Citata iš: Arvydasv 2011 Birželio 01, 23:07:02 neblogai, pas mane 50% priekiniai tamsinti, tai patruliai nesikabino, kol pacio priekinio 50% neuztamsinau, dabar skersi ziuri. Viena karta jau sustabde, bet tikiuos paskutini nesitikek
neblogai, pas mane 50% priekiniai tamsinti, tai patruliai nesikabino, kol pacio priekinio 50% neuztamsinau, dabar skersi ziuri. Viena karta jau sustabde, bet tikiuos paskutini
geriau pakaba suzemintum kokius 30mm,zymiai geriau tada atrodytu auto nei su tais tamsintais langais+maloniau butu vairuoti,manevruoti kelyje
nzn kas turetu atsitikti kad palikciau draugei masina kol sale sedziu dar dar ,bet viena gyvenime nevaziuos
neturit kur pinigu matyt det jog mentam moket kaskart po 150 ar 50 sutinku, malonu tamsintais vaziuot, ir pats vazinejau, bet kiek galima moket
Citata iš: kazinak 2011 Birželio 03, 12:41:06 nzn kas turetu atsitikti kad palikciau draugei masina kol sale sedziu dar dar ,bet viena gyvenime nevaziuos tai ant tiek sorry už išsireiškimą višta? aš saviškei, kad ir ferrarį patikėčiau vairuoti
Citata iš: slimshady 2011 Birželio 03, 12:54:46 Citata iš: kazinak 2011 Birželio 03, 12:41:06 nzn kas turetu atsitikti kad palikciau draugei masina kol sale sedziu dar dar ,bet viena gyvenime nevaziuos tai ant tiek sorry už išsireiškimą višta? aš saviškei, kad ir ferrarį patikėčiau vairuoti ne vista,bet jei kur atsitrenks ar rato nubrozdins ka daryti ? i snuki juk neduosi