Citata iš: Vytkė 2010 Gegužės 26, 22:06:27 Citata iš: Nap 2010 Gegužės 26, 21:12:19 Citata iš: slimshady 2010 Gegužės 26, 20:28:38 tikrai ne vieną automobilį esu matęs važinėjant mieste su juodais langais. pasirodo kažkaip galima važinėt Tik is Vilniaus i Siaulius griztu iskart prisipisa patruliai ir lupa po 50lt draugelis isvis uzsiniauke 70 proc prieki Siauliuose, pavazinejo savaite, nusilupo, sako peklon O tai Vilniuj patruliai labai kimba prie langų ? Nes noriu kuriam tai laikui priekį padaryt 50 %. Ir dabar mąstau, dėt ar ne. Tai aš įtariu, kad būsiu tas, kurį pastoviai stabdo. Vilniuje, kaip kada kaip pakliūsi žinok vienus labai dažnai stabdo, kiti ištisus metus važinėja be problemų
Citata iš: Nap 2010 Gegužės 26, 21:12:19 Citata iš: slimshady 2010 Gegužės 26, 20:28:38 tikrai ne vieną automobilį esu matęs važinėjant mieste su juodais langais. pasirodo kažkaip galima važinėt Tik is Vilniaus i Siaulius griztu iskart prisipisa patruliai ir lupa po 50lt draugelis isvis uzsiniauke 70 proc prieki Siauliuose, pavazinejo savaite, nusilupo, sako peklon O tai Vilniuj patruliai labai kimba prie langų ? Nes noriu kuriam tai laikui priekį padaryt 50 %. Ir dabar mąstau, dėt ar ne.
Citata iš: slimshady 2010 Gegužės 26, 20:28:38 tikrai ne vieną automobilį esu matęs važinėjant mieste su juodais langais. pasirodo kažkaip galima važinėt Tik is Vilniaus i Siaulius griztu iskart prisipisa patruliai ir lupa po 50lt draugelis isvis uzsiniauke 70 proc prieki Siauliuose, pavazinejo savaite, nusilupo, sako peklon
tikrai ne vieną automobilį esu matęs važinėjant mieste su juodais langais. pasirodo kažkaip galima važinėt