Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: powliuz Audi A6 quattro  (Skaityta 409915 kartus)

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3115
    • Žiūrėti profilį
Re: powliuz Audi A6 TDI (Q)
« Atsakymas #1250: 2010 Gruodžio 30, 16:01:53 »
Bet kad stebuklo po to cipavimo nera kazkokio, nu gal nesijaucia nes slidu dabar, nera kaip isbandyt... Reikia vaziuot kazkur pirkt padangu, gal tada galesiu isbandyt... Kur chebra Kaune pigiausios geru firmu padangos parsiduoda? Beje neretai dugnu braukiuosi kokia maziau nuvalyta gatvele, o to dropo atrodo ir nera :V

tai vadinas mano tikrai zemesne, arba pas jus sniego maziau :D dugna lieciu visose salutinese gatvese :D pasikeles masina buvau vakar, kai tepalus keiciau, tai kiek yra ertmiu, visur ledo gabalai. traversas, salia kardano ir belekur kitur :D tau siaip patarciau i vilniu nulekt, kol lt esi ir ant awd stendo prasukt, gal vycka pievas padare netycia. o ten vietoj kai busi, jie jei gerai pamenu su vycka gali susirist ir pakoreguos programa, arba jie ir patys koreguoja, nes be galios matavimo chipas daug efekto netenka :( savo ir norisi cipuot, bet sakiau tik tada kai jau bus sausa, nes dabar tolko jokio nematau :) ar taip ar taip skersas eisi ir tiek, viso skirtumo nepajausi :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1251: 2010 Gruodžio 30, 20:42:59 »
Iš kur tu relaxai ištraukei, kad tavo tiek žema? Paprasčiausia s line pakaba, tikrai ne žemiau ;)

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1252: 2010 Gruodžio 31, 15:15:55 »
Bet kad stebuklo po to cipavimo nera kazkokio, nu gal nesijaucia nes slidu dabar, nera kaip isbandyt... Reikia vaziuot kazkur pirkt padangu, gal tada galesiu isbandyt... Kur chebra Kaune pigiausios geru firmu padangos parsiduoda? Beje neretai dugnu braukiuosi kokia maziau nuvalyta gatvele, o to dropo atrodo ir nera :V

tai vadinas mano tikrai zemesne, arba pas jus sniego maziau :D dugna lieciu visose salutinese gatvese :D pasikeles masina buvau vakar, kai tepalus keiciau, tai kiek yra ertmiu, visur ledo gabalai. traversas, salia kardano ir belekur kitur :D tau siaip patarciau i vilniu nulekt, kol lt esi ir ant awd stendo prasukt, gal vycka pievas padare netycia. o ten vietoj kai busi, jie jei gerai pamenu su vycka gali susirist ir pakoreguos programa, arba jie ir patys koreguoja, nes be galios matavimo chipas daug efekto netenka :( savo ir norisi cipuot, bet sakiau tik tada kai jau bus sausa, nes dabar tolko jokio nematau :) ar taip ar taip skersas eisi ir tiek, viso skirtumo nepajausi :)

Nu jo pas mane irgi beveik visose salutinese gatvelese gula dugnu, to dropo kaip ir nesimato bet ir nepatogumu sukelia, tai fak toki dropa :) Jei jau nepatogu, tai bent tegu grazu buna! I vilniu nulekt tai cia i 1000AG? Ir tipo jie nemokamai ten pakoreguoja?

Neprisijungęs audicouper

• Įrašai: 4273
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1253: 2010 Gruodžio 31, 16:45:09 »
siais laikais niekas nieko nedro ;)

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1254: 2011 Sausio 01, 16:05:02 »
pas mane FWD, esu pasidares visiskai lygia. plastikine variklio apsauga kur niekur nesikabina, su dropu einu per pusnis kaip laineris :D

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1255: 2011 Sausio 01, 22:30:52 »
pas mane FWD, esu pasidares visiskai lygia. plastikine variklio apsauga kur niekur nesikabina, su dropu einu per pusnis kaip laineris :D

o atbuliniu per kokias dideles provėžas bandai pralėkt?  :D

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1256: 2011 Sausio 01, 22:47:08 »

o atbuliniu per kokias dideles provėžas bandai pralėkt?  :D

atbuliniu kad netenka lekt, bet manau nebutu didesniu bedu nei judant i prieki. Atbulam ziema geriau vaziuot net, nes kryptiniu padangu susisiausimas labai gerai pasitarnauja...

