Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: powliuz Audi A6 quattro  (Skaityta 399566 kartus)

Neprisijungęs _Vaidis_

• Įrašai: 1718
    • Žiūrėti profilį
Re: powliuz Audi A6 TDI (Q)
« Atsakymas #1225: 2010 Gruodžio 25, 14:23:18 »
Keista, nesistebiu, kad jo klientų ratas sumažėjo :) Ne iš vieno girdėjau apie jo kliurkas. Man po jo čipavimo pradėjo užgesinėti gazą atleidus. Keista, nes prieš tai viskas idealu buvo. Na, galvoju, man čia kažkas linksta, sutapimas... Nieko panašaus.... Viską patikrinau, trūkus kantrybei vėl pas jį numyniau. Na ir po jo eilinio pasikrapštymo mašina stebuklingai atgijo. Shefas kartu buvo, jis gali patvirtinti, kaip ji važiavo iki tol, ir kaip po to jo pasikrapštymo
teko ir paciam vaziuotu su tavo ex audi po jo pirmojo pasikrapstymo. neisivaizduoju kaip tu su ja dar vazinejei ir nevarei jam iskart. nuvarius pakartotinai pas ji irgi atsimenu, kad pirma pradejo varyti, kad cia ne jo kalte... tik idomu kodel iki chip`avimo negeso masina, po chipavimo vyko visokios nesamones ir po antro apsilankymo paliko viskas gerai?
Ir dar matau idomus tas Vitoldas zmogus.. kodel tau tada nesake iskart, kad atstaciau i gamyklinius parametrus, kodel nesake, kad su siurbliu kazkas negerai??? Tik va kaip matome po to ir relaxui ir mindezui priskiede apie tavo audi.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1226: 2010 Gruodžio 25, 17:10:40 »
Keista, nesistebiu, kad jo klientų ratas sumažėjo :) Ne iš vieno girdėjau apie jo kliurkas. Man po jo čipavimo pradėjo užgesinėti gazą atleidus. Keista, nes prieš tai viskas idealu buvo. Na, galvoju, man čia kažkas linksta, sutapimas... Nieko panašaus.... Viską patikrinau, trūkus kantrybei vėl pas jį numyniau. Na ir po jo eilinio pasikrapštymo mašina stebuklingai atgijo. Shefas kartu buvo, jis gali patvirtinti, kaip ji važiavo iki tol, ir kaip po to jo pasikrapštymo
teko ir paciam vaziuotu su tavo ex audi po jo pirmojo pasikrapstymo. neisivaizduoju kaip tu su ja dar vazinejei ir nevarei jam iskart. nuvarius pakartotinai pas ji irgi atsimenu, kad pirma pradejo varyti, kad cia ne jo kalte... tik idomu kodel iki chip`avimo negeso masina, po chipavimo vyko visokios nesamones ir po antro apsilankymo paliko viskas gerai?
Ir dar matau idomus tas Vitoldas zmogus.. kodel tau tada nesake iskart, kad atstaciau i gamyklinius parametrus, kodel nesake, kad su siurbliu kazkas negerai??? Tik va kaip matome po to ir relaxui ir mindezui priskiede apie tavo audi.

Kas belieka, kai savo darbo iki galo nepadarai... Tada mašina kalta palieka...

Neprisijungęs Poderis

• Įrašai: 1217
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1227: 2010 Gruodžio 25, 17:29:07 »
Gal kai klientu tiek padaugejo, viska atsainiau daro.. Iskeiket jus cia, bijosiu net savo beske vest pas ji :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1228: 2010 Gruodžio 25, 18:18:20 »
Aš tikrai peržegnojau, kad nebevarysiu. Dar kad man vienam taip būtų, bet čia jau ne pirmas atvejis iš draugų rato.

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1229: 2010 Gruodžio 27, 12:28:55 »
Buna ir pas dyzelius BOV'as girdisi :D (pacioj pradzioj pshhhhshhh)  :G

kuo skubiau turbinos geometrija valyt ir turbos slegi tikrink ;) nes tas garsas ne i gera ;) a4 taip paeiliui 2 turbas pakeiciau del tokio garso atsiradusio. buvo konkretus virsslegis ;)

Jus ponas visiskai teisus buvote, pasitikrinom turbinos slegi overboostas nemazas, palikau kad isimtu turbina paziuretu ir tuo paciu pravalytu, tikekimes macys... O tau relax geometrijos valymas padejo situ klausimu? Kas dar galetu buti kaltas del virslegio? Voztuvai vaiksto, slangeles lyg netrukusios niekur, patys ten vyrukai peciai trukciojo del ko sitas dalykas gali buti ?!?

