Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: powliuz Audi A6 quattro  (Skaityta 400626 kartus)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Re: powliuz Audi 90+A6
« Atsakymas #875: 2010 Rugpjūčio 15, 15:09:01 »
uzsides ratai ir atsiras tas kietumas 19 uzmautum ir butu  (y) (y)

Nu bet vistiek jinai linguotu per visas duobes pravarius, geriau butu ir kokius koilus pagriebt susiradus :H

Dėl to langų mygtuko blokavimo tai dažnai a šeši ta bėda. Ex mėlynajai a šeši po nakties irgi tas mygtukas nebesifiksavo :E :D

Ir kaip ta problema issprendei? Jauciu teks imtis sito, bet nukelsiu iki kito savaitgalio... Ai dar man pasirode, kad gale truputi silpnokai pucia ora, cia irgi beda A6, ar ten ir turetu silpniau pust?
P.S. ant ideas kodel galine prikurke neuzsifiksuoja? Nors einu paziesiu ar ta is priekio fiksuojasi, tada zinosiu lizdas ar prikurke kalta  :s

Kitą iš šroto dėjau. O nesifiksuoja dėl to, kad reikia tuos metaliukus palenkti prikurkės viduj.

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #876: 2010 Rugpjūčio 15, 15:20:18 »
Del prikurkes lizdas kaltas, reiks lupt ta visa konsole lauk ziuret kas jam ten yra... Ji kazi paprastai issitraukia, ar yra kokiu fikstatoriu laptu (kad neislauzciau lupdamas nieko)?

Del mago, tai pajunk nuo rakto kad veiktu, as isvis atskira mygtuka jam isjungt buvau padares..

Tai jis veikia nuo rakto, bet vaziuojant tai neistrauksi gi rakto kad uzgestu magas :D O be mygtuko jokio kito sprendimo jei nera kad nedegtu, tada reiks kazka chimicint, bet as biski su elektra susipykes, tai reiks daryt kai kita karta grisiu i Lt :)
O cia biski dropo gavo A6 (vos ne fully loaded bagazine+plius senas geras patikrintas ant A90 mamu dropas  :-])
Cia ciut ne pilnai pakrautos dropas:

O cia jau su mamom

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #877: 2010 Rugpjūčio 15, 15:25:26 »
Galiu pasakyti, kad sita spalva labai praktiska- pravaziuota puse Europos o net nesimato kad purvina :s Nepalyginsi su juoda, kai nuplauni parvarai namo ir vel purvina (-)

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #878: 2010 Rugpjūčio 15, 16:18:21 »
Jo del prikurkes maciau kad tie metaliukai nulinke, o siaip prikurke sido, tai cia manau nesunkiai ta problema isspresta bus :) O kaip isimt ta visa konsole galine kur ora pucia ir prikurke yra? Nes islauzt tai nesinori kazkaip... ?!? Ir kaip ten del putimo gale, pas visas seskes silpnai ten pucia?
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugpjūčio 15, 16:20:06 sukūrė powliuz »

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #879: 2010 Rugpjūčio 15, 17:19:03 »
Nežinau, pas mane normaliai pūtė tenai. Išsiima tas galas ten paprastai - trauki ir viskas.

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #880: 2010 Rugpjūčio 16, 00:15:56 »
Reiks patikrint ryt ta lizda, bandysiu istraukt ta lizda :) Siaip ant kokiu 4 pagaliuku normaliai pucia jau, bet jei 1 tai vos vos pucia, prieki daug stipriau...
Snd neatlaike nervai- prisidenges tuo, kad tikrinu kaip veikia ESP, isbandziau quattro (o) (o) (o) (aa) Net nebelaukiu sniego dabar, susiradau tokia smulkaus zvyro aikstele statysiu skersa kasdien, kol nesubyres kasnors  :G

Neprisijungęs Andev

• Įrašai: 706
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #881: 2010 Rugpjūčio 16, 00:28:57 »
Ech, atsimenu aš savo pirmąją pažintį su Quattro.. Naktis, katik gerai nulyta, visiškai tuščia prekybos centro aikštelė....... :G (+) :D

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #882: 2010 Rugpjūčio 16, 00:32:42 »
Kad nelabai lietaus nusimato, tai tinka ir smeleta aikstele, sukasi kaip bitute (aa) :H O su ESP tai suka daug didesnius ratus, matyt neleidzia praslysti ratams  (!?) :D

Neprisijungęs Vitalikaz

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 393
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #883: 2010 Rugpjūčio 16, 01:05:33 »

Pioneer'ius kaip pas mane  Oo)
Pioneer'ius kaip pas mane  Oo)

O klausyk jo negalima visiskai isjungti kai neklausai? Nes nakti teko ilga laika vaziuoti, tai truputi vargino tas ale juodas ekranas isjungto mago su kazkokiais dryziukais... Beje, pas tave irgi bose aparatura stovi?

visiskai jo neishjungsi  (-) galima atjungti ekrana ieinant i meniu , ten bus screan off rodos

o aparatura pas mane nebe bose ,abshivkes tik bose  :D ivolga kaloneles idetos

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #884: 2010 Rugpjūčio 16, 18:43:42 »
Tai Ivolga geriau groja nei bose pries tai buvusios? Ar del kokiu tikslu keitei? Tiesa, gal netycia turi navi cd sitam pioneeriui? Arba gal kas zinot is kur gaut originalu cd audi navigacijos?

Neprisijungęs Vitalikaz

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #885: 2010 Rugpjūčio 16, 19:35:25 »
Tai Ivolga geriau groja nei bose pries tai buvusios? Ar del kokiu tikslu keitei? Tiesa, gal netycia turi navi cd sitam pioneeriui? Arba gal kas zinot is kur gaut originalu cd audi navigacijos?

pas mane jau buvo idetos Ivolga kaloneles. navi cd siaip turetu kazkur buti, bet ten nzn kokios shalies zemelapis, irasiau del to kad daugiau funkciju atidare,tokias kaip paveikslelio nustatymas ir t.t.

