Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: powliuz Audi A6 quattro  (Skaityta 400724 kartus)

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
Re: powliuz Audi 90+A6
« Atsakymas #950: 2010 Rugsėjo 06, 22:56:25 »
man labai idomu kaip taves dar neisrauke uz LT numerius. O gal tu DK nelegaliai dirbi be jokiu popieriu ?

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #951: 2010 Rugsėjo 06, 22:57:35 »
Po truputi paieskomi ratlankiai, kokie jusu nuomone graziausiai atrodytu ant maniskes silkutes?
1. http://www.allwheels.com.au/cata/wheels/Audi/bg_audirs4replica_1.jpg
2. http://www.concept1.ca/WHEEL%20FOLDER/Replica%20New%20RS4.jpg
ar
3. http://image.made-in-china.com/2f0j00kBjQWbsdLPcg/Audi-RS6-Replica-Alloy-Wheel.jpg
P.S. galvojama apie R18-R19 dydi ff

tik pirmas variantas, manau r18 jau tikrai uzektu.

Neprisijungęs Ratas

• Įrašai: 1691
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #952: 2010 Rugsėjo 06, 22:59:52 »

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #953: 2010 Rugsėjo 06, 23:01:59 »
man replikos :f ieskociau 2 originalo

Cia foto kaip pavyzdzius sumeciau, bet jauciu kad kur nusiziurejes tai irgi gali replicos but...

dek 3 warianta r19 nesweikai ziuresis ;) (o)

Sitie ir man labiausiai patinka, bet jie deja R18...

Po truputi paieskomi ratlankiai, kokie jusu nuomone graziausiai atrodytu ant maniskes silkutes?
ar
3. http://image.made-in-china.com/2f0j00kBjQWbsdLPcg/Audi-RS6-Replica-Alloy-Wheel.jpg

O va sitie kaip tik R19 :G

O del Astros tai matau kazkas su humoro jausmu susipykes, jei priemet kaip uz rimta  (!?)

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #954: 2010 Rugsėjo 06, 23:03:06 »
man labai idomu kaip taves dar neisrauke uz LT numerius. O gal tu DK nelegaliai dirbi be jokiu popieriu ?

Dabar tiesiogiai dirbu, o del uzraukimo girdejau kad metus gali ramiai su Lt numeriais vazinet...

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1741
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #955: 2010 Rugsėjo 06, 23:05:51 »
Nežinau kaip pačiam, bet man R19 būtų trauma važinėt, man tiesiog perdaug, bet gražu. :) Šiaip žiūrėk gal tau bus normaliai su tokio dydžio ratais.  :) (y)

Neprisijungęs S_carkys

• Įrašai: 432
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #956: 2010 Rugsėjo 06, 23:09:09 »
man replikos :f ieskociau 2 originalo

Cia foto kaip pavyzdzius sumeciau, bet jauciu kad kur nusiziurejes tai irgi gali replicos but...

dek 3 warianta r19 nesweikai ziuresis ;) (o)

Sitie ir man labiausiai patinka, bet jie deja R18...
3 warianta uzdetum pas mane ant anglo buwo kiek pamneu 8j et35 r19 gumos 235/40 b6 cia a6 irgi manau pakistum
ar

O va sitie kaip tik R19 :G

O del Astros tai matau kazkas su humoro jausmu susipykes, jei priemet kaip uz rimta  (!?)

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #957: 2010 Rugsėjo 06, 23:12:40 »
Nežinau kaip pačiam, bet man R19 būtų trauma važinėt, man tiesiog perdaug, bet gražu. :) Šiaip žiūrėk gal tau bus normaliai su tokio dydžio ratais.  :) (y)

Nu ant bulkos jau buvau maximuma sudejes jauciu ka galejau didziausio, vaziavau ie didelio diskomforto nejutau, tai jauciu ir su R19 pavaziuociau, bet jauciu R19 padangos padorios firmos kainuoja ojojoj... ff

Neprisijungęs egis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #958: 2010 Rugsėjo 06, 23:17:43 »

