na yra neviena kiauru dugnu, ar slenksčiais
ta blenda kartais ne iš klaipėdos?
Citata iš: DNGX 2011 Lapkričio 13, 17:54:55 ta blenda kartais ne iš klaipėdos? na taip is klaipedos netycia buvau nulekes ten . dar pakeistas galinis dangtis vaizdas pagerejes nera jokių ženklų
o kampu nedesi prie raudonos blendos?
joa, blem kaip mano derbiaus spalva panasi as turiu Audi S6 sedynes tokias pat su quattro uzrasais, truksta daliu biski kaip tik tokio salono reiketu dalim man
Citata iš: Fanatiks 2011 Lapkričio 29, 23:25:35 joa, blem kaip mano derbiaus spalva panasi as turiu Audi S6 sedynes tokias pat su quattro uzrasais, truksta daliu biski kaip tik tokio salono reiketu dalim man ko būtent trūksta?
Citata iš: audzius 2011 Lapkričio 30, 08:59:21 Citata iš: Fanatiks 2011 Lapkričio 29, 23:25:35 joa, blem kaip mano derbiaus spalva panasi as turiu Audi S6 sedynes tokias pat su quattro uzrasais, truksta daliu biski kaip tik tokio salono reiketu dalim man ko būtent trūksta? Galvos atlošo galiniai sėdynei, diržų galiniu kur randasi sedynese, priekiniu sedyniu saugos dirzu prisegeju, nes ant sedynes kazkokie nulauzyti truksta daliu, Kadangi priekinė sedyne plysuši reikia ir medziagos juodo šilko ir paralono recaro sedynės šonui pakeisti.