Citata iš: powliuz 2010 Rugsėjo 06, 23:29:22 Citata iš: egis 2010 Rugsėjo 06, 23:27:01 Citata iš: powliuz 2010 Rugsėjo 06, 23:21:44 O jei masina butu registruota ne mano vardu, ar jie turetu teise ja konfiskuoti? ?!?jiems dzin kieno vardu ta masina registruota Jiems svarbu kad TU dirbantis DK vairuoji lietuviska masina zinok juokai mazi, todel ir klausiu kodel tu taip nebijai rizikuoti. as kai buvau DK, tai 3 kartus pabegau nuo patruliu. po trecio ejau pirkt jau masinos su DK numeriais, bet susikloste kad isvykau i kita sali tai nebepirkau Ta prasme pabegai? O siaip policija nieko negali padaryt man rodos, cia SKAT'o reiktu bijoti...nu ta prasme ir pabegau - du atvejai kai prasilenkem priesais su politi tie ant stabdziu ir apsisukinet, as gazas dugnas ir pirmyn 300 arkliu po kapotu dare darbus vienas kai islipes su ranka rode stot bet irgi autostradoj nebepagavo
Citata iš: egis 2010 Rugsėjo 06, 23:27:01 Citata iš: powliuz 2010 Rugsėjo 06, 23:21:44 O jei masina butu registruota ne mano vardu, ar jie turetu teise ja konfiskuoti? ?!?jiems dzin kieno vardu ta masina registruota Jiems svarbu kad TU dirbantis DK vairuoji lietuviska masina zinok juokai mazi, todel ir klausiu kodel tu taip nebijai rizikuoti. as kai buvau DK, tai 3 kartus pabegau nuo patruliu. po trecio ejau pirkt jau masinos su DK numeriais, bet susikloste kad isvykau i kita sali tai nebepirkau Ta prasme pabegai? O siaip policija nieko negali padaryt man rodos, cia SKAT'o reiktu bijoti...
Citata iš: powliuz 2010 Rugsėjo 06, 23:21:44 O jei masina butu registruota ne mano vardu, ar jie turetu teise ja konfiskuoti? ?!?jiems dzin kieno vardu ta masina registruota Jiems svarbu kad TU dirbantis DK vairuoji lietuviska masina zinok juokai mazi, todel ir klausiu kodel tu taip nebijai rizikuoti. as kai buvau DK, tai 3 kartus pabegau nuo patruliu. po trecio ejau pirkt jau masinos su DK numeriais, bet susikloste kad isvykau i kita sali tai nebepirkau
O jei masina butu registruota ne mano vardu, ar jie turetu teise ja konfiskuoti? ?!?