo tiesa dar veikia laikrodis bet ir tas grybauja ff

Neprisijungęs Ratas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #95: 2009 Birželio 29, 10:12:10 »
dar cia ilgai uztrukau kol vienas dirbdamas sudejau ta pusasy ff

Neprisijungęs Ratas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #96: 2009 Birželio 29, 10:14:55 »
cia siaip

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #97: 2009 Birželio 29, 10:17:09 »
O kam tas Audi uzrasas ant priekiniu groteliu ?  :V

Neprisijungęs Ratas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #98: 2009 Birželio 29, 11:49:00 »
O kam tas Audi uzrasas ant priekiniu groteliu ?  :V
siaip uzdejau  :D is tolo kazkaip ydomiau atrodo bet is arti nieko ypatingo

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #99: 2009 Birželio 29, 12:04:15 »
lupk lauk, nes vaizdo nepriduoda  :D audi niekada ant priekines automobilio dalies nededavo raidiniu markes pavadinimu, apart variklio, apdailos arba transmisijos emblemu kaip : quattro, eS, ReS, V8 ir pan.. net MTM prieki nededa savo atributikos ;)