Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Paukstuko Audi cabriolet, reikia nuomoniu  (Skaityta 11987 kartus)

Neprisijungęs paukstukas

• Įrašai: 93
    • Žiūrėti profilį
Paukstuko Audi cabriolet, reikia nuomoniu
« Topic Start: 2013 Balandžio 14, 21:45:18 »
Sveiki, pristatau savo audi cabrio,  pirmiausiai tikedamasis patarimo del sedyniu :)

Metai: 1992
Variklis 2.3

Nusipirkau sausio menesi, bet dar nespejau pasivazineti :)

Foto kai pirkau:

Foto Dabar:

paneles vaizdas planuojamas mazdaug toks:

Planai nuo pat pirkimo: s2 buferis, borto kompas, klima, sline vairas pustas, autopilotas,  pusta panele
dabar dar atsirado planas persiut salona, det priekines recaro elektra valdomas sedynes.

Noriu suzinot jusu nuomone apie eko oda, apie sias recaro sedynes ir  cabrio.

Neprisijungęs Lin as

• Įrašai: 252
    • Žiūrėti profilį
sedynes tai zjbs

Neprisijungęs Justinas

• Įrašai: 2061
    • Žiūrėti profilį
Dalių turi užbombinsi gerai kabrika  (+)

Neprisijungęs paukstukas

• Žiūrėti profilį
na taip, man ir patinka, jos kokia 10cmaukstesnes uz standartines jei gerai pazejau  tai idomu ar neatrodys juokingai, noriu traukt visa salona eko oda, gal kas zinot kaip laiko ta eko oda

Neprisijungęs WIPas

• Įrašai: 1964
    • Žiūrėti profilį
sitas sedynes tai parduok man:-{ o tau reik kazko pan kaip c5 odines buna turetu nerealiai kabrike atrodytu,sviesi oda:H

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
  • Įrašai: 2626
    • Žiūrėti profilį
Nepagailek ant odos ir vilk naturalia odo. Vienas dalykas - vaizdas, kitas dalykas - tarnavimas. Ta eko oda tau laikys pora metu, o poto prades irt. :F

Neprisijungęs paukstukas

• Žiūrėti profilį
Wip, o kuo sitos blogai, ir kuo anos geresnes, kolkas nesupratau apie kokias kalbi.

Stingeri, gal zinai kur kaina ir kokybe geresne?

Neprisijungęs WIPas

• Žiūrėti profilį
tuo,kad noriu issaugot grazu salona kol neapviklai oda...ir pas mane jis lb grazei deretu toks koks yra tik sutvarkytas (j):-] pabandysiu foto atrast parodyt apie ka sneku
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Balandžio 14, 22:44:51 sukūrė WIPas »

Neprisijungęs WIPas

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs paukstukas

• Žiūrėti profilį
na ja, gerulis sitas, nors ne tiek daug skiriasi, galvos atlosai gale nieko gero , bet vat kur gaut toki, kas randat gera gera salona man, tai galiu mainyt :))

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Ka tu vadini "geru" salonu? :D Turiu pusiau odines juodas ale recaro sedynes (naujesniuose kupuose buna). Galbut domina su priemoka? (H-) Del kainos ir kokybes nezinau. Na bet jei masina planuociau pasilikt sau, tai bent jau sedymaja dali ir atlosa vilkciau naturalia oda. Sonus, bei sedynes gala - eko oda ar netgi dermantinu. Svarbu tas vietas, kurios trinsis, apvilkti naturalia oda. Tada ilgai tarnaus tos sedynes.  :-)
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Balandžio 15, 00:02:24 sukūrė StingerX »

Neprisijungęs vabalaz

• Įrašai: 2839
    • Žiūrėti profilį
čia šiaip klausimas. O kabrikuose būna natūrali oda? Nes juk šiaip jei sušlampa, tai dažyt turėtų neprastai :V

Neprisijungęs Dim4ik

• Įrašai: 667
    • Žiūrėti profilį
Jei sugalvosi parduot tas sedines pranesk (+) :D

Neprisijungęs antanaszzz

• Įrašai: 1588
    • Žiūrėti profilį
na cabrio tai labai graziai tvarkomas,manau bus ledas  (o) tik man nesuprantamas vienas dalykas,jis paklause apie sedynes o visi tik pirkti jas nori :V vilk si salona oda ir dekis i cabrio,turesi gera elektrini salona + rekara ;)

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
O ko cia nesuprast? Tokios sedynes yra ganetinai retos, galbut net LABAI retos, todel visi ir nori jas perpirkt. Tame tarpe ir as. :D

Neprisijungęs antanaszzz

• Įrašai: 1588
    • Žiūrėti profilį
O ko cia nesuprast? Tokios sedynes yra ganetinai retos, galbut net LABAI retos, todel visi ir nori jas perpirkt. Tame tarpe ir as. :D
nu bet juk zmogus nusipirko sau vadinasi ir kiti gali susirasti,tereik tureti noro ;) as kai norejau irgi nusipirkau,tetruksta pravodkes :)

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Kur parasyta, kad jis sau jas nusipirko ir nebeverta bandyt ju is jo perpirkt ar pamainyt? (H-) Netgi keitima siulo i kita gera salona, tai kodel nepabandzius? (j) :D

Neprisijungęs WIPas

• Žiūrėti profilį
kiek teko savaitgali sneket,tai dar ta salona su visa masina vis dar eksplotuoja kitas savininkas,o perpirkt as jau jam siuliau sestadieny:-] esme,bent jau man cabrike neprivalo buti pilnas rekaras,ten daugiau pramogos,konforto automobilis,todel visai dera prabangesni kreslai kaip c5 ir pan...o sitos sueitu i pusiau sport automobili,kurios tarnautu pagal paskirty (+)

Neprisijungęs paukstukas

• Žiūrėti profilį
Wipai, tiesiog pasivazines brolis su juo pora savaiciu o poto jau keliai nebezinomi :)  Tu cia teisingai ivardinai, kas yra cabrio, tai vat ir truputi kyla abejone, ar tikrai prie cabrio tiks, tikrai mieliau deciau santuresnes sedynes. bet ner is kur ju paimt.

Visiem pirkejam, pas mane yra tokia tvarka, kol negaraze, didesni rimtesni daigtai susilaukia siulymu ir tada jei jau parduodama, tada informuoju kad tinka pasiulymas.  Gal skamba ir mandrai, bet kol as kainos nepasakiau, tol tik taip galima kazko noret :)  bet del siu sedyniu yra labai didele tikimybe kad jos liks pas mane.

Stingeri, atsiusk parodyk ka ten turi.

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Padarysiu siandien po pietu foto. Atmesiu i PM.

Neprisijungęs audicouper

• Įrašai: 4273
    • Žiūrėti profilį
dailiai atrodo;)

Neprisijungęs Miron`as

• Įrašai: 2792
    • Žiūrėti profilį
jo, sedynes stumk... :G as pajamsiu :goodboy:

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
TU jau turi!! :D

Neprisijungęs Mantukou

• Įrašai: 69
    • Žiūrėti profilį
Grazi Grazi :D(aa)(y)

Neprisijungęs paukstukas

• Žiūrėti profilį
nu blemba, jus bent pasistenkit argumenta koki :) o dabar mazdaug, lievai, parduok man :D 

http://www.autogidas.lt/audi-cabriolet-kabrioletas-1994-0124900514.html

As asmeniskai bijau kad gali atrodyt panasiai, nes ir aukstesnes sedynes.