Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: powliuz Audi A6 quattro  (Skaityta 399851 kartus)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Re: powliuz Audi A6 TDI (Q)
« Atsakymas #1200: 2010 Gruodžio 19, 18:29:52 »
Na pastebėjau, kad ten daug kam arklių priaukdavo ir žodinių nemažai, bet kad ėjo po čipavimo puikiai, tai faktas. Kol nebuvo čipuota, tokia buka buvo, o po čipo kitas reikalas. Aišku ir dūmų buvo labai dauk su trupučiu. Šitiems varikliams realiai padaro 150-155kw, ir čia jau su matavimais, pilna pas rusus forumuose dyno išklotinių.

140 - 145 va cia yra maximumas saugiam rezimui. nes jei daugiau, tai paskui pradeda sliekai lyst is siurblio, turbos ir kitu galu kiek teko dometis ;)  p.s. nezinau kiek tiesos, bet vycka sake kad taxo tai 132 kw tai realiai i gamyklinius atstate duok dieve ;) kazkas pas tave su kuro siurbliu jau buvo i pabaiga kiek snekejom ;)

Tikrai ne Tadai, arba ne apie mane kalbėjot ;) Pas mane siurblys buvo ok, kaip ir kitkas. Jis tik pats ten burtininkas, savo sliekų paliko, o aš turėjau ilgai ieškoti, bet aišku nieko neradau, tai vėl pas jį važiavau. Na ir po to apsilankymo viskas stebuklingai pasidarė gerai, nors jis dievagojosi, kad nieko nedarė :D Aš po to jo pasakymo puse mašinos išpurčiau, viskas buvo patikrinta ir t.t. ;) Kaip gali siurblys prie pabaigos būti, jei auto karšta idealiai kuriasi ir jokių kitokių problemų nėra?