Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: powliuz Audi A6 quattro  (Skaityta 397041 kartus)

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
Nu gal ziuresim, uzsisakiau jau, isbandysim paziuresim kas per daiktas (aa)
P.S. gal kas nors i PM ar cia galit numest linka ar siaip paaiskint, kaip galinius amortikus isimt? Ta prasme kaip issiardyt bagazines vidu, ka atlaisvint ka nelaisvint ir tt ir pan, dekingas is anksto (v)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Liepos 15, 17:07:00 sukūrė powliuz »

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Bagažinėje nieko ardyti nereikia visiškai.

kazinak

• Svečias

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
Tai atsuki 7,8 ir 10 varztus ir vsio?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Du varžteliai amortiko viršuje, vienas apačioje ir šakę pasileidi, kad lengviau būtų išimti, nes ten vos vos išsukti eina.

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
Dekui chebra, bandysim darysim kai atsius sprandzinas :) Dabar ziurinejuos zieminiu ratu, tai vienus svajoniu ratus radau, bet padangos desrines ir labai daug pinigu nori uz juos  :A
http://img818.imageshack.us/img818/7610/75127521260620112103160.jpg  :H ff

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
ratai 17? ne nuo bmw?

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį
nu  sestiorkai netinka tokie ratai ir jus sakykit ka norit , reik jai penkiu stipinu stambiu replicu kokiu tada kaip tikras tankas atrodo..

Neprisijungęs DOHC

• Įrašai: 2680
    • Žiūrėti profilį
nenusibosta tau jos fotkint? :D cia daugiau fotkiu nei postu :-] turbut labiau myli masina nei savo antra puse :D

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
Domai ratai R16, parase savininkas kad 5X112, bet man kazkaip atrodo kad ten bus 5x120... Anyway kaina ju nemaza, todel  (-) nebus ju pas mane, galit nesinervuot, nebent koki chuligana pagriebciau, bet cia geriau apie sita marke nesneket :D
Ignarai noreciau ziemai RS6 repliku, bet nujauciu kad ziemines padangos tokiu matmenu nevaikiskai kainuotu, o del tu rm gal ir netiktu ant a6, nebent reiktu labai gero dropo ff Bet siaip kaip ratai man jie laaabai patinka  :H
DOHC man geriau kai daugiau foto, o ne 10psl floodo, 1 foto ir vel 10psl floodo (h) Beje nieko labiau nemyliu nei savo antra puse (be) :P
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Liepos 18, 19:23:32 sukūrė powliuz »

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3115
    • Žiūrėti profilį
kodel nevaikiskai padangos kainuotu? eini i reifendirect.lt ir issirenki kokiu reikia. kaina ten nurodyta su siuntimu iki namu duru ;) as siai ziemai jauciu naudosiu a4 b6 originalus r17 penkiu stipinu.

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
Jo sitie B6 gerai ziurisi ratai, mano auto kai pirkau skelbime buvo su tokiais imesta ;) Bet norisi kazko grazesnio ziemai, o jei nerasiu sueis pilnai ir mano R16, tik ir tiem padangu zieminiu reiks

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
kodel nevaikiskai padangos kainuotu? eini i reifendirect.lt ir issirenki kokiu reikia. kaina ten nurodyta su siuntimu iki namu duru ;) as siai ziemai jauciu naudosiu a4 b6 originalus r17 penkiu stipinu.

Kiek pastebėjau, kainos ten stipriai sukilo, parduotuvėje geresnėmis kainomis galima išlaužti, nei tenai ;)

Neprisijungęs A200TQ

• Įrašai: 1504
    • Žiūrėti profilį
Beje nieko labiau nemyliu nei savo antra puse (be) :P

cia turejai omeny masina :D joke ;)

Neprisijungęs wooxeriux

• Įrašai: 248
    • Žiūrėti profilį
Labai graziai ziuris tie ratai palyginus. Aisku as tai svajoju apie rs6 r19 bet randu tik 5x100 ir belekai graziu ir nezinau ka daryt del rastafkiu tokiu atveju... :S  ir labai gerai,kad prifotkini ir ikeli foto nes yra kuo grozetis ir is garazo nesigauna vien forumas.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Labai graziai ziuris tie ratai palyginus. Aisku as tai svajoju apie rs6 r19 bet randu tik 5x100 ir belekai graziu ir nezinau ka daryt del rastafkiu tokiu atveju... :S  ir labai gerai,kad prifotkini ir ikeli foto nes yra kuo grozetis ir is garazo nesigauna vien forumas.

