Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: mindisgmp garažas: A100, A200 TQ Avant,  (Skaityta 19619 kartus)

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
Re: mindisgmp A200 TQ Avant
« Atsakymas #125: 2008 Gruodžio 01, 22:24:13 »
nu man priklauso su klevo lapu vazinet, bet tai dar nereiskia, kad as su juo vazinesiu. Taip tau ir su tuo sypu...
kam tada taisykles sugalvotos?
Nepradedam OT, jei ka per PM :P Visiems aisku, kad taisykles, tam, kad jas lauzytum :)
nu cia per riebiai turint galvoje, jog kalbam apie KET...  :V geriau sakyti, "kiekviena taisykle turi issimciu"  ;)

Neprisijungęs mindisgmp

• Įrašai: 250
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #126: 2008 Gruodžio 01, 22:37:52 »
nu man priklauso su klevo lapu vazinet, bet tai dar nereiskia, kad as su juo vazinesiu. Taip tau ir su tuo sypu...

:-] :-]
Juokai juokais, bet rimtai jei jau ziuret i KET tai mes nei greicio negalim virsyt nei nieko kito blogo. O mano nuomone tas sypas tikrai gadina vaizda ;)

P.S kaip an duju ji vaziuoja? ar ju nera?

Dujos buvo nupirkus, bet kadangi imestas kt. variklis ir dar nesuziureta viskas iki galo, kad ant benzino eitu kaip laikrodis, tai dujos dar laukia savo eiles

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #127: 2008 Gruodžio 01, 22:41:00 »
O planuoji kelt galia ar paliksi kiek yra?
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs mindisgmp

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #128: 2008 Gruodžio 01, 22:46:42 »
Kol kas ne, reikia pabaigt suziuret, kad viskas veiktu kaip priklauso.
Beje, gal kas turit parduot/ padovanat/ atiduot  :-] viena elektrini/ vakumini autopiloto atjungimo dacika, kaip foto:

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #129: 2008 Gruodžio 01, 23:58:11 »
retas dalykas tas autopilotas. meginsi pasijunkt?
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #130: 2008 Gruodžio 02, 07:58:27 »
Praktiskai ka tik baigiau sudet, vietoj jo laikinai imesiu nuo stabdziu davikli. Kadangi is automato isimtas autopilotas, todel tik vienas tas daviklis tebuvo, ant stabdzio pedalo, o man reikia dar vieno ant sankabos pedalo
as dabar pagalvojau o jei pajungus per trisaki nuo vieno ir to pacio daviklio? aisku sankabos pedalas jau bus neaktyvus,bet mazu veiktu ir taip blogiausiu atveju.

Neprisijungęs mindisgmp

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #131: 2008 Gruodžio 02, 09:40:57 »
Praktiskai ka tik baigiau sudet, vietoj jo laikinai imesiu nuo stabdziu davikli. Kadangi is automato isimtas autopilotas, todel tik vienas tas daviklis tebuvo, ant stabdzio pedalo, o man reikia dar vieno ant sankabos pedalo
as dabar pagalvojau o jei pajungus per trisaki nuo vieno ir to pacio daviklio? aisku sankabos pedalas jau bus neaktyvus,bet mazu veiktu ir taip blogiausiu atveju.

Tai siaip kai du davikliai buna, jie per trisaki jungiasi vienas i sankabos, kt. i stabdziu pedala (cia apie vakuma kalbu), o elektriniam atjungimui yra dvi fyskutes irgi- viena vienam pedalui, kt. kitam. Tie davikliai dvigubi tipo del uztikrintumo, tarkim elektrinis kazkas nesusijungia nuspaudud pedala, kai turetu atjungt autopilota, tada suveikia elementariai ta vakumine dalis, atsidaro ir dingsta vakumas ir nusimeta autopiloto gazas

« Paskutinį kartą keitė: 2008 Gruodžio 02, 16:02:04 sukūrė mindisgmp »

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #132: 2008 Gruodžio 02, 13:17:49 »

Tai siaip kai du davikliai buna, jie per trisaki jungiasi vienas i sankabos, kt. i stabdziu pedala (cia apie vakuma kalbu), o elektriniam atjungimui yra dvi fyskutes irgi- viena vienam pedalui, kt. kitam. Tie davikliai dvigubi tipo del uztikrintumo, tarkim elektrinis kazkas nesusijungia nuspaudud pedala, kai turetu atjungt autopilota, tada suveikia elementariai ta vakumine dalis, atsidaro ir dingsta vakumas ir nusimeta autopiloto gazas

kaip sistema veikia ir atrodo zinau - pats pas save isidejau :) tiek kad vienintelis bugas bus,jei pvz isminsi sankaba,tai uzsigazuos iki 100000000 rpm :D

