Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pampuchkino garažas;)  (Skaityta 18318 kartus)

Neprisijungęs Fanatiks

• Įrašai: 1281
    • Žiūrėti profilį
Re: Pampuchkino raudoniji našle ;)
« Atsakymas #25: 2011 Sausio 30, 22:22:27 »
Papilnejo mano garazas nauja audele  :P jau reiktu net ir temos pavadinima pakeist  :-] naujoji mano audele a6 avant 1996 gimimo, 2.5TDI 103kW, 6 pavaru mechanine pavaru deze. klima,el langai,pilnas spidometras.originalus siokie tokie penkioliktukai ratukai.  nezinau ka daugiau papasakot  :-] ateinanti savaitgali tikriausiai jau padarysiu foto ;)
Gera paciupai? :) ar aplauzyta ?

Neprisijungęs pampuckins

• Įrašai: 109
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26: 2011 Sausio 30, 23:03:01 »
galima sakyti ledas,defektai daugiau kosmetiniai ir  minimalus: buferio dazai suskilineja, veidrodelis nubalnotas jau garantuotai teks dazyt. ir stoglangis nusidrozes,matyt nuo darinejimo. aisku reiks tepalus ir dirza pasikeisti. dar jauciasi drebejimas vidui,gal cia del variklio pagalviu,bet motoras dirba graziai. apie salona tai kaip naujas,net  vairuotojo sedyne nesuplysus ar dar kitaip nudrengta. masina tikrai ne eilinio stovio. net visos serviso knygeles, 3 raktai net neispakuoti. Is italijos,todel nenuesta drusku. visi slenksciai grazus ir tvarkingi. :) beja,klima tokia ne kaip pas visas,sake kad ideta firmoje,tai irodo ir dokumentai.  ;) 

Neprisijungęs Fanatiks

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27: 2011 Sausio 30, 23:12:22 »
galima sakyti ledas,defektai daugiau kosmetiniai ir  minimalus: buferio dazai suskilineja, veidrodelis nubalnotas jau garantuotai teks dazyt. ir stoglangis nusidrozes,matyt nuo darinejimo. aisku reiks tepalus ir dirza pasikeisti. dar jauciasi drebejimas vidui,gal cia del variklio pagalviu,bet motoras dirba graziai. apie salona tai kaip naujas,net  vairuotojo sedyne nesuplysus ar dar kitaip nudrengta. masina tikrai ne eilinio stovio. net visos serviso knygeles, 3 raktai net neispakuoti. Is italijos,todel nenuesta drusku. visi slenksciai grazus ir tvarkingi. :) beja,klima tokia ne kaip pas visas,sake kad ideta firmoje,tai irodo ir dokumentai.  ;)  
pagal pasakojima tikrai atrodo neblogai pasiseke tau :) o kur senaja simtine benukisai? ka su ja bedaraysi?

Neprisijungęs pampuckins

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28: 2011 Sausio 31, 00:28:12 »
desiu skelbima ir parduosiu..  vis tempu guma,vis dar noriu ja sau pasilaikyt,kazka dar pagrazint,pagerint joje.. tiek i ja daug ideta. gaila ziauriai... :/ :( bet negaliu palikt kieme stovet,reikia seimininko naujo jai, ir butu saunu kad kas paimtu is audi myletoju..

Neprisijungęs pampuckins

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29: 2011 Sausio 31, 21:47:44 »
kaip pakeisti temos pavadinima? :V

Neprisijungęs provokator

• Įrašai: 2415
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #30: 2011 Sausio 31, 23:05:20 »
galima sakyti ledas,defektai daugiau kosmetiniai ir  minimalus: buferio dazai suskilineja, veidrodelis nubalnotas jau garantuotai teks dazyt. ir stoglangis nusidrozes,matyt nuo darinejimo. aisku reiks tepalus ir dirza pasikeisti. dar jauciasi drebejimas vidui,gal cia del variklio pagalviu,bet motoras dirba graziai. apie salona tai kaip naujas,net  vairuotojo sedyne nesuplysus ar dar kitaip nudrengta. masina tikrai ne eilinio stovio. net visos serviso knygeles, 3 raktai net neispakuoti. Is italijos,todel nenuesta drusku. visi slenksciai grazus ir tvarkingi. :) beja,klima tokia ne kaip pas visas,sake kad ideta firmoje,tai irodo ir dokumentai.  ;) 
ne dirza reiks pasikeisti,o dirZUS ;) siurblys irgi ant atskiro dirzo kociojasi :) ir dar plius generatoriaus ;) nusiteik paislaidauti truputi :)

Neprisijungęs pampuckins

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #31: 2011 Vasario 01, 23:19:38 »
jau viska pakeite ka reikejo. palikau servise ir apziurejo.  siandien pasidziaugiau tais 103kW  (o) :D traukimas tai jega. o cia rimtai gali but taip kad trasoj ji sestu begiu 3,7-4,0l rytu? man nuo silkes perejus pries šeškes tokios kuro sanaudos atrodo nerealos,bet taip rodo borto kompas.
 automobiliu ziauriai patenkintas(kol dar jokios bedos neislindo) :-] kokius xenonus i ja reiktu dek ? :)

Neprisijungęs Fanatiks

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #32: 2011 Vasario 01, 23:23:07 »
nerealios sanaudos tavo, seip pazystamas turi tai nuo 5-10ltr :D kaip spausi  manau :D

Neprisijungęs pampuckins

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #33: 2011 Vasario 01, 23:36:08 »
nu mislijau gal borto kompas grybauja,bet nu kai uzmyzinu jau dugnais tai ir rodo kad 38 ryja momentinis. nemanau kad grybauja. gal kas turi foto ar kitoki paaiskinima borto kompo ekrano funkcijas.? tai kokie xenon dedasi i seske?

