Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Muko garazelis  (Skaityta 74963 kartus)

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
Re: Muko garazelis
« Atsakymas #100: 2009 Rugsėjo 05, 17:30:28 »
gal siek tiek ir reiketu ja paleist arciau zemes kad katinai ant rato po arkom nesedetu  :D bet padarius drop'a bus prarastas vazevimo komfortas kuris siek tiek sumazejo jau ir R18 uzdejus... Oo)

Neprisijungęs Mukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #101: 2009 Rugsėjo 05, 17:33:52 »
bet skirtumas vos ne kaip diena ir naktis  :) ;)

nu dar ir foto daryta su gerokai skirtingais aparatais :D

Neprisijungęs Mukas

• Žiūrėti profilį
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Rugsėjo 18, 09:53:54 sukūrė Mukas »

Neprisijungęs slam

• Įrašai: 1982
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #103: 2009 Rugsėjo 18, 15:10:26 »
Grazi v8, gaila dar neteko pamatyt jos realiai Moletuose , nors esu daznas svecias ;)

Neprisijungęs Mukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #104: 2009 Rugsėjo 18, 15:26:25 »
kartais ji stovi prie STIHL parduotuves... bet tik kartais  :)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #105: 2009 Rugsėjo 18, 23:37:49 »
P.S. paziuresim kaip suksis su R'18 ratais, nes standartine su R'15 sukesi smagiau nei su R'18 'SPORT' rezimu...
a kokie išmatavimai tų R18 (visi išmatavimai: ir ratų ir padangų) ??
bet kokiu atveju su šitu čipsiuku suksis nepalyginamai smagiau   (+) (+)

Neprisijungęs Mukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #106: 2009 Rugsėjo 19, 08:24:47 »
8J, 37ET, 225/40 R18 galetu but 235/40 nes tos padangos persiauros sitiems ratams, ir profilis aukstesnis butu, ET'as galetu but kokiu 25 ar 27 nes isnesimo truksta i lauka apie 1,5 cm bet manau tai galima pataisyt su 'rastavkem'

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #107: 2009 Rugsėjo 20, 01:04:18 »
Tai va, klausyk  :D : pas mane yra tokio pat pločio ratai, t.y. 8J su tokiomis pat padangomis 225/40R18 ir ratlankių ET 38 (na skiriasi vienetu, bet tai fygnia). Padangos tokios šito pločio ratlankiams yra pats tas  (+) o kas gaunasi su kitomis, gali čia pasiskaitinėt:
http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,39921.msg496139.html#new
ratų ET esu "pataisęs" su rastafkėm (lietuviškai lyg ir išnešėjais vadinama  :V :-] :-] ) priekyje 2 cm; gale 1.5 cm, nes kaip žinome,
pas V8 priekyje ratai yra labiau į vidų sulindę nei gale, ir kiek domėjausi, tai būtent po 0.5 cm iš kiekvienos pusės, na bent jau amerikonai
tokią info pateikia. Kaip visa tai atrodo realybėje, manau esi matęs mano auto foto:
http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,204.msg450201.html#msg450201
Mano manymu toks variantas yra tiutelka v tiutelku. Kaip kad tu rašai, kad galvoji dėt ~1 cm išnešėjus, tai tokių plonų neišeis su varžtais atskirais kad prisisuktų, ir beliks tik šaibas darytis, kas yra gryniausia nesamonė  (+) . Aš jau ant 1.5 cm gavau varžtų galvas apipjaustinėt, nes
rėmėsi į ratlankį. Taigi jei dėsi tuos išnešėjus (b lin negaliu kaip įdomiai skamba  :D ) ir mausi būtent 235/40 gumas - žiūrėk neapsišauk ir pasimatuok prieš pirkdamas  ;)
Ir nepamiršk po to parašt tiko ar ne  :D .

