Citata iš: Nap 2010 Gegužės 26, 23:48:55 Citata iš: Vytkė 2010 Gegužės 26, 23:46:46 Vat tame ir esmė, kad ten tie patys visada ir stovi. Ten mes su jais jau beveik sveikinamės. Vienu žodžiu, nors paskutiniam skambučiui pasidaryčiau. Jeigu vieną kart paskatinsi juos, neturėtu skausmint labai Taip sakant patirtis ? Nes aš tik kartą su patruliais bendravau, ir tai buvo naktį patikrinimas.
Citata iš: Vytkė 2010 Gegužės 26, 23:46:46 Vat tame ir esmė, kad ten tie patys visada ir stovi. Ten mes su jais jau beveik sveikinamės. Vienu žodžiu, nors paskutiniam skambučiui pasidaryčiau. Jeigu vieną kart paskatinsi juos, neturėtu skausmint labai
Vat tame ir esmė, kad ten tie patys visada ir stovi. Ten mes su jais jau beveik sveikinamės. Vienu žodžiu, nors paskutiniam skambučiui pasidaryčiau.
Ryt gal būsi meet'e ? Bandysiu atlekt jau su tamsintais langais.
Citata iš: Vytkė 2010 Gegužės 26, 23:57:45 Ryt gal būsi meet'e ? Bandysiu atlekt jau su tamsintais langais. O kas cia per meet`as bus? as nesenai atsiradau audi klube ir nelabai ką pažįstu
labai nice tokie langai as irgi noreciau taip pasidaryti... bet musu babanu salyje niekas neleidziama...
Šiauliuose mėgsta tokius Mane patį jau irgi kelis kartus nužiūrėjo, jau matyt greit įsidėmės.
Citata iš: Tomasinas 2011 Balandžio 13, 18:12:23 labai nice tokie langai as irgi noreciau taip pasidaryti... bet musu babanu salyje niekas neleidziama... o tu parodyk tokia sali kur langus tamsinti galima ,visur draudziama ,jei neklystu sveicarijoj net masinas zeminti draudziama
neblogai, pas mane 50% priekiniai tamsinti, tai patruliai nesikabino, kol pacio priekinio 50% neuztamsinau, dabar skersi ziuri. Viena karta jau sustabde, bet tikiuos paskutini