daznai taip zmones sako kaip ir tu va sakai kai grysiu i lt nusipirksiu rimta , bet dazniausia gaunasi , kad tas gryzimas i lietuva trunka 10 ar daugiau metu ir tai dazniausia tie gryze pamato , kad cia nieko gero ir vel isvaziuoja
Kad Lt nieko gero tai ir aklam matosi, bet vistiek niekur nera taip gera gyvent kaip LT
Planuose pora metu uzsieni ir tada grizt, o tuos pora metu gal koki kibira tirnt reiks arba tiketis kad sita A niekam neuzklius ir neatims jos :s
na nejau tau atrodo kad 2,5 ir 1,9 zyzeliu toks jau didelis sanaudu skirtumas, kad reiktu keist gera masina?
imant tuos pacius kebulus,tai skirtumas butu ~2-4 litrai gryno miesto rezimu,kas yra gana nemazai . as kai po miesta 95% trinuos,tai man krize greitai ateitu . uzmiestis ~vienodai. o su situo Q variantu, kokiam Vilniuje i 11-12 tilpk,tai ant ranku nesiosi
Pas mane, su kaip itariu parejusiu termostatu, vidurkis gaunasi beveik 10l, be to ta liaupsinama 1.9tdi su quattro nebuna, plius man ir 132kW mazai, ir kiek gali zmones teigti kad masina su maziau kW ir ne q, mazai ryja gerai traukia ir isvis yra kazkoks stebuklas... Kas kam patinka tas ta ir renkasi, cia ta diskusija man tolygi diskusijai: kas geriau- audi ar bmw... brunetes ar blondines...
O tie ratai mazi atrodo nes palangiu simtas
Bet jo uz tokius ratus atsiduociau