Neprisijungęs Mukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #108: 2009 Rugsėjo 20, 22:20:29 »
...žiurinėjau tavosios ve nuotraukas ir galvojau kad pas tave ET kokių ~20 :V pasirodo beveik neklydau :-] as sau pirma aisku ''rastavkes'' (išnešėjus :D) pasidarysiu, o tada tik padangų kitų ieškosiu, nes dabartinės dar labai neblogos 2008 02 kepimo, apie 7mm padangos vidury, kraštuose apie 5mm (įdomu kodėl taip nevienodai nusinešioja :V) slėgį darau 3,2 atmosferas, gal reiktu 3,5? bet labai jau per duobutes bilda ir dabar...
tuos išnešėjus tau darė koks tekintojas ar kur nors pirkaisi? ir iš kokio metalo jos yra? turiu čia tokį neblogą meistrą kuris labai tiksliai ir preciziškai juios pagamintu...
P.S. beja dabar jau žinosiu kokio storio jų reikia (aa) aciū už informaciją

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #109: 2009 Rugsėjo 20, 22:33:03 »
ištekino Klaipėdoje, VLRĮ, o metalas koks tikrai nepasakysiu, nes net neklausiau, bet ten jie š nemala  ;)
Padangas aš pučiu ne daugiau 3.0, ir sakau dar kartą, pagal mano 'tyrinėjimu' ant 8 colių pločio ratlankio 235/40R18 per plačios bus.

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #110: 2009 Rugsėjo 20, 22:33:44 »
uzklausiu ir as ne i tema..o kiek i R19 reiktu pust ? 255/45 berods...

Neprisijungęs Mukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #111: 2009 Rugsėjo 20, 22:41:16 »
pagal mano 'tyrinėjimu' ant 8 colių pločio ratlankio 235/40R18 per plačios bus.

gal tamsta ir teisus :V aš tik ant skaičiuoklės dariau paliginimus...

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #112: 2009 Rugsėjo 20, 22:58:20 »
tai ant tos skaičiuoklės juk ir puikiai matosi, kad padangos per daug išlindę ....

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #113: 2009 Rugsėjo 21, 00:24:54 »
uzklausiu ir as ne i tema..o kiek i R19 reiktu pust ? 255/45 berods...
nu jo, galėjai ir temoje apie padangas užklausti  :-] :-] :-] :-] :-] o jei rimtai, tai
kiek esu domėjasis tai visad atsakymas būna, kad pūsti tiek kiek nurodo gamintojas, o ką
daryt, jei ratai ir tuo pačiu padangos neatitinka gamintojo nurodytų, tai konkretaus atsakymo ir neteko surast...
Va paguglinau ant greičio, ir tas pats š .....

How to inflate the tires to correct pressure?
Read the owner’s manual and that should tell you everything you need to know. The information can also be marked inside the car (on the pillar of the driver’s door, the fuse box, or on the inside of the petrol flap.)

tik gal keletą neblogų saitų užtikau:
http://www.tyres-pneus-online.co.uk/pression-conseils.html
http://autotips.plentycar.com/right-tire-pressure/

Neprisijungęs Mukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #114: 2009 Rugsėjo 21, 11:40:25 »
tai ant tos skaičiuoklės juk ir puikiai matosi, kad padangos per daug išlindę ....
realiai padanga ant ratlankio kitaip stovi nei sioj skaiciuoklej parodita... bet kokiu atveju gerieusia pasimatut pries perkant kitokio ismatavimo padangas
berods ponas gurgsnis turi 235/40 R18 tik nezinau ar uzsimontaves, ir nepasakysiu kokie tikslus parametrai jo ratu, kitoks ET pas ji man regis :V reiks paklaust 8:8

Neprisijungęs Mukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #115: 2009 Rugsėjo 21, 11:47:35 »
slegis padangose (kaip montuotojai sako) kuo mazesnis turis tuo didesnis slegis turetu but... :V as nezinau ir nieko apie tai pasakyt negaleciau, tik tiek kad i zapaske vadinama ''tablete'' pucesi nuo 4 iki 6 atmosferu o jos turis tikrai nedidelis...
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Rugsėjo 21, 17:58:48 sukūrė Mukas »

