Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mindaugo Audi A6 Avant 2.5TDI  (Skaityta 25263 kartus)

Neprisijungęs juniors

• Įrašai: 5199
    • Žiūrėti profilį
paciam pasikeist nebent nusipirkus visa svirti, norint keist silentblock'a gausi varyt i servisa, kad ipresuotu kita, na, nebent turi visa reikalinga iranga tam reaikalui atlikti

butent ta ir norejau pasakyt   (+)  :)
Audi A4 B5 1,8T sedanas 110kw+    FOO232

#garaže  www.garaze.lt

Neprisijungęs Minde21

• Įrašai: 502
    • Žiūrėti profilį
pradejau ardyt, tik vietomis priejimas pizdavotas, rakto neina uzdet... ipresuosiu rankomis kaip nors :D

Neprisijungęs vyciokas

• Įrašai: 1603
    • Žiūrėti profilį
o tai tu nepagalvojei kad geriau pakeist svirty?  :)

Neprisijungęs juniors

• Žiūrėti profilį
pradejau ardyt, tik vietomis priejimas pizdavotas, rakto neina uzdet... ipresuosiu rankomis kaip nors :D

nu nemanau kad taip lengvai ispresuosi kaip galvoji...  :) ziurek tik svirties nesulankstyk...  (+) o beto sunku bus nauja ipresuot, tam naudojamas specialios stakles hidraulines..  (h)

#garaže  www.garaze.lt

Neprisijungęs juniors

• Žiūrėti profilį

manau ji nemazai kainuoja, visgi aliuminis  :-]

#garaže  www.garaze.lt

Neprisijungęs Minde21

• Žiūrėti profilį
selenblokas 24lt kainuoja o ta visa svirtis kiek? tai kam man ja keist jei ji gera :D

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Kam visa svirti keist,tai jau tikrai butu pigiau kad servise ta sailentbloka pakeistu....
P.S. servisas servisui nelygu,vienai masinai siauliuose keite serviso nepamenu bet tikrai ne siaip garaziukas tai chebra sudejo sailentblokus atvirksciai.... (rodiklytes ne i ta puse kuria turi) tai va po tokiu ivykiu,pagalvoji kad geriau paciam knistis....

Neprisijungęs Minde21

• Žiūrėti profilį

nu nemanau kad taip lengvai ispresuosi kaip galvoji...  :) ziurek tik svirties nesulankstyk...  (+) o beto sunku bus nauja ipresuot, tam naudojamas specialios stakles hidraulines..  (h)

tai tikiu kad nelengva ten ipresuot, bet as tai grinakraujis lietuvis gi, sugalvosiu kaip nors :D

Neprisijungęs Minde21

• Žiūrėti profilį
na blogiausiu atveju jei neiseis ipresuot paciam tai nuvesiu ta svirti i servisa kad ipresuotu selenbloka ir paskui pats atgal viska susidesiu :)

Neprisijungęs juniors

• Žiūrėti profilį
na blogiausiu atveju jei neiseis ipresuot paciam tai nuvesiu ta svirti i servisa kad ipresuotu selenbloka ir paskui pats atgal viska susidesiu :)

cia geriausias variantas.. as taip visada darau, isimi ptas svirti, sake ar dar ka ir vezi i servisa nusipirkes salenbloka ir sumoki 10 lt uz ispresavima/ipresavima  (aa) ;)

#garaže  www.garaze.lt

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Išradinėji tu dviratį su tomis svirtimis :D

Neprisijungęs juniors

• Žiūrėti profilį
Išradinėji tu dviratį su tomis svirtimis :D

cia tik litu taupymas  :-]

#garaže  www.garaze.lt

Neprisijungęs Minde21

• Žiūrėti profilį
issiemiau jau abi svirtis, reikes pirmadieni nuvezti ipresuot :) visai nesudetingas darbas jas issiimt ;) vaziuoke daugiau visada pats tvarkysiu ;)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Tai kad ten viską išardyti papraščiau, nei 5 pirštus apsisioti :) Tik surenkant viršutiniai šarnyrai man sunkiau įsispaudė :)

