Ateini zmogus is parduotuves ir randi va sitoki siurpriza... :/
Kinder siurprizas Uzuojauta , bet tokiem dalykam yra kasko
aš, tai dabar kai statau automobili prie parduotuves, ta visada nusifotkinu nes visada kiseneje n95..
Citata iš: Amigos 2009 Rugpjūčio 23, 17:02:59 aš, tai dabar kai statau automobili prie parduotuves, ta visada nusifotkinu nes visada kiseneje n95.. O kokia iš foto nauda?Kad matyt kokios auto šalia stovi, ar atsiminimas kaip atrodė prieš apdaužymą?
Citata iš: MODE*** 2009 Rugpjūčio 23, 17:00:15 Kinder siurprizas Uzuojauta , bet tokiem dalykam yra kasko ne pas visus tas kasko yra...
Citata iš: mariuskm 2009 Rugpjūčio 23, 17:08:19 Citata iš: Amigos 2009 Rugpjūčio 23, 17:02:59 aš, tai dabar kai statau automobili prie parduotuves, ta visada nusifotkinu nes visada kiseneje n95.. O kokia iš foto nauda?Kad matyt kokios auto šalia stovi, ar atsiminimas kaip atrodė prieš apdaužymą?tai kaip ir įrodymas ar ne??
Nezinau kaip Lietuvoje vertina bet Vokieciuose galetum gerai pripaisyti uz va sita :Naujas buferisPerdazimas beferio Perdazimas sono (dar jo sutvarkimas)as nzn ar man atrodo kad lempa koki 1cm iskilusi tai iskarto +nauja lempa
Citata iš: Amigos 2009 Rugpjūčio 23, 17:09:46 Citata iš: mariuskm 2009 Rugpjūčio 23, 17:08:19 Citata iš: Amigos 2009 Rugpjūčio 23, 17:02:59 aš, tai dabar kai statau automobili prie parduotuves, ta visada nusifotkinu nes visada kiseneje n95.. O kokia iš foto nauda?Kad matyt kokios auto šalia stovi, ar atsiminimas kaip atrodė prieš apdaužymą?tai kaip ir įrodymas ar ne??Per laiką kol auto stovi prie parduotuvės aplinkinės mašinos gali kelis kartus pasikeist, aišku valio jei kažkas iš nufotkintų bus apgadines.Tada manau įrodymas ir dar plius kenkėjui pabėgimas iš įvykio vietos.
Citata iš: mariuskm 2009 Rugpjūčio 23, 17:13:08 Citata iš: Amigos 2009 Rugpjūčio 23, 17:09:46 Citata iš: mariuskm 2009 Rugpjūčio 23, 17:08:19 Citata iš: Amigos 2009 Rugpjūčio 23, 17:02:59 aš, tai dabar kai statau automobili prie parduotuves, ta visada nusifotkinu nes visada kiseneje n95.. O kokia iš foto nauda?Kad matyt kokios auto šalia stovi, ar atsiminimas kaip atrodė prieš apdaužymą?tai kaip ir įrodymas ar ne??Per laiką kol auto stovi prie parduotuvės aplinkinės mašinos gali kelis kartus pasikeist, aišku valio jei kažkas iš nufotkintų bus apgadines.Tada manau įrodymas ir dar plius kenkėjui pabėgimas iš įvykio vietos. Mariau aš apie tą ir šneku, kad įrodymas
casko kad apsimoketu turi but 0 francize, kaip zinia pas dauguma ji 300.. visa sitai nusidazytum uz 500-600 nefirminiam servize. nes is draudimo jai -300 francize gautum apie 500 . nes 1. detales dazyma skaiciuoja apie 500.
nu krc jei nori masina persidazyt apsidraudi kasko ir susitvarkai masina uz draudimo pinigus, buferi i bordiura suvarai ir nusiperki paskui rs'ini :d persidazai masina visa nu krc viska kad atsipirktu kasko :d