Neprisijungęs gurksnis

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 3498
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #116: 2009 Rugsėjo 21, 12:26:41 »
realiai padanga ant ratlankio kitaip stovi nei sioj skaiciuoklej parodita... bet kokiu atveju gerieusia pasimatut pries perkant kitokio ismatavimo padangas
berods ponas gurgsnis turi 235/40 R18 tik nezinau ar uzsimontaves, ir nepasakysiu kokie tikslus parametrai jo ratu, kitoks ET pas ji man regis :V reiks paklaust 8:8
1. visai as ne ponas
2. ant manuju R18 8J kolkas taip pat stovi 225/40, tai ratlankio bortas visiskai neapsaugotas
3. sia savaite bus sumontuotos 235/40 ir matysiu, ar jau gausis balionai, ar bus kaip tik

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #117: 2009 Rugsėjo 21, 20:24:49 »
tai juk padango būna su ratlankio apsauga ir be jos  ;)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #118: 2009 Rugsėjo 21, 20:27:56 »
slegis padangose (kaip montuotojai sako) kuo mazesnis turis tuo didesnis slegis turetu but... :V as nezinau ir nieko apie tai pasakyt negaleciau, tik tiek kad i zapaske vadinama ''tablete'' pucesi nuo 4 iki 6 atmosferu o jos turis tikrai nedidelis...
taip, tu visisškai teisus, tik norėtusi kokią skaičiuoklę ar lentelę atrast pagal kurią aiškiai būt matyt kiek ir į kokią padangą pūst, ir tada nebekiltų daugiau tokių klausimų.

Neprisijungęs gurksnis

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #119: 2009 Rugsėjo 21, 22:03:22 »
tai juk padango būna su ratlankio apsauga ir be jos  ;)
Taip, zinau. Ir mano senosios, ir siandien permontuotos su bortais, t.y. ratlankio apsaugomis.
Foto kolkas nepadariau, kazin ar iki savaitgalio ka ir imesiu cia, taciau tikrai 235/40 ant 8J bent jau mano subjektyvia akimi dailiau bei tinkamiau atrodo, netgi pasakyciau - pats tas (+)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #120: 2009 Rugsėjo 21, 22:06:40 »
bet tai be rastafkių dabar ane ?? kaži kaip seksis susukti vairą jei tokias prisuksi kaip kad šnekėjai  :)

Neprisijungęs gurksnis

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #121: 2009 Rugsėjo 21, 22:20:49 »
bet tai be rastafkių dabar ane ?? kaži kaip seksis susukti vairą jei tokias prisuksi kaip kad šnekėjai  :)
Nezinau, Gedi  :D
Nenoriu labai plestis apie savo darbus Muko garaze, bet siuo metu keiciu spyruokles i zemesnes (prie to pacio ir kitas susidevejusias pakabos detales, kuriu netruksta ir del to stringa remontas  :s ), tada statysiu ratus ir taikysiu jau tau PM'e minetas 2cm rastavkes, tik jau speju is jusu paskutiniu postu, kad su mano ET30 ratai gali islyst is po sparnu (bent jau gale)  ?!?

Neprisijungęs Mukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #122: 2009 Rugsėjo 22, 09:00:47 »
tai vat pas gurksnį ET'as 30, jau 7mm daugiau į įsore ratai isnesti negu pas mane, tai 2cm rastavkiu jau gali ir per daug but... bet kokiu atveju bus matyt :)
norejau paklaust pas gurksnį: kokias spyruokles drop'ui pirkaisi, nuo kokio modelio?

P.S. gal truputi suzemint tiktai priekį uztektu, kad tarpas nuo rato iki arkos neatrodytu didesnis kaip gale  :V
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Rugsėjo 22, 13:47:52 sukūrė Mukas »

Neprisijungęs voisniz

• Įrašai: 2564
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #123: 2009 Rugsėjo 28, 00:07:34 »
labai patiko man v8 ir butent sitos 3,6 garsas  (aa)
ir seip, spalvele  :G

Neprisijungęs turbinis

• Įrašai: 277
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #124: 2009 Rugsėjo 28, 00:12:52 »
taip sitie neblogi  :D gal kas nors moka su fotoshopu ar seip su kokia programa priklijuot prie fotkes detales? pvz. sitai duslo angalius:

va    :D