Neprisijungęs Minde21

• Žiūrėti profilį
Na kaip nors ikisiu ;)

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
bet kvailai atrodo is sono, vairuoji A6, o ant remonto neturi litu?  :-]

Neprisijungęs Minde21

• Žiūrėti profilį
O tai kam juos metyt i kaire ir desine? abieju selenbloku pakeitimas 100lt, tai as geriau ta simta i baka susipilsiu ;) turbinos praplovima irgi pats pasidariau kur servise 500lt prase uz tai ;) Bet esme ne tik piniguose, istikruju tai man idomu paciam ardyt taisyt savo Audi, man kazkaip taip ant dusios geriau kai zinau kad pats susitvarkiau :)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Kam turbą plovei? Kas pasijautė?

Neprisijungęs Minde21

• Žiūrėti profilį
kartais budavo kad ji nedirbdavoo iki ~3000 apsuku, o nuo ~3000 taip tarsi "issaudauvo". isardziau, buvo visa suodziu pilna, isvaliau su benzu, sudejau atgal, tai tadfa jau normaliai dirbo, ir trauka kazkiek nedaug pagerejo :)

Neprisijungęs MODE***

• Įrašai: 2888
    • Žiūrėti profilį
Jurgelis meistrelis  :-] :-]
Zinoma kam metyti pinigus i kaire i desine , bet kur nezinai ranku geriau nekysti nes gali kainuoti zymiai daugiau  :V

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
o kaip isbalansavai turbos asi?  :O

Neprisijungęs Minde21

• Žiūrėti profilį
taigi as tik karstaja dali valiau, todel asies net nereik judint, taigi saltojoj daly nebuna suodziu :)

Neprisijungęs Minde21

• Žiūrėti profilį
Noriu priekini bamperi nuimt paremontuot ir perdazyt, bet nezinau ar ten daug darbo...

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
Perziurejau visa tema, is pradziu is ties buvo graudziai juokinga skaityti... :D o i pabaiga pradejai svaresnes mintis reiksti. Siaip, grazi audi, lyg ir matyta savaitgaliais Pasvalyje ;)
Suportai dar kaip suportai, bet jau apsauga graziau ir solidziau atrodo juoda, varztai - sidabriniai/chromuoti (kaip kad nauji buna) arba juodi ;)
beje, lyg ir minejei, jog tave dastume su kalbomis, tai reiskias pasitaisei? :)
ir gink die nedek tos dideles mordos. 80% kad issigimusiai atrodys, tik viena kita foto internete maciau, kur graziai prilipdyta, bet tai gali buti jog tik tuo vieninteliu graziu kampu ziurisi :D

Pateisinu nora remontuotis paciam, man lygiai tos pacios mintys, taciau ko nezinai - atsargiai, nes gali kainuoti ir nemazai ;)

Tiesa, pasigendu salono foto :)

Neprisijungęs Minde21

• Žiūrėti profilį

Suportai dar kaip suportai, bet jau apsauga graziau ir solidziau atrodo juoda, varztai - sidabriniai/chromuoti (kaip kad nauji buna) arba juodi ;)
beje, lyg ir minejei, jog tave dastume su kalbomis, tai reiskias pasitaisei? :)
Taisau kaip tik si savaitgali, prie to paties ardymo (keiciu selenblokus), perdazysiu disku apsaugas juodai, nuemiau priekini ir galini bamperius, vesiu pirmadieni perdazyt, nes priekinio apacia ziauri jau ir vienas kampas mustas, o galinis nuo kroviniu gabenimo apibraizytas... jei netingesiu gal isiurbimo kolektoriu prasivalysiu, jei tik rasiu kur jis yra pas mane :D