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3115
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1230: 2010 Gruodžio 27, 15:09:11 »

kuo skubiau turbinos geometrija valyt ir turbos slegi tikrink ;) nes tas garsas ne i gera ;) a4 taip paeiliui 2 turbas pakeiciau del tokio garso atsiradusio. buvo konkretus virsslegis ;)

Jus ponas visiskai teisus buvote, pasitikrinom turbinos slegi overboostas nemazas, palikau kad isimtu turbina paziuretu ir tuo paciu pravalytu, tikekimes macys... O tau relax geometrijos valymas padejo situ klausimu? Kas dar galetu buti kaltas del virslegio? Voztuvai vaiksto, slangeles lyg netrukusios niekur, patys ten vyrukai peciai trukciojo del ko sitas dalykas gali buti ?!?

kojele turbinos gal nureguliuota ex saviinku "tiuningistu" kokiu. arba gal n75 nesivaldo normaliai. joa, turbinos valymas padeda, bet del viso pikto slangutes pasikeisk naujom ( ten 2 metru jei pamenu per akis, darbo gal pusvalandziui ) ;)

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1231: 2010 Gruodžio 27, 15:42:48 »
Aš tikrai peržegnojau, kad nebevarysiu. Dar kad man vienam taip būtų, bet čia jau ne pirmas atvejis iš draugų rato.

nu bet kaip paziuri vimotos automobilius cipuotus ir ju nuotraukas,  touregas , x6 , astunke nauja atvaryta ir seip kitu masinu kurios tikrai nera is pigiuju

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1232: 2010 Gruodžio 27, 15:46:17 »

nu bet kaip paziuri vimotos automobilius cipuotus ir ju nuotraukas,  touregas , x6 , astunke nauja atvaryta ir seip kitu masinu kurios tikrai nera is pigiuju

Na kaip kam matyt... Tik geriausia, kad net standartiniai auto pas jį ant stendo prisuka daugiau ag, nei iš gamyklos turėjo :D

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1233: 2010 Gruodžio 27, 16:12:31 »

kojele turbinos gal nureguliuota ex saviinku "tiuningistu" kokiu. arba gal n75 nesivaldo normaliai. joa, turbinos valymas padeda, bet del viso pikto slangutes pasikeisk naujom ( ten 2 metru jei pamenu per akis, darbo gal pusvalandziui ) ;)

Ale pravale, net uzrudyje ten buvo turbinoj... Paziuresim kaip vaziuos, dar laukiu kol atiduos, gal pageres trauka db net cipuot nebereiks :)

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1234: 2010 Gruodžio 27, 21:48:16 »
Pravale turba ir iskart uzcipavo, bet kaip buvo ant zemu buka taip ir liko, nu jauciasi biski pagerejimas ant zemu ir didelis pagerejimas virs 3k rpm, bet man ir pries tai kai isijungdavo turba uztekdavo traukos... Gal pasiskambinsiu gal dar gales kazka paprogramuot geresnio kad ant zemu apsuku jaustusi tie 132kW :)
Beje, kokie atsiliepimai apie Yokahoma W Drive padangas? Uzmatytos snd uz gera kaina!

Neprisijungęs Rencius

• Įrašai: 2648
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1235: 2010 Gruodžio 27, 21:56:06 »
Nokian Hakkapeliitta RSi afigienos padangos bent man... pats tokias naudoju  ;)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1236: 2010 Gruodžio 27, 21:59:29 »

Pritariu - pats naudoju :)

Pravale turba ir iskart uzcipavo, bet kaip buvo ant zemu buka taip ir liko, nu jauciasi biski pagerejimas ant zemu ir didelis pagerejimas virs 3k rpm, bet man ir pries tai kai isijungdavo turba uztekdavo traukos... Gal pasiskambinsiu gal dar gales kazka paprogramuot geresnio kad ant zemu apsuku jaustusi tie 132kW :)
Beje, kokie atsiliepimai apie Yokahoma W Drive padangas? Uzmatytos snd uz gera kaina!

O kas tau čipavo? Aš būtent vien todėl ir čipavau, kad prie mažų apsukų buka buvo, bet po čipavimo tikrai reikalai pagerėjo.

Neprisijungęs audinis71

• Įrašai: 60
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1237: 2010 Gruodžio 27, 22:08:05 »
Gal kas kokiu pasiulymu del padangu, koki gamintoja rinktis, koks modelis vertas demesio, gal kas kur zinot kur pigiausiai pardavineja ir tt?

Pirkau pagal rekomendacijas Hankook W605 winter i*cept 205/55 R16 po 250 Lt. Jau teko išbandyti įvairiomis sąlygomis, pusnyse, ant ledo, magistralėje labai tylios. Tikrai pasitvirtino. Pagal kainos ir kokybės santykį tikrai geras variantas. Pirkau parduotuvėje, Gariūnuose.

