Citata iš: Evaldas 2009 Lapkričio 26, 19:56:49 Citata iš: orzo 2009 Lapkričio 26, 19:48:40 Citata iš: Justas. 2009 Lapkričio 26, 19:45:06 Kaina tai tikrai super spinduli "perlauzt" ir maniskese galima, tas matosi paziurejus i lesi is vidines pusesDel kokybes - reikejo isidet xenon i bosch fara, suprastum ka reiskia geras matomumas Tik va man niekaip nedaeina koks tuomet lesio privalumas pries paprasta reflektoriu jei ir originali lesine fara sviecia prasciau? Sviecia gal ir ryskiau, bet as dejau lesines kad neakint kitiems vairuotojams, bo uzsimaniau tu 3000k xenon , na ir siaip bendra masinos vaizda pagyvina Privalumas tas ir yra, kad spindulys nukertamas ten kur reikiaEsi šiaip gyvai matęs 3000k xennon? Nu kitiems jis nepatinka, tipo blogai žiūrėti.as tai maciau tuos 3000 k xennon, bet man visai nepatiko dirgina akis ypac ilgai vaziuojant nakti ir siaip prasciau sviecia nei kokie 4300 k ar 5000 k
Citata iš: orzo 2009 Lapkričio 26, 19:48:40 Citata iš: Justas. 2009 Lapkričio 26, 19:45:06 Kaina tai tikrai super spinduli "perlauzt" ir maniskese galima, tas matosi paziurejus i lesi is vidines pusesDel kokybes - reikejo isidet xenon i bosch fara, suprastum ka reiskia geras matomumas Tik va man niekaip nedaeina koks tuomet lesio privalumas pries paprasta reflektoriu jei ir originali lesine fara sviecia prasciau? Sviecia gal ir ryskiau, bet as dejau lesines kad neakint kitiems vairuotojams, bo uzsimaniau tu 3000k xenon , na ir siaip bendra masinos vaizda pagyvina Privalumas tas ir yra, kad spindulys nukertamas ten kur reikiaEsi šiaip gyvai matęs 3000k xennon? Nu kitiems jis nepatinka, tipo blogai žiūrėti.
Citata iš: Justas. 2009 Lapkričio 26, 19:45:06 Kaina tai tikrai super spinduli "perlauzt" ir maniskese galima, tas matosi paziurejus i lesi is vidines pusesDel kokybes - reikejo isidet xenon i bosch fara, suprastum ka reiskia geras matomumas Tik va man niekaip nedaeina koks tuomet lesio privalumas pries paprasta reflektoriu jei ir originali lesine fara sviecia prasciau? Sviecia gal ir ryskiau, bet as dejau lesines kad neakint kitiems vairuotojams, bo uzsimaniau tu 3000k xenon , na ir siaip bendra masinos vaizda pagyvina Privalumas tas ir yra, kad spindulys nukertamas ten kur reikia
Kaina tai tikrai super spinduli "perlauzt" ir maniskese galima, tas matosi paziurejus i lesi is vidines pusesDel kokybes - reikejo isidet xenon i bosch fara, suprastum ka reiskia geras matomumas Tik va man niekaip nedaeina koks tuomet lesio privalumas pries paprasta reflektoriu jei ir originali lesine fara sviecia prasciau?