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #886: 2010 Rugpjūčio 16, 23:37:18 »
Pas mane yra pioneer cd, bet 2007 metu, bet kad Lietuvos, Danijos nera, plius pradinis keliones taskas jau nustatytas Paryzius, nemokam niekaip nustatyt kito tasko... O originalu audi navi cd gal galima kazkur parsipust?

Neprisijungęs arunas666

• Įrašai: 1216
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #887: 2010 Rugpjūčio 16, 23:44:35 »
sveikinu su pirkiniu  :) nieko nebus teks lekt y paryziu :) paklausysi kaip stipriai signalina prancuzai

Neprisijungęs Vitalikaz

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #888: 2010 Rugpjūčio 17, 00:46:55 »
Pas mane yra pioneer cd, bet 2007 metu, bet kad Lietuvos, Danijos nera, plius pradinis keliones taskas jau nustatytas Paryzius, nemokam niekaip nustatyt kito tasko... O originalu audi navi cd gal galima kazkur parsipust?
del sito nekuom negaliu padet,nesiorentoju  :D

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #889: 2010 Rugpjūčio 17, 23:14:43 »
Snd norejau vel isbandyt quattro sistema, bet toks sudinas oras tai nesinorejo po balas taskytis smeletoj aikstelej, palauksiu sauso oro  8-P Ziuriu ziuriu as i ja ir nebegaliu sulaukt, kada RS6 ratus mausiu, nu arba kokius kitus dyyydelius grazius :H

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #890: 2010 Rugpjūčio 18, 18:28:45 »
Per ta lietu i salona vanduo pradejo begt, atidariau kapota prie akumuliatoriaus pilna vandens, ziurinejau niekur nemaciau drenazo ar kazkokios propkes, gal kas galit pasakyt kaip ta vandeni is ten nuleist? Cia tik pas mane viena taip, ar pas visas A6 tokia beda?
Pagooglinau, tai atrodo pas visus tokios bedos, einu i kiema ieskot slieku kas ten uzsikimse  :-{
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugpjūčio 18, 18:33:43 sukūrė powliuz »

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #891: 2010 Rugpjūčio 18, 18:47:04 »
po akumu ir po stabdžių pūsle tas drenažas,išlupk velniop visai tą gumą ir bėdos baigsis,gali ne akumą išiminėt,bet bandyt virš dėžės paieškot gandono guminio išsikišusio ties akumo vieta,ištraukiant saugok rankoves,bo sausa nebus.

« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugpjūčio 18, 23:48:20 sukūrė Tomashokas »

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #892: 2010 Rugpjūčio 18, 22:55:09 »
Jo maciau tutoriala internete kad ten reik korke isimt, nes paziurejau pas mane irgi akumas plaukia... Jei nepades zemiau stoikiu yra slangele zalia, bandysiu ja kazkaip pravalyt  (!?)

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #893: 2010 Rugpjūčio 19, 00:14:05 »
 :H (r) :*

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #894: 2010 Rugpjūčio 21, 15:39:11 »
Is po vakar vaizdas (v)

Ir to kaltininkas (r)

Neprisijungęs Domsy

• Įrašai: 48
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #895: 2010 Rugpjūčio 21, 15:54:34 »
Salono apsvietima tvarkeisi ar taip radai? Pas mane neveikia lemputes kur kojom apsviest. Ir skaiciau forumuose kad daug reikalu padaryt kad veiktu, jei beda ne lemputese : (. Smulkmena, bet maloni

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #896: 2010 Rugpjūčio 21, 15:59:12 »
Dar kol kas nekisau ranku prie nieko, ryt jei bus laiko bandysiu susitvarkyt kad galiniai langai atsidarinetu ir ta drenaza pravalyt, kad vanduo i salona nebegtu :A Ir dar erzinantis dalykas kad kai garsiau muzikos klausai barska galiniu duru pelenine, reiks ir ja kazkaip patvarkyt :D

Neprisijungęs tomazas

• Įrašai: 945
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #897: 2010 Rugpjūčio 21, 18:11:41 »
Sveikinu įsigijus, teisingai eksploatuojant turėtų būti smagus reikalas šita A6 :)

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #898: 2010 Rugpjūčio 21, 18:13:40 »
Per ta lietu i salona vanduo pradejo begt, atidariau kapota prie akumuliatoriaus pilna vandens, ziurinejau niekur nemaciau drenazo ar kazkokios propkes, gal kas galit pasakyt kaip ta vandeni is ten nuleist? Cia tik pas mane viena taip, ar pas visas A6 tokia beda?
Pagooglinau, tai atrodo pas visus tokios bedos, einu i kiema ieskot slieku kas ten uzsikimse  :-{

su tevo c4 irgi kovojau siandien del leidimo vandens, latakai svarus, neuzsikise, reliu dezute sandari, pilant vandeni stovint masinai niekur nebega, pradejus vaziuot uztenka tik langus pasipurkst ir kapsi ant kojos ties gazo pedalu...

Neprisijungęs Vitalikaz

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #899: 2010 Rugpjūčio 21, 18:24:56 »
Dar kol kas nekisau ranku prie nieko, ryt jei bus laiko bandysiu susitvarkyt kad galiniai langai atsidarinetu ir ta drenaza pravalyt, kad vanduo i salona nebegtu :A Ir dar erzinantis dalykas kad kai garsiau muzikos klausai barska galiniu duru pelenine, reiks ir ja kazkaip patvarkyt :D

ta pati beda ir pas mane  :D