Vien per paskutines dvi savaites autopliuse buvo du tokie komplektai, kaip tu nori. Arba veltui nori nupirkti, arba nenori ieškoti ;)

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
Re: powliuz Audi A6 karve (Q) (laukiam dropo)
« Atsakymas #1741: 2011 Rugpjūčio 02, 17:20:01 »
Nu ir stumikai tam FK automotive sedi, uzsisakiau spyruokles, patvirtino uzsakyma tipo lauk, praejo 2 savaites (netgi su biskiu), parasau laiska ar viskas gerai ar issiuntet, parase sorry, siuo metu neturime sandelyje...  :A Tai negalejo iskart sito pasakyt, nebuciau laukes kaip koks 2 sav :D Tai va issibedavojau dabar ramiau :D

Neprisijungęs skorpiona5

• Įrašai: 438
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1742: 2011 Rugpjūčio 02, 17:57:22 »
Nu ir stumikai tam FK automotive sedi, uzsisakiau spyruokles, patvirtino uzsakyma tipo lauk, praejo 2 savaites (netgi su biskiu), parasau laiska ar viskas gerai ar issiuntet, parase sorry, siuo metu neturime sandelyje...  :A Tai negalejo iskart sito pasakyt, nebuciau laukes kaip koks 2 sav :D Tai va issibedavojau dabar ramiau :D

Jooo, as jau pasimokiau, viena karta ausynes pirkau, irgi taip pat buvo kaip tau, tai dabar visada is pradziu parasau ar tikrai turi, tada uzsakyneju  (+)

Neprisijungęs Alpiner

• Įrašai: 475
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1743: 2011 Rugpjūčio 02, 18:26:51 »
bent i Lietuva pristatymo terminas 2-4 dienos, tai reikejo iskart jiem rasyt, tiek daug nelaukt. Man tai kai jie siunte tai tel. numeris kazkaip netilpo ant lipduko kur visa mano informacija ir grybai DHL mat ale nerado mano adreso... per 2 dienas(cia kol atrase i el. pasta) is FK gavau siuntinio koda su kuriuo DHL tinklapyje pasiziurejau kur siuntinys, o jis pasirodo jau 3 dienas buvo kaip Lietuvoj, tai pats paskambinau i DHL ir kita diena jau turejau siuntini... tad is viso to patarimas: prasyti, kad iskarto atsiustu siuntinio koda pagal kuri galima sekti siunta, tada matysite kas vyksta

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1744: 2011 Rugpjūčio 02, 18:58:54 »
Nu tai as gavau kita diena patvirtinima uzsakymo, o kad tiek ilgai sius net nepagalvojau, dabar zinosiu kad reikia pasiklaust is pradziu, nors puslapyje parasyta Item on stock immediatly aviable... Nu zodziu kita karta zinosiu, bet jie gaidziai galejo ir perspet, kad nera aviable, o ne laukt kol as parasysiu... Be to susirasinejau su vadybininku ju, patvirtino kad tiks ir kad uzsisakyciau online, tai zinojo kad noresiu pirkt...

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
Re: powliuz Audi A6
« Atsakymas #1745: 2011 Rugpjūčio 07, 12:41:56 »
Vel ieskomos zeminancios spyruokles, renkuosi is keliu variantu, gal kas is jusu turit kokiu atsliepimu apie:
FK
Weitec
Apex
zeminancias spyruokles?
Kuri varianta patartumet rinktis ir kodel? Gerai butu jei parasytumet savo nuomone jei esat naudoje kurias nors is paminetu spyruokliu ar esat girdeje kokiu teigiamu/neigiamu atsiliepimu (h)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1746: 2011 Rugpjūčio 07, 14:25:49 »
Visos normalios. Weitec ir apex turėjęs, o fk tik girdėjęs, kad lūžinėti mėgsta :V

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1747: 2011 Rugpjūčio 07, 14:35:10 »
O kurios minkstesnes- weitec ar apex?

Neprisijungęs Donatello

• Įrašai: 988
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1748: 2011 Rugpjūčio 07, 14:39:31 »
Tai pagal galimtoją apie minkštumą gi nieko nepasakysi, o konkretų modelį reikia lyginti. :) Šiaip aš už Apex, yra šeimoje viena audi su jomis, o FK ir man tekę yra girdėti, jog mėgsta lūžti, nors yra ir tekę girdėti, kad kokybe jas lygina su H&R, APEX ir t.t. :)

kazinak

• Svečias
« Atsakymas #1749: 2011 Rugpjūčio 07, 19:31:40 »
imk pigiausias ir viskas, nes stebuklu nebus nei su vienom