Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: ratas silkutės  (Skaityta 288291 kartus)

Neprisijungęs Ratas

• Įrašai: 1691
    • Žiūrėti profilį
Ats: ratas silkutės
« Atsakymas #550: 2012 Rugpjūčio 15, 13:32:30 »

By ratasr15 at 2012-08-15

Neprisijungęs Ratas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #551: 2012 Rugpjūčio 15, 17:49:24 »
pajungiau laidus bet nerodo tepalo spaudimo nei temperaturos pas mane sitam varikly visi davikliai buvo kurie reikalingi pinam skydeliui. rodo tik akumuliatoriaus krovima

Neprisijungęs vabalaz

• Įrašai: 2839
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #552: 2012 Rugpjūčio 15, 21:50:29 »
aš šiandien gerai išsidūriau su ta tepalo temperatūra... jau buvau pasiruošęs ieškot kitų gaugių... :D Pirmiausia tai keičiau gaugės korpusą, tai ten sužymėti kontaktai atvirkščiai, o antra, tai tepalas ne antifrizas, kad greit užkaistų :D kiek jungiu tiek nieko. Ir užkūriau ir kaitinau kelias min, kaip nejuda ta rodyklė, taip nejuda... Paskui kai sugalvojau pajungt prie antifrizo temp daviklio, pasirodo, kad viskas veikia. Užkaitinau gerai variklį, tada pradėjo ir tepalo temperatūra kilt vos vos :)

Neprisijungęs Ratas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #553: 2012 Rugpjūčio 16, 10:25:42 »
tai pas mane veikia pacios rodykles meginau ankciau as cia junginejau prie kazkur y benzinine silke o dyzely bus davikliai nueje

Neprisijungęs Ratas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #554: 2012 Rugsėjo 13, 21:39:58 »
truputy uždelsiau su galinių kaladėlių keitimu tai metalo gavo diskas bet viskas pataisoma dar buvo

Neprisijungęs Fanatiks

• Įrašai: 1281
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #555: 2012 Rugsėjo 13, 22:17:07 »
Su kuo cia taip nusveitei diskus?  :)

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #556: 2012 Rugsėjo 13, 22:24:35 »
jei be tekinimo stakliu tai toks sveitimas gali turet salutini poveiki - musima

Neprisijungęs Ratas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #557: 2012 Rugsėjo 14, 13:43:26 »
turiu namie tokia didele bude jei žinot kas yra budė na ir brūžini y ja vkare prisėdes ir gauni rezultata. anksčiau tokias budes naudodavo belaruso galvom šlifuot nežinau ar ten būdavo efektas ir kaip numatuodavo bet diskam puikiausiai tinka jau antra diskai taip pataisiau nes melynosios taip viena taisiau ir puikiai stabdo jokių mušimų nebūna

Neprisijungęs Ratas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #558: 2012 Rugsėjo 25, 11:54:25 »
bisky pūsle nauja užmetėm :D

Neprisijungęs ags

• Įrašai: 409
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #559: 2012 Rugsėjo 25, 12:56:19 »
turbut garsiai kriokia,nes atrodo gresmingai (h)

Neprisijungęs Macabre

• Įrašai: 461
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #560: 2012 Rugsėjo 25, 13:08:59 »
tai jau tikrai kad pusle :D

Neprisijungęs Ratas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #561: 2012 Rugsėjo 25, 23:53:34 »
šiaip nekriokia bet gražiai baubia nepergarsiai bet dar pro kžkury sujungima švarpia reikės dar pasikrapštyt buvo žiedas ydėtas bet jis beardant sutrupėjo bet jis ten anksčiau savo funkcijos neatlkdavo per ten birbdavo garsas būdavo toks dran dran dran nu kai 5cil daugmaž žino visi jis mane laaabai užkniso na dabar dar galvoju pamėgint viduriny bakely išimt ir palikt sita galiny ir užsandaryt sujungima ir žiūrėsim kas bus

Neprisijungęs Ratas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #562: 2012 Spalio 07, 11:46:58 »
taigi gavau čia ta kažkoky turbinai reguliatoriu jis yra nuo a6 85kw sujungiau šlangutes viena į turbina kita į įsiurbimo kolektorių o apatinė nežinau kur jungt tai užkimšau bet niekas nevyksta turbina vistiek neveikia o jie kažin skiriasi silkės ir c4 ?

Neprisijungęs _BRATKA_

• Įrašai: 141
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #563: 2012 Spalio 07, 12:14:20 »
taigi gavau čia ta kažkoky turbinai reguliatoriu jis yra nuo a6 85kw sujungiau šlangutes viena į turbina kita į įsiurbimo kolektorių o apatinė nežinau kur jungt tai užkimšau bet niekas nevyksta turbina vistiek neveikia o jie kažin skiriasi silkės ir c4 ?

jei gerai pamenu, tai viena slangele jungiasi i virsu, o kita i apacia. Virsuj turi likt laisva....
Va ir foto radau savo garaze...