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1238: 2010 Gruodžio 27, 22:17:18 »

O kas tau čipavo? Aš būtent vien todėl ir čipavau, kad prie mažų apsukų buka buvo, bet po čipavimo tikrai reikalai pagerėjo.

Vimota, nu gal dar nesijaucia nes slidu, bet kazkaip vistiek bukoka... O jis galetu dar kazka paderint pakaitaliot kazka, ar cia jau tipo is naujo reiketu moket?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1239: 2010 Gruodžio 27, 22:19:27 »
Kai nuvažiuosi pas jį, paburs, kad jo čipas veikia tik prie max paspausto pedalo ir nieko nedarys :D

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1240: 2010 Gruodžio 27, 22:27:55 »
Kai nuvažiuosi pas jį, paburs, kad jo čipas veikia tik prie max paspausto pedalo ir nieko nedarys :D

O tai kaip tau padare kad ant zemu geriau eitu? Ar eidavo tik dugna nuspaudus? Gaila man masinos kas karta dugna spaust pradedant vaziuot :)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1241: 2010 Gruodžio 28, 00:30:26 »
tik kad jos negaminamos jau. Nežinau iš kur Evaldas gavo 2009 metų padangas, kai RSi serija buvo nutraukta 2008m kažkada, kai ją pakeitė R serija

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1242: 2010 Gruodžio 28, 00:38:11 »
Nokian Hakkapeliitta RSi afigienos padangos bent man... pats tokias naudoju  ;)

offtopic...bet pas mane stock ir prie mazu apsuku geriau nei prie didesniu :D. Dariau vasara generalini vaakumu keitima i silikoninius, intercoolo plovima, vaakumai kas metai plysdavo ir plysdavo ta kitaiska slangute 3lt/metras. Po plovimo intercoolo ir vaakumu nauju masina atsigavo pastebimai.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gruodžio 28, 00:40:32 sukūrė diesel_power »

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1243: 2010 Gruodžio 28, 08:46:32 »
tik kad jos negaminamos jau. Nežinau iš kur Evaldas gavo 2009 metų padangas, kai RSi serija buvo nutraukta 2008m kažkada, kai ją pakeitė R serija

Galiu foto padaryti ir pats pamatysi ;) Nebent nusipirkau padirbtas gumas :D

Neprisijungęs intar

• Įrašai: 118
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1244: 2010 Gruodžio 28, 20:44:35 »

vadinasi nieks nepasikeite ten. man pries 4,5 metu ten dare, tai ir efektas nuo 3000 tik rimciau jauciasi. daugiau jau nieko nesukurs, negaisk laiko.

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1245: 2010 Gruodžio 29, 10:06:52 »
Sake gali pabandyti, bet tada uz kuro sanaudas jis negali garantuot kiek valgys :)

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3115
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1246: 2010 Gruodžio 29, 23:44:06 »
Sake gali pabandyti, bet tada uz kuro sanaudas jis negali garantuot kiek valgys :)

padarys full throtle traukos daug, kuro daug, ramiai vazinejant bus kazkiek maziau, bet juodu dumu ir matysi. as kazkaip nelabai suprantu, plem pries menesi vycka facebooke gyresi is 2.5 tdi, 114 kw berods atsukes daug daug kw ir 500 niutonu jei pamenu, tai kode kitiem saugiai negali to padaryt... nu aisku ten sake jo masina ( ar jo brolio ), tai gal custom dar programa kure, ilgiau pasizaide..

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1247: 2010 Gruodžio 29, 23:49:29 »
man patiko vimotos ta fotke kur continental restauruota prie 200km/h sprogo :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1248: 2010 Gruodžio 30, 08:19:54 »

padarys full throtle traukos daug, kuro daug, ramiai vazinejant bus kazkiek maziau, bet juodu dumu ir matysi. as kazkaip nelabai suprantu, plem pries menesi vycka facebooke gyresi is 2.5 tdi, 114 kw berods atsukes daug daug kw ir 500 niutonu jei pamenu, tai kode kitiem saugiai negali to padaryt... nu aisku ten sake jo masina ( ar jo brolio ), tai gal custom dar programa kure, ilgiau pasizaide..

Pats matai, kad jis kalba daugiau, nei reikia.

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1249: 2010 Gruodžio 30, 12:16:17 »
Bet kad stebuklo po to cipavimo nera kazkokio, nu gal nesijaucia nes slidu dabar, nera kaip isbandyt... Reikia vaziuot kazkur pirkt padangu, gal tada galesiu isbandyt... Kur chebra Kaune pigiausios geru firmu padangos parsiduoda? Beje neretai dugnu braukiuosi kokia maziau nuvalyta gatvele, o to dropo atrodo ir nera :V