Uz vairo negeriu O rasoja tai nes lijo lauke, kai lyja visada aptraukti langai buna kol nesulyla masina
Aš kai 4 vežiau, tai net nemačiau, kad iš galo mirgalkės seka kelis šimtus metru, tik kai jau kieme sustojau sako "kodėl nestojai?"
Citata iš: powliuz 2010 Vasario 21, 21:08:58 Uz vairo negeriu O rasoja tai nes lijo lauke, kai lyja visada aptraukti langai buna kol nesulyla masina juokauju aš aš viena kartą paėmiau 4 draugus girtus, tai langus mygom aptraukė "nenutraukė" kol neišlipo
Citata iš: vabalaz 2010 Vasario 21, 21:14:43 Citata iš: powliuz 2010 Vasario 21, 21:08:58 Uz vairo negeriu O rasoja tai nes lijo lauke, kai lyja visada aptraukti langai buna kol nesulyla masina juokauju aš aš viena kartą paėmiau 4 draugus girtus, tai langus mygom aptraukė "nenutraukė" kol neišlipo as kei veziau pachmelingus tai vienoj puses buvo kad net bego kondensatas nuo langu kai islipo, tai labai greitai nudziuvo
Ten antra foto su paintu "papimpinta", kaip turetu atrodyt masina sia vasara Siaip paieskomas labai Kamei pazeminimas ?!?