Virsuj jungiasi i turba, o apacioj i isiurbimo kolektoriu...
Vienodi jie pas C3 ir pas C4.
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Spalio 07, 12:26:08 sukūrė _BRATKA_ »

Neprisijungęs Ratas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #564: 2012 Spalio 07, 15:21:45 »
ai tiksliai audineon nuotrauka ma buvo ymetes

o tai čia vienas viršuje turi būt užkimštas? o kitas į turbina

Neprisijungęs Matas

• Įrašai: 2124
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #565: 2012 Spalio 07, 15:28:33 »
Spėju ten neužkišta, o apsauga nuo purvo, aklinai negalima užkišti.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18289
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #566: 2012 Spalio 07, 15:49:20 »
ten laisvas oras vadinamas, bet turi eit kaip per tokį filtriuką. Pas turbo benzus jis eina į šlangą už oro filtro, bet kas persidarinėja palieka jį atvirą su mažu filtriuku ant viršaus

Neprisijungęs Ratas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #567: 2012 Spalio 08, 10:37:43 »
na taip pas c4 žiūrėjau tai apatinis eina į interkulerio šlanga per filruka na aš palikau kaip turi būt pas silkes. praeitos savaites pradžioje pradėjo kvailiot gazas kol su šalta važiuoju dingsta gazas išmynus sankaba ilgiau palaikius ir atleidus vel viskas susitvarko atrodytų jog neveiktų elektrinis kuro vožtuvas nes per kelias dienas išbandžiau visokių variantų kai dinksta gazas buvau užgesines ir iškart kūriau bet nesikuria tada ilgiau reikia palaukt tada užsikuria arba ilgai suku startery tada užgriebia užsikuria bet ilgai dar neveikia gazas paminkau pedala kelis kart ir tada vel viskas susitvarko na čia įtariu el. kuro vožtuva nes kai dėjau pravotke ten junginėjau ir jau kūrėmė silke nuo pravotkės tas laidas kur eina y kuro vožtuva neveikia buvo tokia pat bėda ilgai sukdavo ir užsikurdavo bet nebuvo gazo na pamatavau su testeriu ar ateina srovė tuo laidu pasirodo ne, taigi pamėginau kurt neuždėjus ant vožtuvo jokio laido ir ta pati situacija ilgai suka usikuria bet nėra gazo, taigi aš padariau paprastai palikau nuo senos siurblio pravotkes ta laiduka jy pajungiau į siurblio el. vožtuva ir viskas veikė. na iš pradžių šia savaite buvo kilus mintis kad sugedo siurblio el. dalis na bet gal tos dalies gedimų simptomai pasireiškia kitaip

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #568: 2012 Spalio 08, 11:36:33 »
ai tiksliai audineon nuotrauka ma buvo ymetes

o tai čia vienas viršuje turi būt užkimštas? o kitas į turbina
geras purvasaugis vairo traukiai is variklio skyriaus... cia dizelinese taip visose buna?

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #569: 2012 Spalio 08, 11:54:13 »
geras purvasaugis vairo traukiai is variklio skyriaus... cia dizelinese taip visose buna?
man atrodo esu matęs ant c4 nuo 95m. benzininėj.

Neprisijungęs Ratas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #570: 2012 Spalio 08, 12:54:24 »
šitas purvasaugis eina nuo 90m audi 100 pas mane 89 tai dar nėra

Neprisijungęs Ratas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #571: 2012 Spalio 14, 16:49:42 »
paraudoninau posukius

ir kitai prieky atsirado siek tiek detaliu

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 978
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #572: 2012 Spalio 24, 23:00:01 »

pas mane ant 100nes 88kw buvo ligiai toks pat reguliatorius jis regulioja wastgeta ant turbinos tai yra voztuvas kurisregulioja turbinos spaudima sita voztuva valdo kompas jo principas paprastas kai spaudims pasiekia riba jis sudirba ir numeta slegi tak kad jis veiktu kompas turi matyty ta slegi sistemoje reik jiesko davikliu

Neprisijungęs Ratas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #573: 2012 Spalio 24, 23:56:31 »
pas mane ant 100nes 88kw buvo ligiai toks pat reguliatorius jis regulioja wastgeta ant turbinos tai yra voztuvas kurisregulioja turbinos spaudima sita voztuva valdo kompas jo principas paprastas kai spaudims pasiekia riba jis sudirba ir numeta slegi tak kad jis veiktu kompas turi matyty ta slegi sistemoje reik jiesko davikliu
nu dabar aš jy sujungiau kaip priklauso bet vistiek mašina netraukia vistiek tas avarinis rėžimas dar manau toky dalyka kad šiaip srovė neateina to laido kur y kuro siurblio vožtuva jungiasi pradėjau manyt kad ten bėda kompas neduoda gazo ir veikia avariniu rėžimu nes jy pajungus nėra gazo ir visai neuždėjus jokio laido tas pats bet aš važinėju su senu laiduku senos pravodkės prisukau gazuojasi labai gerai kai pašyla mašina gazas labai jautrus tėvo c4 net toks nėra. bet va kažko trauka kaip 66kw ir nelabai jaučiu ta turbinos užpūtima nuo 2000rpm toks silpnas

Neprisijungęs Ratas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #574: 2012 Spalio 25, 15:18:29 »
na štai grįžau prie senųjų ratų galvoju kaip nors nudažyt ir užmaut žieminukes