Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Neriaus A6 Allroad 2.5TDI  (Skaityta 25560 kartus)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Jaunuoliai tokiu masinu uz tiek nepirks, geriau ziures c5 ar passata koki naujesni (kalbu is patirties ir matau kaip aplinkiniai renkasi auto,o pagyvenusiam (kurie dabar dazniausiai su tokiom c4 ir raizo) neidomi s apdaila... Masina per sena jau moraliskai.. Nekalbu apie tikra tokia S, kita kalba ten. Sintetic gi irgi pardavineja pas ji labai grazi ir navarotu yra, bet kaina didele nu gi ir nieks neperka...

(y)

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
kai kaina arteja prie C5 tai kazkaip ir ta C4 ir nebeziuri

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Žmonės ir beškes perka už A8 kainą :D Kiekvienam savo :)

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Žmonės ir beškes perka už A8 kainą :D Kiekvienam savo :)
Ir v8 žmones parduoda už ceškių tdi kaina... Nors ceškė daug vertingesne masina (ne moraliskai,moraliskai gal ir ta v8 vertinga,nezinau). Kur teisybė ane...

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
V8 gali dėti lygiagrečiai prie S6 (C4) nes skiriasi tik kėbulas iš esmės, na ir kad nebuvo dulkių siurblių :-]

Neprisijungęs AVANTgarde

• Įrašai: 1494
    • Žiūrėti profilį
kai kaina arteja prie C5 tai kazkaip ir ta C4 ir nebeziuri

aš kaip kaimietis, vistiek C4 geriau renkuosi  :)
o, kaina seniai C5 priartėjus (geri varijantai net aplenkę) prie C4 , nebent C5 FL šita dar pusė velnio :)
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Vasario 02, 13:04:06 sukūrė AVANTgarde »

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
aš kaip kaimietis tai vistiek C4 geriau renkuosi  :)
o, kaina seniai C5 priartėjus (geri varijantai net aplenkę) prie C4 , nebent C5 FL šita dar pusė velnio :)
Nu tai prašyt už tas c4 yra viena,o gaut... :-] Ir nemačiau,kad ne anglas a6 c5 1,9 pd ar ne pd nesvarbu normali pigesne butu uz c4 :D Yra tu c4 kai paziuriu 1,9 praso po 9stukas,nu nezinau... Taip, tos c4 kebule audi labai puikios,patvarios ir t.t. bet viskam yra savas laikas, kodel silkes nebekainuoja tiek kiek kainavo pries 10 metu ?  Tai manau laikas jau ir a6 c4 butu kainoms krist i realybe :D
Suprantu,sitos a6 s6 tdi zmogus daug sukiso i viska,noretus bent kazkiek to atgaut,bet reikia rast toki zmogu katras vertintu,o ju nedaug. Savo b4 kai pardavinejau,jaunas nei vienas nesidomejo, visi pagyvene, atvaziave iskart braukia stuka litu, liepia nusirinkt ratus aparaturas, dar kas vertingo,nes niekam tas neidomu :D Todel nebepardaviau,nes sirdis neleidzia uz papigiai paleist  :-] Bet tokia jau ta rinka, neišsišoksi aukščiau nei yra...
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Vasario 02, 13:08:09 sukūrė Karolis080 »

Neprisijungęs AVANTgarde

• Įrašai: 1494
    • Žiūrėti profilį
čia kaip suprantu, kalbama apie quattro :)

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
čia kaip suprantu, kalbama apie quattro :)
Na taip,quattro vertingesne,bet irgi ne visiems :D Kitam ji minusas... Bet ne apie tai, del vertes,taip quattriniu kaina tokio pat modelio fwd ir q dazniausiai minimum stuka skiriasi

Neprisijungęs NeriusLT

• Įrašai: 96
    • Žiūrėti profilį
sian va turguj pasistaciau salia savo kitu masinu tai idomiai atrodo visiem :D visi ziuri, visiem grazu bet niekas nesupranta kaip kas :) is 10 ziurejusiu po kainos pasakymo kokie 2 tik pasiziurejo kaip kas... o apie pardavimo kaina tai tiesiog idejau ir ziuriu kas bus... nepirks niekas uz norima kaina ar netoli to tai pasitobulinsiu dar truputi ir vaziuosiu toliau nes ner dar butinybes keist masina :) ir sita labai patinka.
aj ir dar.. nustebau kai i autogida isidejes paziurejau ir ten radau kad mano dar ne brangiause...  :-]
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Vasario 02, 16:06:19 sukūrė NeriusLT »

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
Nu tai prašyt už tas c4 yra viena,o gaut... :-] Ir nemačiau,kad ne anglas a6 c5 1,9 pd ar ne pd nesvarbu normali pigesne butu uz c4 :D Yra tu c4 kai paziuriu 1,9 praso po 9stukas,nu nezinau... Taip, tos c4 kebule audi labai puikios,patvarios ir t.t. bet viskam yra savas laikas, kodel silkes nebekainuoja tiek kiek kainavo pries 10 metu ?  Tai manau laikas jau ir a6 c4 butu kainoms krist i realybe :D
Suprantu,sitos a6 s6 tdi zmogus daug sukiso i viska,noretus bent kazkiek to atgaut,bet reikia rast toki zmogu katras vertintu,o ju nedaug. Savo b4 kai pardavinejau,jaunas nei vienas nesidomejo, visi pagyvene, atvaziave iskart braukia stuka litu, liepia nusirinkt ratus aparaturas, dar kas vertingo,nes niekam tas neidomu :D Todel nebepardaviau,nes sirdis neleidzia uz papigiai paleist  :-] Bet tokia jau ta rinka, neišsišoksi aukščiau nei yra...
aš suprantu kokia normalesne C4 kokiu 92 metu už koki 1k eur būtų padori kaina jei butu padori masina, o ne tokia kur su kiaurais sparnais ir už tokia kaina jos greit dingsta, bet kai užsideda kokius 2k eur tai biški kosmosas ir nesupranti ar čia mes per mažai uždirbam ar lito vertė krito dešimteriopai ar užsieniečiai brangei jas pardavinėja