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #133: 2008 Gruodžio 02, 15:27:33 »
nedaskaiciau  ;)

Neprisijungęs mindisgmp

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #134: 2008 Gruodžio 02, 15:58:43 »
nedaskaiciau  ;)

Deja, neisdege sitas bajeris, pasirodo tikrasis autopiloto daviklis prie pedalo nuspaudus pedala atjungia, o kur planavau nuo stabdziu gimtaji panaudot vietoj sankabos davikliu, nuspaudus pedala sujungia, tai laikinai, kol gausiu ta tikraji sujungiau, sujungiau sankabos pedalo davikliu fyskutes laidus i kruva ir veikia, bet atjunginet autopilota reikia arba su jungtuku, arba tik su stabdzio pedalo, nes kaip ir sakei, nuspaudus sankaba bus uuuuuuuuu1000000000uuu1000 rpm :)

Isbandymui beveik 10 km nurukau, fainas zaisliukas, tas autopilotas  (aa)

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #135: 2008 Gruodžio 02, 16:52:17 »
labai liuks... as i tdi isidejau tai super, na i tdi idet paprasciau, rankeneles tik reikia...

Neprisijungęs Ratas

• Įrašai: 1691
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #136: 2008 Gruodžio 02, 23:35:55 »
gera audine gal kada netiketai rasiu tave kaime pasigrozesiu tavo aparatu :-]

Neprisijungęs mindisgmp

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #137: 2008 Gruodžio 03, 09:34:22 »
gera audine gal kada netiketai rasiu tave kaime pasigrozesiu tavo aparatu :-]

OK  (h)

Neprisijungęs Renconas

• Įrašai: 115
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #138: 2009 Sausio 01, 17:29:49 »
Nu ka Mindaugs,turejau ir ash pasizvalgyt po tavo garaziuka  :D Laukiu nesulaukiu ishvykos y aerodroma ir vel  :D :D :D

Neprisijungęs Er1kas

• Įrašai: 560
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #139: 2009 Sausio 01, 19:24:57 »
Nu ka Mindaugs,turejau ir ash pasizvalgyt po tavo garaziuka  :D Laukiu nesulaukiu ishvykos y aerodroma ir vel  :D :D :D

kokiam aerodrome raizot? gal kediainiu? :V

Neprisijungęs mindisgmp

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #140: 2009 Sausio 02, 14:48:24 »
Nea, Šakių raj., prie Griškabūdžio

Neprisijungęs mindisgmp

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #141: 2009 Sausio 02, 14:51:17 »
(h)

Neprisijungęs Renconas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #142: 2009 Sausio 04, 14:51:48 »
Reix ir man jau kokios dairytis kovines auto,nes a8 vaikyt aerodrome gaila  :D :D :D

Neprisijungęs mindisgmp

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #143: 2009 Sausio 05, 13:20:12 »
Reix ir man jau kokios dairytis kovines auto,nes a8 vaikyt aerodrome gaila  :D :D :D

Su žodžiu "quattro" dairykis  (+) Šeštadienį Keščius Laisvės aerodrome slalomą surengė, zjb buvo, sniego papustyta, slidu  (aa). Pagal laiką geriausias mano buvo, po to Mindukas su kuiliu (VW Passat 83 m.), galu varomi visai nekaip važiavo tiek BNW, tiek VAZ  (be),

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #144: 2009 Sausio 05, 13:24:01 »
Sekmadieni prie Litexpo dvi S8 vaike neblogai :D :D

Neprisijungęs Renconas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #145: 2009 Sausio 06, 17:42:03 »
Galu varomi kai tiek sniego nebeidomus patampa  :D :D :D Quattro  valdo,buvau 4.2 pavaikyt,sukasi kad joptvaimat  :D

Neprisijungęs ags

• Įrašai: 409
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #146: 2009 Kovo 01, 13:18:30 »
Galu varomi kai tiek sniego nebeidomus patampa  :D :D :D Quattro  valdo,buvau 4.2 pavaikyt,sukasi kad joptvaimat  :D
na ziema su rwd tikrai nekas,bet jie atsigriebia siltuoju metu laiku ;) ,bet aisku quattro valdo istisus metus :G

Neprisijungęs mindisgmp

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #147: 2009 Kovo 10, 20:17:21 »
Naujas autoparko narys  :V

Neprisijungęs Ecka

• Įrašai: 918
    • Žiūrėti profilį
kas taip duslintuva sumontavo (!?), gal koks proektas nusimato?

Neprisijungęs mindisgmp

• Žiūrėti profilį
Ten vienos gumos nėra, todėl į dešinę pusę nusislinkęs, bandysim prikelt
kas taip duslintuva sumontavo (!?), gal koks proektas nusimato?