nu dabar aš jy sujungiau kaip priklauso bet vistiek mašina netraukia vistiek tas avarinis rėžimas dar manau toky dalyka kad šiaip srovė neateina to laido kur y kuro siurblio vožtuva jungiasi pradėjau manyt kad ten bėda kompas neduoda gazo ir veikia avariniu rėžimu nes jy pajungus nėra gazo ir visai neuždėjus jokio laido tas pats bet aš važinėju su senu laiduku senos pravodkės prisukau gazuojasi labai gerai kai pašyla mašina gazas labai jautrus tėvo c4 net toks nėra. bet va kažko trauka kaip 66kw ir nelabai jaučiu ta turbinos užpūtima nuo 2000rpm toks silpnas
susitvarkyk laidus paleisti per visa variklio skyriu...visumoj variklis grazei atrodo neuzsitepalaves kaip.toks oro filtras tai traktoriaus garsa ypatingai isryskina,bet ko tik nepadarysi del papildomu kumeliu po kapotu
tie du laideliai kur apvynioti izoliacija išsiaiškinta kad ten jie y variklio pagalve jungiasi kadangi pas mane tokių pagalvių nera tai dzin tegu jie ir lieka
papildomas galingumas su tokiais filtrais yra tik vaikų mitas.
duociau pervaziuot s sava masina su stock filtru ir su ale sport ir tikrai pamatytum kad ne mitas,aisku jei mano tiesa tai turesi pamoket uz veju kalbejima
Pas 2.5tdi elektrinės pagalvės
Ką ta elektra veikia tose pagalvėse?
o blemba einu det stockines dezes,iskart visi asilai sugrys kur db islakste del maniskio nestandartinio filtro...
draginese masinose filtras buna pastatytas vietoje kur jis trauks salta ora, toliau ir kompas sustiguotas pagal visai naujus oro srauto matuokles parametrus... o geriausiai yra tai, kad sitie filtrai su didesniu oro pralaidumu turi ir didesni dulkiu pralaiduma, tai gal dar geriau trauktu isvis be filtro? Kazkur siame forume zmogus pasakojo ispudzius su RS4 po metu ar panasiai pravazinetu su sportiniu filtru, kai servise pamate kas is turbinu like. Manau gamintojas ne ant durniaus deda normalu filtra i suprojektuota deze beje yra automobiliu, kurie be oro filtro ant laisvu net nedirba. Ir sorry kad zmogui tema tersiu
turbūt matuoja detonaciją.