O su r19 vaziuoji kaip kas?
Gas kas parekomenduotu zmogu/firma kuri Kaune tamsna langus? Gera butu jei nebutu eiles labai dideles, bet aisku kuo didesnes eiles tuo geresnis meistras
Citata iš: powliuz 2011 Gruodžio 28, 13:00:08 Gas kas parekomenduotu zmogu/firma kuri Kaune tamsna langus? Gera butu jei nebutu eiles labai dideles, bet aisku kuo didesnes eiles tuo geresnis meistras siaures prospekte, uz geltono serviso iskarto i desne jai vaziuojant link muravos, ir y pati gala ten paskui matysi po kaire garazai , ir ten vos ne patys pirmi garazai, tikrai gerai padaro jau ne vienai masinai tamsinau ten.
Citata iš: warning 2011 Gruodžio 28, 15:55:23 Citata iš: powliuz 2011 Gruodžio 28, 13:00:08 Gas kas parekomenduotu zmogu/firma kuri Kaune tamsna langus? Gera butu jei nebutu eiles labai dideles, bet aisku kuo didesnes eiles tuo geresnis meistras siaures prospekte, uz geltono serviso iskarto i desne jai vaziuojant link muravos, ir y pati gala ten paskui matysi po kaire garazai , ir ten vos ne patys pirmi garazai, tikrai gerai padaro jau ne vienai masinai tamsinau ten.nu neblogai padaro jie bent kitiems ,man galini stikla nesuvede idialiai, kur krastuose stiklo yra taskuciai juodi aplink visa stikla pabale ,kitas butu akis draskes as aisku vazineju daug sedanu maciau padaryta be jokio pabalimo taip kad man nepasiseke ,o pazystamui dvi masinas padare be jokio broko
iskart vaziuosi ir perki nauja halo jie nebesviecia del vienos vieninteles priezasties dazniausiai: buna nusidauze nuo akmenuku ir visi matiniai palike cia bent jau man kiek yra buve