Dabar tiesiogiai dirbu, o del uzraukimo girdejau kad metus gali ramiai su Lt numeriais vazinet...

girdeja negirdejai, o realybe yra - 14 dienu nuo CPR gavimo. ir tai dar kovoti su jais reiks. Megiote skaite laikrasty kad plius dabar dakai kepa istatyma kad jei pagaus - bauda 40.000 DKK + auto registracija ;) o uz A6 gautum tokia sumele ka net blusos pasisiaustu :D

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #959: 2010 Rugsėjo 06, 23:21:44 »
O jei masina butu registruota ne mano vardu, ar jie turetu teise ja konfiskuoti? ?!?

Neprisijungęs S_carkys

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #960: 2010 Rugsėjo 06, 23:25:33 »
pas mane ant b6 buwo anglo r19 8j 235/40 tai manau ir a6 pakistum ;)

Neprisijungęs egis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #961: 2010 Rugsėjo 06, 23:27:01 »
O jei masina butu registruota ne mano vardu, ar jie turetu teise ja konfiskuoti? ?!?

jiems dzin kieno vardu ta masina registruota ;) Jiems svarbu kad TU dirbantis DK vairuoji lietuviska masina ;) zinok juokai mazi, todel ir klausiu kodel tu taip nebijai rizikuoti. as kai buvau DK, tai 3 kartus pabegau nuo mentu. po trecio ejau pirkt jau masinos su DK numeriais, bet susikloste kad isvykau i kita sali tai nebepirkau ;)

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #962: 2010 Rugsėjo 06, 23:27:54 »
O kaip vaziavosi su R19? B6 tai A4 ar passatas? ?!?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #963: 2010 Rugsėjo 06, 23:27:59 »
:) :) :) :) ............

Pauliau mano istorijos negirdėjęs?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #964: 2010 Rugsėjo 06, 23:28:50 »

jiems dzin kieno vardu ta masina registruota ;) Jiems svarbu kad TU dirbantis DK vairuoji lietuviska masina ;) zinok juokai mazi, todel ir klausiu kodel tu taip nebijai rizikuoti. as kai buvau DK, tai 3 kartus pabegau nuo patruliu. po trecio ejau pirkt jau masinos su DK numeriais, bet susikloste kad isvykau i kita sali tai nebepirkau ;)
užskaitau ;)

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #965: 2010 Rugsėjo 06, 23:29:22 »

jiems dzin kieno vardu ta masina registruota ;) Jiems svarbu kad TU dirbantis DK vairuoji lietuviska masina ;) zinok juokai mazi, todel ir klausiu kodel tu taip nebijai rizikuoti. as kai buvau DK, tai 3 kartus pabegau nuo patruliu. po trecio ejau pirkt jau masinos su DK numeriais, bet susikloste kad isvykau i kita sali tai nebepirkau ;)

Ta prasme pabegai? :O O siaip policija nieko negali padaryt man rodos, cia SKAT'o reiktu bijoti...

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1741
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #966: 2010 Rugsėjo 06, 23:31:05 »

Nu ant bulkos jau buvau maximuma sudejes jauciu ka galejau didziausio, vaziavau ie didelio diskomforto nejutau, tai jauciu ir su R19 pavaziuociau, bet jauciu R19 padangos padorios firmos kainuoja ojojoj... ff
Na, jei esi išbandęs ir tau tai nebuvo blogai, tada liuks ir palaikau tave dėl R18/R19.  :D :)

Neprisijungęs S_carkys

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #967: 2010 Rugsėjo 06, 23:34:23 »
pas mane sport orginali waziuokle buwo cia a4/b6 zinoma tai waziawosi gan normalei dantis tikrai neisbires cia uk tie keliai dar geri ne kaip lt tai nesijaute kad uz r17 didesni :D

Neprisijungęs egis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #968: 2010 Rugsėjo 06, 23:37:03 »

Ta prasme pabegai? :O O siaip policija nieko negali padaryt man rodos, cia SKAT'o reiktu bijoti...

