Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: powliuz Audi A6 quattro  (Skaityta 399860 kartus)

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3115
    • Žiūrėti profilį
Re: powliuz Audi A6 TDI (Q)
« Atsakymas #1200: 2010 Gruodžio 19, 18:34:59 »
Na pastebėjau, kad ten daug kam arklių priaukdavo ir žodinių nemažai, bet kad ėjo po čipavimo puikiai, tai faktas. Kol nebuvo čipuota, tokia buka buvo, o po čipo kitas reikalas. Aišku ir dūmų buvo labai dauk su trupučiu. Šitiems varikliams realiai padaro 150-155kw, ir čia jau su matavimais, pilna pas rusus forumuose dyno išklotinių.

140 - 145 va cia yra maximumas saugiam rezimui. nes jei daugiau, tai paskui pradeda sliekai lyst is siurblio, turbos ir kitu galu kiek teko dometis ;)  p.s. nezinau kiek tiesos, bet vycka sake kad taxo tai 132 kw tai realiai i gamyklinius atstate duok dieve ;) kazkas pas tave su kuro siurbliu jau buvo i pabaiga kiek snekejom ;)

Tikrai ne Tadai, arba ne apie mane kalbėjot ;) Pas mane siurblys buvo ok, kaip ir kitkas. Jis tik pats ten burtininkas, savo sliekų paliko, o aš turėjau ilgai ieškoti, bet aišku nieko neradau, tai vėl pas jį važiavau. Na ir po to apsilankymo viskas stebuklingai pasidarė gerai, nors jis dievagojosi, kad nieko nedarė :D Aš po to jo pasakymo puse mašinos išpurčiau, viskas buvo patikrinta ir t.t. ;) Kaip gali siurblys prie pabaigos būti, jei auto karšta idealiai kuriasi ir jokių kitokių problemų nėra?

efka, jis man ta pasakojo kazkur menuo po tavo cipavimo, bet paskui tu idejai skelbima kad parduodi, tai kam minet ir gadint bizni? :) mindezas ta pati irgi zino ;) jam vycka ta pati sake, nes abu stebejomes kaip gali but 160 kw is 132kw ( nes tu skelbeis kad apie 160 kw ) ;) aisku nieko tvirtint negaliu, vyckos pokalbio neisirasiau ;) bet faktas kad jo tokie zodziai buvo