Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Ramūno avant'as (atnaujintas)  (Skaityta 6652 kartus)

Neprisijungęs Ramunas175

• Įrašai: 151
    • Žiūrėti profilį
Ramūno avant'as (atnaujintas)
« Topic Start: 2013 Rugpjūčio 20, 21:06:47 »
Sveiki, kadangi matau kaip visi keliasi savo gražuoles į garažus, jas tvarkosi ir padeda vieni kitiems su pamokomis, nutariau ir aš savąją įkelti. Nupirkta prieš kelias dienas, tuo pačiu užsiregistravau į audį klubą. Automobilis yra Audi a4 b5 2000m 12men. Vokietijoje buvo tik vienas savininkas, aš esu antrasis. Pravažiavusi ~210000km, važiuoklė iš išvaizdos nauja, bet dar nemačiusi panevėžio kelių, idomu ar greit nepradės bildėti :D Artimiausi planai bus iš kažkur gauti priekinių padangų komplektą r16, kadangi prieki dešinės pusės padanga yra skirtingo protektoriaus nei kitos, girdėjau jog gali kilti bėdų dėl TA, reiks pasikeisti tepalus ir diržus. Vairuotojo sedynė nešildo, tikriausiai pačioje sedyneje perdeges tas elementas, nes su testeriu matavau fishke ir ateina tiek pliusas, tiek minusas. Nėra kondiskės diržo, tikriausiai kompresoriaus guolis garsiai ūžė, girdėjau, jog dėl to nuima tą diržą. Beto šiandien keičiau geltoną salono apšvietimą į balta, gabaritinę lemputę, ir stopo lemputes kurios yra ant bagažinęs stiklo, nes kaikurios buvo perdegusios. Esmė tame kad pastebėjau po kurio laiko, kad airbag lemputė šviečia, reiks į diagnostiką greitu laiku užsukti. Štai kelios nuotraukos:

« Paskutinį kartą keitė: 2015 Balandžio 20, 12:16:10 sukūrė Ramunas175 »