vienas pliusas C4 tai nesudetingi visi mazgai visiems žinomi ir nebrangei keičiami jei nepapauvus tai gali važinėti ir važinėti kol kas atsitrenks ir tada su draudimo pinigai ir likučiu gali kažką pasikesiti, kitaip labai sunku parduoti ir ne todėl, kad tiek negausi, bet, tvarkinga daigta parduoti kurio dar nesudrožei iki tiek, kad jau mesti lauk, nebent morališkai ant tiek atsibostu, kad jau per visus galus lystu

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
Jaunuoliai tokiu masinu uz tiek nepirks, geriau ziures c5 ar passata koki naujesni (kalbu is patirties ir matau kaip aplinkiniai renkasi auto,o pagyvenusiam (kurie dabar dazniausiai su tokiom c4 ir raizo) neidomi s apdaila... Masina per sena jau moraliskai.. Nekalbu apie tikra tokia S, kita kalba ten. Sintetic gi irgi pardavineja pas ji labai grazi ir navarotu yra, bet kaina didele nu gi ir nieks neperka...
P.S. as nesakau ka cia brangu ir kosmonautai,viskas ok, tiesiog siaip pasvarstymai, apie rinką  :-] Linkiu,kad nupirktu ir duotu tiek kiek nori ;) Nes realiai tai aisku atskirai paciam dedant viska dar daugiau atsistotu
Sintetic savo nepardavineja, su tuo skelbimu istorija tokia, kars nuo karto perziuriu kas yra pasiulymuose is situ TDI Q nu ir ka randu skelbima 3500E isvakaro isdetas skelbimas o sindien jau rezervuota , nu pasidare idomu ka zmones pasiryze uz situs senus krepsus moket, susiradau darbiniam kompe pora fotkiu ir dedu dkelbima ant durniaus paziuret yra kvaisu ar ne :) uzvemiau 4000e :)
nepraejo nei valanda skambina vienas toks vyresnis pasirode sako seniai tokios ieskausi isklausinejo visko ir sako noriu atvaziuot paziuret, sumelavau kad parduota :) paskiui po keliu dienu dar vienas skambino sako duodu 12000 ir imu, ir tam tapati sustumiau, daugiau niekas neskambino, reikejo isimt skelbima bet net pamirses ji buvau, nenoriu parduot nes nezinau ka pirkt reiktu ir ko noriu

Neprisijungęs RACKUS

• Įrašai: 728
    • Žiūrėti profilį
as savo idejau a6 c4 tdi q uzvakar uz 8600 tai sulaukiau tik vieno skambucio pautai beviek visi  (8-)

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
Dažniausiai po kelių mėnesių laukimo nė tiek niekas nebepasiūlo ir išeina dar pigiau :)
pritariu, kaip as sakau tai yra pirmo kliento sindromas :D Kai pasiulo tiek, pagalvoji, ka durnas as uz tiek neparduosiu, o po to parduodi uz tiek ir dziaugiesi kad atsikratei... O buvo kelis kart  ir atvirksciai, idejau uz centus galvoju kas cia pirks, per puse val jau parduota buna...

Neprisijungęs slam

• Įrašai: 1982
    • Žiūrėti profilį
mano ceske buvusi 2.5tdi q, su tikrai geru farsu isejo uz 11000 lyg tai, bet kabejo koki menesi skelbime, sulaukiau kokiu 4 skambuciu:D

Neprisijungęs mitsas

• Įrašai: 177
    • Žiūrėti profilį
sorry, kad ne į temą, bet kaip BMW gyvena? ką nors darei? :)

Neprisijungęs NeriusLT

• Žiūrėti profilį
sorry, kad ne į temą, bet kaip BMW gyvena? ką nors darei? :)
gerai gyvena :) suvirintas kebulas visas ir dabar pas dazytoja jau laukia savo eiles.. reiks nulekt kada pafotkint kaip ten kas :)

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
mano ceske buvusi 2.5tdi q, su tikrai geru farsu isejo uz 11000 lyg tai, bet kabejo koki menesi skelbime, sulaukiau kokiu 4 skambuciu:D
cia pries kiek laiko pardavei ?

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Jei gerai pamenu slam nepilnai net pries metus pardavinejo savaja, atsimenu dar grazios fotkes buvo :D

Neprisijungęs slam

• Įrašai: 1982
    • Žiūrėti profilį
kovo men, pries metus skaityk

Neprisijungęs NeriusLT

• Žiūrėti profilį
kauno gatvese nekazka smagu vaziuot su sita sian buvo....  (-)

Neprisijungęs FLO181

• Įrašai: 37
    • Žiūrėti profilį
Daug kastuoja jai sutvarkyt ta vaziuokle?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Ledelis važiuoklė. Kas čia sudėta?

Neprisijungęs ollo76

• Įrašai: 699
    • Žiūrėti profilį
Cia CITROEN? :-]

Neprisijungęs FLO181

• Įrašai: 37
    • Žiūrėti profilį
Sugedus orine vaziuokle  :goodboy: bet atrodo dailiai :D