tai kam isvis tada kesiti, masina juk ir su blogu vaziuoja
Nu jei i ir i Toaregus tinka ir i 110kW, tai manau nelabai tokios man reikia, nes dazniausiai kas tinka viskam netinka niekam
Citata iš: powliuz 2011 Rugsėjo 20, 16:30:25 Nu jei i ir i Toaregus tinka ir i 110kW, tai manau nelabai tokios man reikia, nes dazniausiai kas tinka viskam netinka niekam Nu ten tipo sustriausia OSM ir prideda ag ir garantija porai metu,bet man irgi kilo itarimas,kad tinka
Citata iš: Fau880 2011 Rugsėjo 20, 16:41:20 Citata iš: powliuz 2011 Rugsėjo 20, 16:30:25 Nu jei i ir i Toaregus tinka ir i 110kW, tai manau nelabai tokios man reikia, nes dazniausiai kas tinka viskam netinka niekam Nu ten tipo sustriausia OSM ir prideda ag ir garantija porai metu,bet man irgi kilo itarimas,kad tinkaKokius briedus tu čia pasakoji?
Prie ko čia stebuklinga, jei ji pagal kodą tinka ir į kitus modelius. Galvoji kiekvienas audi modelis turėjo individualias osm?
prideda ag aisku, jei vietoj nudususios idet gera, tai gal kazkam paskui ir atrodo kad ag daugiau atsirado
Citata iš: Evaldas 2011 Rugsėjo 20, 17:12:33 Prie ko čia stebuklinga, jei ji pagal kodą tinka ir į kitus modelius. Galvoji kiekvienas audi modelis turėjo individualias osm?nepatikesi bet turejo, eina pagal variklio koda,
Citata iš: kazinak 2011 Rugsėjo 20, 22:05:56 Citata iš: Evaldas 2011 Rugsėjo 20, 17:12:33 Prie ko čia stebuklinga, jei ji pagal kodą tinka ir į kitus modelius. Galvoji kiekvienas audi modelis turėjo individualias osm?nepatikesi bet turejo, eina pagal variklio koda, Jo, ir būtent ta matuoklė tinka tik būtent tam ir tik tam motorui, daugiau nė vienam Yra toks dalykas kaip detalės kodas, o pagal jį matai, kam tinka.
Į osm.lt kreipkis. Aš kalbu apie tai, kad pvz 1,9tdi 77kw motoro matuokles gali rasti ir vw, ir audi ir škodoje ir t.t., tas pats ir su kitais.
ieškau Sport Quattro OSM arba pasakykit kuriose audi dar tokia stovi