Lyg ir pagyvejo, nu nebuvo kur isbandyt nes gatvele neilga tokia, tik iki 120km/h isibeget eina, o greitkeli vaziuojant butent ant tokio greicio buka patapdavo, isbandysim pasakysim, bet aisku pagerejimas jauciasi, nes ana jau buvo nekazka...
Citata iš: powliuz 2012 Vasario 14, 22:33:18 Lyg ir pagyvejo, nu nebuvo kur isbandyt nes gatvele neilga tokia, tik iki 120km/h isibeget eina, o greitkeli vaziuojant butent ant tokio greicio buka patapdavo, isbandysim pasakysim, bet aisku pagerejimas jauciasi, nes ana jau buvo nekazka... Pas mane 110kW kazkur isibega 9 sek,iki 100km/h tai kiek zinau tai cia normaliai o po to ji man glusoka pasidaro... Pvz 6 begiu ant 90 vaziuojant norint paspaust ji leeetai begejasi kol apsukas normalesnes pasiima o to tokio staigumo neturi ar kitaip sakant tipo gazas nejautrus nezinau kaip isireikst
Citata iš: PSSHHH 2012 Vasario 14, 22:47:04 Citata iš: powliuz 2012 Vasario 14, 22:33:18 Lyg ir pagyvejo, nu nebuvo kur isbandyt nes gatvele neilga tokia, tik iki 120km/h isibeget eina, o greitkeli vaziuojant butent ant tokio greicio buka patapdavo, isbandysim pasakysim, bet aisku pagerejimas jauciasi, nes ana jau buvo nekazka... Pas mane 110kW kazkur isibega 9 sek,iki 100km/h tai kiek zinau tai cia normaliai o po to ji man glusoka pasidaro... Pvz 6 begiu ant 90 vaziuojant norint paspaust ji leeetai begejasi kol apsukas normalesnes pasiima o to tokio staigumo neturi ar kitaip sakant tipo gazas nejautrus nezinau kaip isireikst Tai reiškia, kad čipuoti reikia
Kad ta 6 saiba ne palakstymui, o ekonomijai skirta, imesk 4ta saiba ant 90 pamatysi kaip raus i prieki
nori tikrai geros osm pirk originala, kas prekiauja originaliomis dalimis nebutinai is audi centro
PSSHHH - idomiai tu cia mastai...6 begiu ji tau "nerauna" nuo 90km/h... Neisizeisk bet tu cia is sudo vaska spaust bandai negi nori kad 6 begiu prie sedynes guldytu?
ka su ragais darei? dazei? traukei kokia pleve?