Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: powliuz Audi A6 quattro  (Skaityta 399559 kartus)

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
Re: powliuz Audi A6 TDI (Q)
« Atsakymas #1200: 2010 Gruodžio 13, 22:48:59 »
 (+) Le Mans :H
Issimaudem siandien pagaliau  :H

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1201: 2010 Gruodžio 14, 06:53:24 »
Kur radai LM? :O

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1202: 2010 Gruodžio 14, 18:11:19 »
Danijoj, bet jauciu kad nebedomina jie manes, nes gale platesni nei priekyje, be to vienas ratas turi defekta kaip supratau nemenka... O siaip tai stovi uz 4500lt lediniai LM ir dar kazkada maciau replikas juodas visiskai naujas, bet irgi kaina buvo kosmine...

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1203: 2010 Gruodžio 18, 18:30:05 »
Vel pridrebe pas mus sniego, smagu (aa) Atejes prie masinos toki tiurlinga radau :D

O cia siaip menas

Tiesa snd isitikinau, kad quattro tikrai gerai, kol dugnu nepasedi  (+) Isukau apsisukt i keliuka toki nuozulnu, sniegas nuo pagrindinio kelio suverstas, nei pirmyn, nei atgal, gerai kad kazkoks storulis netoli sukiojosi, uzstume biski, isvaziavau :G
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gruodžio 18, 18:32:14 sukūrė powliuz »

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1204: 2010 Gruodžio 18, 21:50:09 »
tai powliuz ir tau laikas savaja audine cipuot :d kaip evaldui is 132kw   ~160kw padaryt  :-]

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1205: 2010 Gruodžio 18, 22:41:02 »
Gruozdio 27d vaziuoju gerint situ kiloWatu ir NiutonMetru reikalu, o kad 160kW nebus tai faktas!

Neprisijungęs ignaras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1206: 2010 Gruodžio 18, 22:49:23 »
kodel taip manai ?:)

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1207: 2010 Gruodžio 19, 10:55:39 »
Buna ir pas dyzelius BOV'as girdisi :D (pacioj pradzioj pshhhhshhh)  :G
http://www.youtube.com/watch?v=I95JlEbIkHA

kazinak

• Svečias
« Atsakymas #1208: 2010 Gruodžio 19, 13:55:03 »
kad labiau panasu i compressor surge,o ne i bova

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1209: 2010 Gruodžio 19, 17:56:35 »
Gruozdio 27d vaziuoju gerint situ kiloWatu ir NiutonMetru reikalu, o kad 160kW nebus tai faktas!

Kodėl?

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3115
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1210: 2010 Gruodžio 19, 18:21:22 »

Kodėl?

todel kad is sito motoro tiek neimanoma. ir ka tau sake vitoldas neva buvo atsukes 160 kw, tai cia vejai ;)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1211: 2010 Gruodžio 19, 18:23:30 »
Na pastebėjau, kad ten daug kam arklių priaukdavo ir žodinių nemažai, bet kad ėjo po čipavimo puikiai, tai faktas. Kol nebuvo čipuota, tokia buka buvo, o po čipo kitas reikalas. Aišku ir dūmų buvo dafiga su trupučiu. Šitiems varikliams realiai padaro 150-155kw, ir čia jau su matavimais, pilna pas rusus forumuose dyno išklotinių.

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1212: 2010 Gruodžio 19, 18:23:35 »
Buna ir pas dyzelius BOV'as girdisi :D (pacioj pradzioj pshhhhshhh)  :G

kuo skubiau turbinos geometrija valyt ir turbos slegi tikrink ;) nes tas garsas ne i gera ;) a4 taip paeiliui 2 turbas pakeiciau del tokio garso atsiradusio. buvo konkretus virsslegis ;)

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1213: 2010 Gruodžio 19, 18:25:53 »
Na pastebėjau, kad ten daug kam arklių priaukdavo ir žodinių nemažai, bet kad ėjo po čipavimo puikiai, tai faktas. Kol nebuvo čipuota, tokia buka buvo, o po čipo kitas reikalas. Aišku ir dūmų buvo labai dauk su trupučiu. Šitiems varikliams realiai padaro 150-155kw, ir čia jau su matavimais, pilna pas rusus forumuose dyno išklotinių.

140 - 145 va cia yra maximumas saugiam rezimui. nes jei daugiau, tai paskui pradeda sliekai lyst is siurblio, turbos ir kitu galu kiek teko dometis ;)  p.s. nezinau kiek tiesos, bet vycka sake kad tavo tai 132 kw tai realiai i gamyklinius atstate duok dieve ;) kazkas pas tave su kuro siurbliu jau buvo i pabaiga kiek snekejom ;)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1214: 2010 Gruodžio 19, 18:29:52 »
Na pastebėjau, kad ten daug kam arklių priaukdavo ir žodinių nemažai, bet kad ėjo po čipavimo puikiai, tai faktas. Kol nebuvo čipuota, tokia buka buvo, o po čipo kitas reikalas. Aišku ir dūmų buvo labai dauk su trupučiu. Šitiems varikliams realiai padaro 150-155kw, ir čia jau su matavimais, pilna pas rusus forumuose dyno išklotinių.

