Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Neriaus A6 Allroad 2.5TDI  (Skaityta 25556 kartus)

Neprisijungęs vytiokx

• Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
bet tai dare ir prieki ir gala :V vairas tiesiai stovi?

Neprisijungęs JonukasP

• Įrašai: 939
    • Žiūrėti profilį
Vairas baika, gali perdėt, kad tiesiai būtų - svarbu, kad jį paleidus mašina tiesiai riedėtų, o ne šonan :) Šiaip tik kartą mačiau suvedimą darant, tai prieš viską pirma vairą tiesiai pastatė, ir tik tada 'suvedinėjimus" pradėjo.

Neprisijungęs PSSHHH

• Įrašai: 2222
    • Žiūrėti profilį
As vaziavau su tokia pat quattro 3.0l automatas, sake ryja mieste 14l saliarkos ramiai tikrai vaziuojant minimum 10.5 11.5l suryja, man tai nieko nuostabaus tik ar pas tave tas pats mieste? :)

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
Vairas baika, gali perdėt, kad tiesiai būtų - svarbu, kad jį paleidus mašina tiesiai riedėtų, o ne šonan :) Šiaip tik kartą mačiau suvedimą darant, tai prieš viską pirma vairą tiesiai pastatė, ir tik tada 'suvedinėjimus" pradėjo.
Giraiteje, toks seniokas daro suvedimus jau simta metu nuosavam name technika sena, bet padaro visada puikiai puse Kauno ji zino nes eiles po keleta savaiciu, visada pradeda nuo vairo tiesiai pastatymo

Neprisijungęs Zeus

• Įrašai: 478
    • Žiūrėti profilį
As vaziavau su tokia pat quattro 3.0l automatas, sake ryja mieste 14l saliarkos ramiai tikrai vaziuojant minimum 10.5 11.5l suryja, man tai nieko nuostabaus tik ar pas tave tas pats mieste? :)

Va va as irgi apie tokias sanaudas pagalvojau, vistik ne 2.5:)

Neprisijungęs RedLine

• Įrašai: 918
    • Žiūrėti profilį
vazinejau su naujesniu metu 2009, 3,0l tdi q, universalas, automatas. Nemygant mieste 12-13litru, kaip tik paspaudi eina visos 16... ant trasos apie 8-9litras. Aisku maloniau vaziuot su 3L, bet uztenka ir 2,5 su 132kw;) visgi kuro sanaudos gan mazesnes.

Neprisijungęs NeriusLT

• Įrašai: 96
    • Žiūrėti profilį
as su viena tokia 3,0tdi quattro automat is olandijos lekiau tai vidurkis gavosi 8,7ltr/100km o su sita daugiau miesto salygom trinuosi tai ne visai ramiai vazinejant i 10,5ltr/100km galima tipt..

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18270
    • Žiūrėti profilį
Giraiteje, toks seniokas daro suvedimus jau simta metu nuosavam name technika sena, bet padaro visada puikiai puse Kauno ji zino nes eiles po keleta savaiciu, visada pradeda nuo vairo tiesiai pastatymo
ir aš zylui esu daręs ten tai nežinau ar padarė gerai ar ne, tėtis visad ten veždavo, bet paskui prasidėjo, kad tipo va padarė, pasirodo nepadarė, grįžo atgal sako: tai kad nepasidaro pas Tave, o vietoj nieko nesakė. :) Nu žodžiu :) buvo linkęs amortikas. Kai daro gerai tai gerai, bet kartais taip palieka "ai, bus gerai" :)

Neprisijungęs PSSHHH

• Žiūrėti profilį
vazinejau su naujesniu metu 2009, 3,0l tdi q, universalas, automatas. Nemygant mieste 12-13litru, kaip tik paspaudi eina visos 16... ant trasos apie 8-9litras. Aisku maloniau vaziuot su 3L, bet uztenka ir 2,5 su 132kw;) visgi kuro sanaudos gan mazesnes.
Tai, kad pas ta kur vaziavau 3.0 spidas verciasi neblogai, bet pas mane 2.5 v6 dbr stovi 132kw o pagal metus 110kw tai iseina, kad vokieciuose chipuota tai as su ja ta pacia atkarpa paimu greiti ta pati gal net ir didesni ir geriau prie sedynes plesia, gal kazkas negerai pas c6 buvo, bet prie sedynes tempimo tikrai nesijaucia nors greitis kyla maloniai, aisku c6 didesne gal del to ;)

Neprisijungęs vytiokx

• Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
pas mane vairas beweik tiesiai stovi,kad per viena dantuka tik reiktu pasukt,bet paleidus vaira tai tiesiai  vaziuoja,gan nemaza atstuma kol nepagauna provezu :DD

Neprisijungęs NeriusLT

• Žiūrėti profilį
Gal kas zino kame beda su Audi Concert I ijungus cd changer'i garsinant ar perjungiant daina traska kazkas negraziai... Kazkur forume buvau mates kad kazkam sita beda buvo bet dabar neatkasu kur maciau...

