Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Patrakusios mašinikės :)  (Skaityta 5515 kartus)

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
Re: Patrakusios mašinikės :)
« Atsakymas #25: 2009 Gegužės 24, 19:39:46 »
:H liuks. ka sportinis filtras dave? garsas pasikeite traukia geriau ( bent jau moraliskai) ? :D

(r) Morališkai tikrai geriau pasijautė  :D , šiaip tas tai jau toks nekoks buvo, pilnas dulkių (žvyrkeliu laaaaabai važinėju), plauk neplovęs dzin, ir paplyšęs vietomis...Gal čia man tik taip pasirodė jį pakeitus, bet kažkiek ant traukos gal ir veikia... :G :D Garsas pasikeis kai gryš buvęs bakelis...Dabar tvarkomas...Va ten garselis  :G :G

na jei senas pavarges buvo, tai normalu, kad atsigavo ji :) o kur eSo ratai?  :V  Oo)

:-] :-] Galvoju apie kokius tu čia eSus kalbi.... ?!?  :D Anie išėjo pas draugą ant aštunkės... :) Žiūrėjom, galvojom gal pakeisti šituos, bet sakau nenada....Man šitie labai gerai atrodo... :G
pasakysiu ka galvoju: reikejo imt eSo jei nenudrozti buvo.  Oo) man va net abejoniu nekiltu  (-) Bet cia demokratija  :D laimingo kelio  :D

Na, nesiginčysim... :D Jų būklė prastesnė už šitų (šiaip šie beveik lediniai :) ) ...Nieko įspūdingo tuose ratuose, kaip ir šituose... :D Išvis ne ratuose esmė, o mumyse... :H :D :D :D :D
Ne Tau vienai taip atrodo turbut  :D  :D  :D