Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: ratas silkutės  (Skaityta 288565 kartus)

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 978
    • Žiūrėti profilį
Ats: ratas silkutės
« Atsakymas #575: 2012 Spalio 26, 00:38:55 »
nu dabar aš jy sujungiau kaip priklauso bet vistiek mašina netraukia vistiek tas avarinis rėžimas dar manau toky dalyka kad šiaip srovė neateina to laido kur y kuro siurblio vožtuva jungiasi pradėjau manyt kad ten bėda kompas neduoda gazo ir veikia avariniu rėžimu nes jy pajungus nėra gazo ir visai neuždėjus jokio laido tas pats bet aš važinėju su senu laiduku senos pravodkės prisukau gazuojasi labai gerai kai pašyla mašina gazas labai jautrus tėvo c4 net toks nėra. bet va kažko trauka kaip 66kw ir nelabai jaučiu ta turbinos užpūtima nuo 2000rpm toks silpnas
kas ten per laidukas toks butu gerai foto

Neprisijungęs Ratas

• Įrašai: 1691
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #576: 2012 Spalio 27, 17:13:31 »
cia tas laidas pajungtas is senos pravodkes

o šitas su kilpute kaip aš supratau turi but iš naujos pravodkes y ta voztuvėly prisisukt bet juo neateina jokia srovė o kiti du laidukai kur balta izoliacija apvynioti vienas violetinis kitas rudas nežinau ka jie daro srovė jais ateina bet nedidellė 7v ir 3v

o čia šiaip motoriukas nelabai tvarkinga bet kai kasdien važiuojama tai blizgėt niekada neblizgės :D

Neprisijungęs WIPas

• Įrašai: 1964
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #577: 2012 Spalio 27, 20:27:09 »
susitvarkyk laidus paleisti per visa variklio skyriu...visumoj variklis grazei atrodo neuzsitepalaves kaip.toks oro filtras tai traktoriaus garsa ypatingai isryskina,bet ko tik nepadarysi del papildomu kumeliu po kapotu :%-}

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #578: 2012 Spalio 27, 21:06:19 »
susitvarkyk laidus paleisti per visa variklio skyriu...visumoj variklis grazei atrodo neuzsitepalaves kaip.toks oro filtras tai traktoriaus garsa ypatingai isryskina,bet ko tik nepadarysi del papildomu kumeliu po kapotu :%-}
papildomas galingumas su tokiais filtrais yra tik vaikų mitas.

Neprisijungęs Ratas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #579: 2012 Spalio 27, 21:59:23 »
filtras tai man labai patogus jis ydėtas ne dėl kumelių tiesiog jei reikia priet prie akumulioatoriaus nereikia atsukinėt tos gremozdiškos dėžės ir ilgai ja išiminėt o laidai tai ten keli tie sudėti pajungti nematau aš čia tragedijos pakaitinimo laidai buvo nupjauti tai pasidariau savo nes naujų jų nebūna pirkt o seni dauguma būna sutrupėje tad rast nusipirkt naudotus šansų labai mažai varikliui tai jokios tarpinės nekeičiau tik salninkus jis buvo toks kai nupirkau tik gal apsioksidaves daugiau prieš dėdamas kiek sveikata leido nuėmiau ta nešvaruma

Neprisijungęs Ratas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #580: 2012 Spalio 28, 20:45:30 »
tie du laideliai kur apvynioti izoliacija išsiaiškinta kad ten jie y variklio pagalve jungiasi kadangi pas mane tokių pagalvių nera tai dzin tegu jie ir lieka

Neprisijungęs mindisgmp

• Įrašai: 250
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #581: 2012 Spalio 30, 22:59:08 »
tie du laideliai kur apvynioti izoliacija išsiaiškinta kad ten jie y variklio pagalve jungiasi kadangi pas mane tokių pagalvių nera tai dzin tegu jie ir lieka

Ką jie toje pagalvėje veikia?

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #582: 2012 Spalio 30, 23:33:31 »
Pas 2.5tdi elektrinės pagalvės

Neprisijungęs WIPas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #583: 2012 Spalio 31, 08:52:32 »
papildomas galingumas su tokiais filtrais yra tik vaikų mitas.
duociau pervaziuot s sava masina su stock filtru ir su ale sport ir tikrai pamatytum kad ne mitas,aisku jei mano tiesa tai turesi pamoket uz veju kalbejima :fight:

Neprisijungęs vabalaz

• Įrašai: 2839
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #584: 2012 Spalio 31, 11:16:08 »
duociau pervaziuot s sava masina su stock filtru ir su ale sport ir tikrai pamatytum kad ne mitas,aisku jei mano tiesa tai turesi pamoket uz veju kalbejima :fight:

faktų nori? ar iškart pinigus pervesi į sąskaitą? :D

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #585: 2012 Spalio 31, 11:29:21 »
jei garsiai rekia vadinasi greiciau vaziuoja :-]

Neprisijungęs vabalaz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #586: 2012 Spalio 31, 11:34:44 »
čia kaip jawom ar ižam,kad duslintuvus nuimdavo arba korius išlupdavo ir sakydavo, kad traukia daug stipriau :D dzin, kad dvitakčiui varikliui išmetimas svarbiausias dalykas, ale kaip ir sakai, jei kriokia, reiškia traukia :D