Neprisijungęs arunas666

• Įrašai: 1216
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1257: 2011 Sausio 02, 22:14:17 »
bet kai ratais nesieki zemes atbulam nei is vietos bent jau man y prieki daug geriau jei sniego iki duru apacios atbulam variklio apdengimas duoda pasipriesinima nu nera ko gincytis visokiu situaciju pasitaiko viena kart pirmyn geriau kita kart atgal 

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1258: 2011 Sausio 03, 11:41:16 »
Geriau-blogiau, ne apie tai snekama manau, o apie tai kad atgal vaziuodamas gali ta apsauga isvis nulauzt (man taip buvo su bulkele) :) Bandysim siandien del stendo tartis, jei suspesiu visus reikalus pasidaryt ;)

Neprisijungęs kuzma

• Įrašai: 1508
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1259: 2011 Sausio 05, 14:25:03 »
maciau sen tavo buvusia bulka,stovejo vytenio g. apsnigta visa

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1260: 2011 Sausio 05, 16:10:55 »
maciau sen tavo buvusia bulka,stovejo vytenio g. apsnigta visa

Tai jauciu ir gerai kad apsnigta, nes jauciu nujota dar labiau  :[

Neprisijungęs kuzma

• Įrašai: 1508
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1261: 2011 Sausio 05, 19:39:34 »
gerai neiziurejau,bet lempos priekines man atrodo jau paprastos  :V

Neprisijungęs jankazas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1262: 2011 Sausio 05, 22:39:53 »
gerai neiziurejau,bet lempos priekines man atrodo jau paprastos  :V
Lempos jau pas kita forumieti  ;)

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1263: 2011 Sausio 07, 00:48:11 »
Lempos, ar tik reflektoriai buvo reikalingi?  Oo) Saunu kad bent viena gera daikta paime zmogus saugantis tai kas vertinga, kad ir be stikliuko :)

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
  • Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1264: 2011 Sausio 07, 05:04:36 »
NU nu tai kO IR KIEK Prisukai ??!

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1265: 2011 Sausio 07, 11:27:55 »
Skaudi tema... Arkliai gamykliniai atsistate, Nm345... Ar gali buti kad del praslystanciu padangu tokie skaiciukai? Nes pirma kart matavo sako 165ag pas tave, sakau negali buti, tai antra karta apie 180ag prisuko, be to bandydamas nuvaziuot nuo stendo maciau kaip ESP darbavosi karts nuo karto...

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1266: 2011 Sausio 07, 11:41:33 »
silpnai ;/ , gal kazkas negerai ten ? negi gali but kad tiek arkliu issilakste? 

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
  • Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1267: 2011 Sausio 07, 12:47:01 »
Skaudi tema... Arkliai gamykliniai atsistate, Nm345... Ar gali buti kad del praslystanciu padangu tokie skaiciukai? Nes pirma kart matavo sako 165ag pas tave, sakau negali buti, tai antra karta apie 180ag prisuko, be to bandydamas nuvaziuot nuo stendo maciau kaip ESP darbavosi karts nuo karto...

woow Ахуеть! Užjaučiu....

Neprisijungęs PREZIDENTAS

• Įrašai: 3831
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1268: 2011 Sausio 07, 13:34:18 »
tai cia pas daugeli mananciu kurie isivaizduoja kad  visi gamykliniai ag like prasukus pasimatytu tas pats.

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1269: 2011 Sausio 07, 14:09:53 »
Realiai tai bent tiek gerai kad nemaziau nei gamykla isleido turim db, o kad nebus 150kW+ tai jau ir anksciau sakiau... Nu dar gali buti kad stendas ne idealiai ismatavo, reiks gal prasukt uzsienyje prie progos pavasari (h)

Neprisijungęs ignaras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1270: 2011 Sausio 07, 14:14:52 »
man vat idomu o pvz kur nors uzsienyje tarkim vokietijoje masina cipuoja , ismatuoji su stendu , ir  ten kazkaip suraso i dokumentus jau kw po cipavimo , ta prasme masinos techniniam pase rodo kiek jau kw po cipavimo yra ? , nes teko matyt variantu kur va a6  cipuota ir 150kw ir dokumentuose raso , tai cia tos pacios 132kw + chip

Neprisijungęs Miron`as

• Įrašai: 2792
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1271: 2011 Sausio 07, 14:22:47 »
maciau  s klases merse v220 kebule 3,2 cdi + chipas (bet ten didesne turba dejo ir purkstukus) ant kiek tiesa nzn. bet maciau parasyta + chip

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1741
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1272: 2011 Sausio 07, 16:13:29 »
Pauliau, tu patikslink, ar galėjau tavo dabartinę audę užmatyt skelbimuose ? ;) :)

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1273: 2011 Sausio 07, 19:25:14 »
Jei uz didesne kaina nei ja realiai galima parduot tai tikrai ;) Jei kas jamtu parduociau, jamciau koki daniska kibira del sventos ramybes :) :f

Neprisijungęs ignaras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1274: 2011 Sausio 07, 19:54:56 »
tai draudimas va tokiai audinei  kiek kainuotu litu ? ciuju kokia 15stuku ?