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3115
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #34: 2011 Vasario 01, 23:38:36 »
nu mislijau gal borto kompas grybauja,bet nu kai uzmyzinu jau dugnais tai ir rodo kad 38 ryja momentinis. nemanau kad grybauja. gal kas turi foto ar kitoki paaiskinima borto kompo ekrano funkcijas.? tai kokie xenon dedasi i seske?

lempute issiimi ir ziuri, cia ne orakulai visi. ir sanaudas vidurki reik ziuret, o ne kad momentais 3.7 ar kazkiek rodo. momentais ir litra gali terodyti

Neprisijungęs provokator

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #35: 2011 Vasario 01, 23:49:22 »
neisjungus begio atleisk gaza,tai turi 0 ryt is viso ;) pasiims ji tau 10 l salerkos,pamatysi :)

Neprisijungęs pampuckins

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #36: 2011 Vasario 01, 23:52:45 »
nu tai gal kas turi tokia pat ir pasakys kokia ten dedasi,toks tas ir orakulas. o kas kiek km vidurki isveda? o isjungus begi tai rodo 1,2 berods. o siandien pasivazinejus po miesta tai vidurki rodo 8,5l. kai tik saulute atsiras kokia diena reikes apsiplaut ir padaryt foto :)

Neprisijungęs Saras911

• Įrašai: 1445
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #37: 2011 Vasario 01, 23:56:06 »
vidurki veda visada, o laisva ikalus ne tik 1,2 gali rodyt, tas parodymas gali keistis :) 10 litru? abejoju, nebent lanktyninkas savininkas :)

Neprisijungęs pampuckins

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #38: 2011 Vasario 02, 00:04:55 »
po kolkas dziaugiuosi,nors kad ir 10litru rytu :) tik vat nervina tas drebejimas,ir velniai ji zino nuo ko jis..

Neprisijungęs Saras911

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #39: 2011 Vasario 02, 00:12:54 »
del drebejimo tikrink aisku pagalves, gal kur ismetimo vamzdynas nestandziai stovi, pas drauga pasate buvo laisvas, tai vidury kaip kombaine drebejo :D o vidurkis, tai jei graziai vazinesi, nebus daug, nezinau, ar mano v6 2.5tdi 110kw ekonomiskesne, ar ne, bet ziemos laiko trasoj daugiau 6.5 nepasiima, bet jau vaziuoju 100-110, vaziuojant iki 100 neima 6 litru :) nemanau, kad tavo turetu skirtis labai daug :)

Neprisijungęs pampuckins

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #40: 2011 Vasario 02, 00:15:07 »
o kokios apsukos turetu but ant laisvu?

Neprisijungęs Saras911

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #41: 2011 Vasario 02, 00:24:34 »
velgi mano pavyzdziu buna apie 720-740, jei gerai pamenu, per klima tiek rodo :) tavo atveju nezinau, kokios apsukos laikomos normaliomis, bet didelio skirtumo nemanau, kad bus :) pataisykit kas , jei klystu :)

Neprisijungęs pampuckins

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #42: 2011 Vasario 02, 14:39:35 »
nu man rodo viena padala maziau nei 1k. o kai pakeliu iki 1k tas drebejimas ryskiai sumazeja,tai gal apsukas reiktu sukelt?

ir dar vienas klausimas,ar skiriasi priekinis s6 buferis nuo a6?

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #43: 2011 Vasario 02, 14:40:48 »
nu man rodo viena padala maziau nei 1k. o kai pakeliu iki 1k tas drebejimas ryskiai sumazeja,tai gal apsukas reiktu sukelt?

ir dar vienas klausimas,ar skiriasi priekinis s6 buferis nuo a6?
skiriasi, ties sparnais

Neprisijungęs pampuckins

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #44: 2011 Vasario 02, 14:53:58 »
o koks tas skirtumas?as jo nepastebiu.. :V

Neprisijungęs provokator

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #45: 2011 Vasario 02, 14:59:07 »
pas s6 pusti sparnai labiau

Neprisijungęs pampuckins

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #46: 2011 Vasario 02, 22:25:57 »
aaa.. blemba reik susirast blenda ant bagazines dangcio kaip s6 (+) kazi kokia ju kaina? gal kas is forumieciu pradavineja? :V

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #47: 2011 Vasario 02, 22:27:08 »
aaa.. blemba reik susirast blenda ant bagazines dangcio kaip s6 (+) kazi kokia ju kaina? gal kas is forumieciu pradavineja? :V
kaina kažkur apie 300-400lt sukasi geros būklės, kaip pataikysi.

Neprisijungęs provokator

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #48: 2011 Vasario 02, 22:29:45 »
ir ilgai taikyt reiks :D

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #49: 2011 Vasario 02, 22:31:57 »
kaina kažkur apie 300-400lt sukasi geros būklės, kaip pataikysi.

nu tokia kaina tai cia kosmosas, cia perlauzta forumieciu kaina gerai, panasiai kaip zaliuosiuose :D. Tikrai yra ir pigiau geru tik tenka paieskot.