Neprisijungęs Ratas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #587: 2012 Spalio 31, 14:37:37 »
čia jo taip pat kai buvo nutrūkus duslerka nuo pačios turbinos man kai dar senas varilkis gyvavo pradėjo kriokt švilpt o sakau traukia geriau o atsidariu kapota variklio per dūmus nebuvo matyt :D

Neprisijungęs WIPas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #588: 2012 Spalio 31, 20:37:31 »
turbut visos dragines masinos juos dedasi kad geriau krioktu :-] o apie kazkokias duslerkas nk nzn su izais nevazinejau (n) :bedantis:

Neprisijungęs vabalaz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #589: 2012 Spalio 31, 20:55:10 »
te, drageri, pažiūrėk :D POD Filters Mythbusted

Neprisijungęs WIPas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #590: 2012 Spalio 31, 21:36:35 »
o blemba einu det stockines dezes,iskart visi asilai sugrys kur db islakste del maniskio nestandartinio filtro... :bow: :applause:
padarius laisva kvepavima,reik ir kuro padavima pakoreguot ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Lapkričio 18, 19:08:43 sukūrė WIPas »

Neprisijungęs mindisgmp

• Įrašai: 250
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #591: 2012 Lapkričio 01, 10:49:49 »
Pas 2.5tdi elektrinės pagalvės

Ką ta elektra veikia tose pagalvėse?

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #592: 2012 Lapkričio 01, 11:03:24 »
Ką ta elektra veikia tose pagalvėse?
turbūt matuoja detonaciją.

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #593: 2012 Lapkričio 01, 11:05:03 »
o blemba einu det stockines dezes,iskart visi asilai sugrys kur db islakste del maniskio nestandartinio filtro... :bow: :applause:
draginese masinose filtras buna pastatytas vietoje kur jis trauks salta ora, toliau ir kompas sustiguotas pagal visai naujus oro srauto matuokles parametrus... o geriausiai yra tai, kad sitie filtrai su didesniu oro pralaidumu turi ir didesni dulkiu pralaiduma, tai gal dar geriau trauktu isvis be filtro? Kazkur siame forume zmogus pasakojo ispudzius su RS4 po metu ar panasiai pravazinetu su sportiniu filtru, kai servise pamate kas is turbinu like. Manau gamintojas ne ant durniaus deda normalu filtra i suprojektuota deze ;) beje yra automobiliu, kurie be oro filtro ant laisvu net nedirba. Ir sorry kad zmogui tema tersiu :bedantis:

Neprisijungęs DNGX

• Įrašai: 1239
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #594: 2012 Lapkričio 01, 11:59:34 »
draginese masinose filtras buna pastatytas vietoje kur jis trauks salta ora, toliau ir kompas sustiguotas pagal visai naujus oro srauto matuokles parametrus... o geriausiai yra tai, kad sitie filtrai su didesniu oro pralaidumu turi ir didesni dulkiu pralaiduma, tai gal dar geriau trauktu isvis be filtro? Kazkur siame forume zmogus pasakojo ispudzius su RS4 po metu ar panasiai pravazinetu su sportiniu filtru, kai servise pamate kas is turbinu like. Manau gamintojas ne ant durniaus deda normalu filtra i suprojektuota deze ;) beje yra automobiliu, kurie be oro filtro ant laisvu net nedirba. Ir sorry kad zmogui tema tersiu :bedantis:
mano silkės filtro deze suluzus buvo tai visai be nieko kokia savaitę vazinejau, kazkaip nieko nepajutau, nu gal čiut čiut į gaza staigiau reguoja ir geras garsas atsiranta kai numini iki dugno

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18290
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #595: 2012 Lapkričio 01, 12:59:25 »
turbūt matuoja detonaciją.
pakietina pagalvę prie labai žemų apsukų arba atvirkščiai

Neprisijungęs Ratas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #596: 2012 Lapkričio 01, 16:18:34 »
Na va ir as pamaciau kad sport filtras nieko ypatingo neduoda kazka girdejes esu kad jis daugiau dulkiu perduoda bet siaip pas mane jis supurkstas tokiu kazkokiu skysciu jau jy reikia isplaut ta filtra ir supurkst per nauja

Neprisijungęs Ratas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #597: 2012 Lapkričio 04, 14:06:07 »

šito laiduko bėda atrasta 204 relė kalta ji užkūrus mašina nesuveikia per ja bisky pokšt su pirštu ir veikia viskas gazuojasi mašina
http://img502.imageshack.us/img502/896/atvaizd0039.jpg
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Lapkričio 04, 14:09:04 sukūrė Ratas »

Neprisijungęs Ratas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #598: 2012 Lapkričio 04, 14:30:51 »
na buvau dar įsidėjes c4 85kw kompa nu kazkaip apsikos kitokios ant laisvų rodo lygiai 900, o su 88kw kompu ir c4 buvau įdėjes ir mano silkeje rodo apsukas tokias pat kaip video padares

Neprisijungęs Ratas

• Žiūrėti profilį