Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pucinis A4 B5 1.9TDI  (Skaityta 49492 kartus)

Neprisijungęs pucinis

• Įrašai: 680
    • Žiūrėti profilį
Re: Pucinis A4 B5 1.9TDI
« Atsakymas #250: 2016 Liepos 29, 21:55:25 »
whoop whoop (h) back to forum :-]

Toliau turim savo daily ir sukam kilometrus kaip dideli (!?) tik va, turiu tokia nuojauta, kad artėja smagračio keitimo laikas, gal ir sankabos. Protingesni galbūt galės patvirtinti mano spėjimus:

- Sušilus mašinai atsiranda per didelis drebėjimas pajudant iš vietos
- Važiuojant staigiai atleidus / nuspaudus "gaza" yra smugiavimas, kuris nėra malonus
P. S. apturėta ir kvepiančios sankabos

Gal kas galit patvirtint mano spėjimus? Ir patart kaip suktis ? Nes kaip ir minėjau mašina yra daily, važiuojama daug. O vienintelė likusi bėda tai būtent ši. Viskas kas jos laukia ateiti tai tik kita turbina ir chip'as. Tai į priekį žiūrint kas labiausiai apsimokėtų remonto atveju. :think: So to say, please help.

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #251: 2016 Liepos 30, 11:48:12 »
gal pagalvė variklio kokia jau paplyšusi dėl drebėjimo iš vietos

Neprisijungęs pucinis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #252: 2016 Liepos 30, 20:37:17 »
viskas ok su pagavėm, tikrinta

Neprisijungęs DNGX

• Įrašai: 1239
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #253: 2016 Rugpjūčio 04, 11:50:02 »
Su drebėjimu pas mane identiška situacija, kol šalta nieko, kai sušyla tai pradeda pajudant drebėt labai smarkiai  :F  Tik pas mane dar iš pavarų dėžės garsai labai aštrūs eina, pvz 5 begiu greitėjant tarp 80 ir 100 buna labai aštrus garsas iš pavarų dėžės. Tai net nežinau čia dėžė kalta ar dėl sankabos taip gali but :think:  O tas drebėjimas tai visi sako kad sankaba reikia keist. Vis neprisiruošiu, nes brangiai gaunasi labai ff

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #254: 2016 Rugpjūčio 04, 14:17:46 »
Su drebėjimu pas mane identiška situacija, kol šalta nieko, kai sušyla tai pradeda pajudant drebėt labai smarkiai  :F  Tik pas mane dar iš pavarų dėžės garsai labai aštrūs eina, pvz 5 begiu greitėjant tarp 80 ir 100 buna labai aštrus garsas iš pavarų dėžės. Tai net nežinau čia dėžė kalta ar dėl sankabos taip gali but :think:  O tas drebėjimas tai visi sako kad sankaba reikia keist. Vis neprisiruošiu, nes brangiai gaunasi labai ff
pas mane drebėjimas truputi jaučiasi iš vietos judant, kai sušilęs variklis, bet paskui kitais bėgiais ir greičiai normalia lyg viskas nesijaučia nieko

dėl to drebėjimo gal tos spyruoklikės kur sankaboj-smagratyje yra, jaučiu jos jau negerai ir kažkur mačiau restauruoja ir pakeičia jas, kad nepirkti naujo
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Rugpjūčio 04, 14:20:08 sukūrė ArasCL »

Neprisijungęs DNGX

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #255: 2016 Rugpjūčio 05, 00:02:05 »
pas mane drebėjimas truputi jaučiasi iš vietos judant, kai sušilęs variklis, bet paskui kitais bėgiais ir greičiai normalia lyg viskas nesijaučia nieko

dėl to drebėjimo gal tos spyruoklikės kur sankaboj-smagratyje yra, jaučiu jos jau negerai ir kažkur mačiau restauruoja ir pakeičia jas, kad nepirkti naujo
Tai vat man ir keista, sankaba pas mane prie galo, bet ji nepraslysta ne kiek, jau ir priekabučių tempęs ir prakasu mačius, tai jokio praslydimo, tik drebėjimas

Neprisijungęs pucinis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #256: 2016 Rugpjūčio 05, 13:23:34 »
Žodžiu imsim viską ir žiurėsim. Nes nemanau, kad per daugiausiai liko man su šita bėda :think:

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #257: 2016 Rugpjūčio 05, 13:27:22 »
paskui pasipasakok ką radai nuėmęs

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #258: 2016 Rugpjūčio 05, 13:48:11 »
jeigu sankaba vienmasė, tai atleidus staigiai ar davus gazo tas smūgiavimas yra normalu(jeigu aš tokį smūgiavimą įsivaizduoju), tik dėžė verkia su tais smūgiavimais.

Neprisijungęs DNGX

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #259: 2016 Rugpjūčio 05, 14:03:18 »
jeigu sankaba vienmasė, tai atleidus staigiai ar davus gazo tas smūgiavimas yra normalu(jeigu aš tokį smūgiavimą įsivaizduoju), tik dėžė verkia su tais smūgiavimais.
Čia būna kai gražiai nori 1 bėgiu pajudėt iš vietos. Net gazo neliečiant leidi letai sankaba ir kai pradeda kabint tai tuo pačiu pradeda vibruot mašina.

Pucinis, būtinai pranešk kaip kas kai išardysi (h)

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #260: 2016 Rugpjūčio 05, 14:11:07 »
Čia būna kai gražiai nori 1 bėgiu pajudėt iš vietos. Net gazo neliečiant leidi letai sankaba ir kai pradeda kabint tai tuo pačiu pradeda vibruot mašina.

man tas pats būna tik ant šalto, paskui viskas ok.

Neprisijungęs pucinis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #261: 2016 Rugpjūčio 05, 21:11:07 »
ten smugiavimas ne normalus

Neprisijungęs pucinis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #262: 2016 Rugpjūčio 05, 21:11:22 »

butinai