140 - 145 va cia yra maximumas saugiam rezimui. nes jei daugiau, tai paskui pradeda sliekai lyst is siurblio, turbos ir kitu galu kiek teko dometis ;)  p.s. nezinau kiek tiesos, bet vycka sake kad taxo tai 132 kw tai realiai i gamyklinius atstate duok dieve ;) kazkas pas tave su kuro siurbliu jau buvo i pabaiga kiek snekejom ;)

Tikrai ne Tadai, arba ne apie mane kalbėjot ;) Pas mane siurblys buvo ok, kaip ir kitkas. Jis tik pats ten burtininkas, savo sliekų paliko, o aš turėjau ilgai ieškoti, bet aišku nieko neradau, tai vėl pas jį važiavau. Na ir po to apsilankymo viskas stebuklingai pasidarė gerai, nors jis dievagojosi, kad nieko nedarė :D Aš po to jo pasakymo puse mašinos išpurčiau, viskas buvo patikrinta ir t.t. ;) Kaip gali siurblys prie pabaigos būti, jei auto karšta idealiai kuriasi ir jokių kitokių problemų nėra?

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1215: 2010 Gruodžio 19, 18:34:59 »

140 - 145 va cia yra maximumas saugiam rezimui. nes jei daugiau, tai paskui pradeda sliekai lyst is siurblio, turbos ir kitu galu kiek teko dometis ;)  p.s. nezinau kiek tiesos, bet vycka sake kad taxo tai 132 kw tai realiai i gamyklinius atstate duok dieve ;) kazkas pas tave su kuro siurbliu jau buvo i pabaiga kiek snekejom ;)

Tikrai ne Tadai, arba ne apie mane kalbėjot ;) Pas mane siurblys buvo ok, kaip ir kitkas. Jis tik pats ten burtininkas, savo sliekų paliko, o aš turėjau ilgai ieškoti, bet aišku nieko neradau, tai vėl pas jį važiavau. Na ir po to apsilankymo viskas stebuklingai pasidarė gerai, nors jis dievagojosi, kad nieko nedarė :D Aš po to jo pasakymo puse mašinos išpurčiau, viskas buvo patikrinta ir t.t. ;) Kaip gali siurblys prie pabaigos būti, jei auto karšta idealiai kuriasi ir jokių kitokių problemų nėra?

efka, jis man ta pasakojo kazkur menuo po tavo cipavimo, bet paskui tu idejai skelbima kad parduodi, tai kam minet ir gadint bizni? :) mindezas ta pati irgi zino ;) jam vycka ta pati sake, nes abu stebejomes kaip gali but 160 kw is 132kw ( nes tu skelbeis kad apie 160 kw ) ;) aisku nieko tvirtint negaliu, vyckos pokalbio neisirasiau ;) bet faktas kad jo tokie zodziai buvo

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1216: 2010 Gruodžio 19, 18:43:25 »
Keista, nesistebiu, kad jo klientų ratas sumažėjo :) Ne iš vieno girdėjau apie jo kliurkas. Man po jo čipavimo pradėjo užgesinėti gazą atleidus. Keista, nes prieš tai viskas idealu buvo. Na, galvoju, man čia kažkas linksta, sutapimas... Nieko panašaus.... Viską patikrinau, trūkus kantrybei vėl pas jį numyniau. Na ir po jo eilinio pasikrapštymo mašina stebuklingai atgijo. Shefas kartu buvo, jis gali patvirtinti, kaip ji važiavo iki tol, ir kaip po to jo pasikrapštymo

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1217: 2010 Gruodžio 19, 20:20:20 »
Eeee cia jus mane gasdinat, ale pas mane turba i pabaiga? Bet sito garso salone sedint nesigirdi ir pries perkant diagnostika darant sake kad turbina dirba idealiai, negi ji per 2men galejo uzsinest baisiai? Nu o jei jau uzsilenktu ta turba, butu PUIKI proga isidet kazkokia rimtesne :G :H
O del cipavimo tai Evaldai sakai Vimotoj geriau necipuot? Plee as jau uzsirasiau :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1218: 2010 Gruodžio 19, 20:57:55 »
Kad LT daugiau nėra kur :E

Neprisijungęs ignaras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1219: 2010 Gruodžio 19, 21:17:12 »
dabar Vitoldui patys geriausi laikai , lietuvoj tu cipuotoju nedaug galingas.lt ir dar ten kokie garaziniai , o dabar paplites cipavimas :D

Neprisijungęs dariusas

• Įrašai: 24
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1220: 2010 Gruodžio 21, 00:31:38 »
sveikas grazi ta tavo aude sidabrine kaip mano  (h) (h)

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1221: 2010 Gruodžio 21, 22:31:18 »
kad labiau panasu i compressor surge,o ne i bova

O kas cia per dalykas? :)

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1222: 2010 Gruodžio 25, 09:54:35 »
Nu va atejo Kaledos ir mano audelei- PAGALIAU vargais negalais atsiimtas ale sportinis oro filtras (pardavejas nesakyciau kad lb patikimas ir suinteresuotas islaikyt savo gera reputacija...), skraidysim dabar :D Poryt vaziuojam tikrintis sveikatos (tikesimes tai turbinai viskas gerai, jei ne- bandysim bent jau pravalyt) ir jei viskas gerai cipuotis, be to ieskosiu nauju zieminiu arba bent jau M+S padangu, nes kai tiek sniego nebepavaziuoju... :s

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1223: 2010 Gruodžio 25, 11:34:55 »
Gal kas kokiu pasiulymu del padangu, koki gamintoja rinktis, koks modelis vertas demesio, gal kas kur zinot kur pigiausiai pardavineja ir tt?