Neprisijungęs NeriusLT

• Žiūrėti profilį
susimontavau siek tiek apsvietimo geresnio :) trumpos+ilgos+halai Xenon 55w 4300k. viska sujungus tai kaip diena matyt viskas  (y) ff palyginus kaip sviete paprastos lemputes tai dabar pasaka nakti vaziuot :)

aisku sukisk tiek reikalu i viena lempa buvo ka veikt bet seip taip pavyko :)

ir dar i gala LED apsvietima susidejau :)

« Paskutinį kartą keitė: 2012 Lapkričio 04, 22:20:36 sukūrė NeriusLT »

Neprisijungęs AuG3

• Įrašai: 3000
    • Žiūrėti profilį
Tuoj pradės mirksėt galas  :D

Neprisijungęs PSSHHH

• Žiūrėti profilį
Fotiko kokybe kaip ir pas mane, xenonai blemba kaip 40w lemputes liustroj :D

Neprisijungęs Sanmarko4

• Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 1611
    • Žiūrėti profilį
Neriaus A6 S6 Avant 2.5TDI 103kw Quattro
« Atsakymas #114: 2012 Lapkričio 04, 23:47:18 »
Tuoj pradės mirksėt galas  :D
A ko jam mirkset? As jau su tokiu apsvietimu virs puses metu vazineju ir bemirksi niekas ten. Tik va butu idomu pamatyt kokias lemputes idejai, nes manosios labai jau sviesa i centra koncentruoja, tai po viena raide numerio gerai matosi, kitos nelabai, pas tave geriau srautas issiklaido

Neprisijungęs AuG3

• Žiūrėti profilį
Pas mane pradėjo po savaitės mirksėti :) ir daug kam taip.

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
Pas mane pradėjo po savaitės mirksėti :) ir daug kam taip.

Daug kam tai tiem, kas susideda šūdinus ledus ir jie perdega, trečioj mašinoj turiu sudėjęs ledus, nė mirkt.

Neprisijungęs AuG3

• Žiūrėti profilį

Daug kam tai tiem, kas susideda šūdinus ledus ir jie perdega, trečioj mašinoj turiu sudėjęs ledus, nė mirkt.
Na, galimas dalykas  :V

Neprisijungęs PSSHHH

• Žiūrėti profilį
Man buvo pasiseke 1vnt 8lt mokejau 3men laike po to kiek pirkau 1sav 2 sav, uzkniso meciau i siuksline ir be gabaritu vazinejau kol gavau gerus ledus o ju kaina gera yra tai jau bus metai kaip sviecia ;)

Neprisijungęs NeriusLT

• Žiūrėti profilį
uz led`us mokejau 25 lietuviskus ir sake tikrai gerai dega tai bus matyt kaip ten bus  :)

Neprisijungęs PSSHHH

• Žiūrėti profilį
Man irgi ta pati sake, kad nebuvo nusiskundimu.. O mano drauges tevas buvo sake jam ta pati nors as jau sakiau, kad jos achujenai greit perdega, po to draugas buvo jam ir ta pati sake i t.t... :D Tad, kad tikekimes pataikei ant geru ir laikys ;)

Neprisijungęs Teisingas

• Įrašai: 411
    • Žiūrėti profilį
tamsoi per lietu is xenonu rukinese mazai naudos.. blizga ir tiek.. nebent geltonai sviestu, tada jo.. :)

Neprisijungęs Stiopa

• Įrašai: 29
    • Žiūrėti profilį
Kaip ir kur montavai blokelius? Nera su xsenonais jokiu bugu? Nes as susidejau irgi i c4 tai viena trumpuju lempa kartais issijungia..   :think:

Neprisijungęs Sanmarko4

• Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 1611
    • Žiūrėti profilį
Ten DRL susimontavaes i kazkokias savadarbes juosteles po lempom? Kaip lempos pas tave laikosi? Manau, kad lempos issimtos, o juosteles po apacia ne, juk uz tu juosteliu varztai lempos tvirtinimui originaliai slepiasi.

Neprisijungęs ramoviete

• Įrašai: 99
    • Žiūrėti profilį
Gal parduodi savo S6 C4? :-)