nu ta prasme ir pabegau - du atvejai kai prasilenkem priesais su politi tie ant stabdziu ir apsisukinet, as gazas dugnas ir pirmyn 300 arkliu po kapotu dare darbus :D vienas kai islipes su ranka rode stot bet irgi autostradoj nebepagavo ;)

Neprisijungęs S_carkys

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #969: 2010 Rugsėjo 06, 23:41:13 »

nu ta prasme ir pabegau - du atvejai kai prasilenkem priesais su politi tie ant stabdziu ir apsisukinet, as gazas dugnas ir pirmyn 300 arkliu po kapotu dare darbus :D vienas kai islipes su ranka rode stot bet irgi autostradoj nebepagavo ;)
cia su astunta tepei slides? :D

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #970: 2010 Rugsėjo 06, 23:52:15 »

mane mentai prikirpo ir pristatė skatui.

kitą kolegą skatas tiesiogiai imė. Dar nemažai nepaimtų liko.

Už pabėgimą užskaitau, gerai darot, praktiškai kol nestabdo tol bėgti geriausia ką gali daryt. Dar šiaip iš idėjos tai yra smagu :)

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #971: 2010 Rugsėjo 07, 00:03:43 »
Bet jei pagauna ytada nekazka... Nu mane stabde kai buvau cia 2men prabuves, patikrino dokus ir gero vakaro, tfu tfu tfu tikiuosi neteks su jais bendraut... O jei masina uzregini ant kito asmens ir nusiperki koki kevala cia daniskais numeriais, jei burciau kad sita tik db pasiskolinau o pats turiu daniska masina, hm? Nu cia aisku jau burtai gaunasi, bet o ka veikt? :D

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #972: 2010 Rugsėjo 07, 00:15:12 »
Būna, bet jiems viskas pokum. Gali būti kad padės. Bet jie sąžinės neturi

Neprisijungęs A200TQ

• Įrašai: 1504
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #973: 2010 Rugsėjo 07, 12:26:58 »
dabar taip pasakoriai, baikit cia plem skiest nesamones... Policijai neidomus tu, stabdo naktim nes uzsienietiski nr, jei viskas tvarkoj ir nieko nepazeidei, tai ir paleidzia, Domai su tavim kitaip buvo, tad tave ir pakirpo (net ne tu vairavai beje)! Reik bijot Skato, bet skatas pats stabdyt negali, tik per reidus! Policajai gali irgi iskviest skata, bet jei nesisakoji, normaliai bendrauji, patikrina ir paleidzia. Kanors pazeisi, greiciausiai nuims numerius ir i skata pasius mokesciu susimoket.
Stabde mane ne karta, ir CPR rodziau ir nieko, tfu tfu tfu :) ir sakiau kad is darbo varau ir t.t. tik kai klause ka veikiu danijoj sakiau studijuoju ;)

P.S. ir paskui, dienos metu vaziavo ne karta, bet pavaziuoja ir nusuka, beje mano masina dar ir traukia patruliu demesi, nes panasi i babaju, o tuos tai daznai stabdo :)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugsėjo 07, 12:46:52 sukūrė A200TQ »

Neprisijungęs A200TQ

• Įrašai: 1504
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #974: 2010 Rugsėjo 07, 12:45:04 »
Kas del leidimo metams, tai zinau kelis kurie prase, bet ne vienam nedave, taip pat ir girdejau apie kitus, kad negavo kas prase, tad geriau jau neprasyt leidimo :) kita vertus neimanoma sekti, kiek laiko masina yra Danijoj, nes visada yra galimybe kad kazkas atvaziavo su ja i svecius ;) zinau tik tiek kad su Daniskom teisem negali vairuot uzsienietiskos masinos :)
Beje ten dar yra kazkokiu nesamoniu, kad jei turi busta kitoj saly ir Danijoj esi laikinai ir t.t. bet cia tik nuogirdos, tad nesigilinsiu ir neskleisiu ereziju :D