Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: MIKE_S Audi Coupe B4 2.0 16v/ BMW 530D (13 puslapis)  (Skaityta 34132 kartus)

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
neblogi tie ratlankai man visai patinka kaip jie is sono atrodo
ar tie spikiai neissikise i isore labai ?

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
tai kad matos foto kad spikiai neislys, nes yra palange.. o su tokiais matmenim , bent min 1- 1.5 cm rastafkiu reiketu geram vaizdui  :D nes bus pasislepe viduj

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
tai kad matos foto kad spikiai neislys, nes yra palange.. o su tokiais matmenim , bent min 1- 1.5 cm rastafkiu reiketu geram vaizdui  :D nes bus pasislepe viduj

nu ka buna ir tokiu ratlankiu kur islinke ir centras buna i lauka isejas biski arba labai netoli o palange irgi buna

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
kazkaip dar nemaciau tokiu , kuriuose butu palange ir dar centras isejas uz palanges ribu  ?!? gal gali parodyt pvz? p.s autoriui: grazus ratai :)

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
kazkaip dar nemaciau tokiu , kuriuose butu palange ir dar centras isejas uz palanges ribu  ?!? gal gali parodyt pvz? p.s autoriui: grazus ratai :)

nu tie nelabai islinde bet mintis panasi
http://www.ozracing.com/at-team/wheels/tuner-system/giotto-iii/en

arba tokie man nelabai patinka
nu tipo tokio stiliaus

« Paskutinį kartą keitė: 2010 Kovo 28, 13:40:04 sukūrė ArasCL »

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
na, neislindes centras uz palanges ribu ;) nebuna taip

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
na, neislindes centras uz palanges ribu ;) nebuna taip
nu bet taip atrodo

Neprisijungęs MIKE_S

• Įrašai: 362
    • Žiūrėti profilį
Aciu :)

Del rastafkiu irgi manau kad reikes... bet visdelto paziuresiu kaip dabar bus.. be ju.

Va fotkes sutvarkitu ratu + su padangom. :)  (sorry uz kokybe su telefu fotkinau)

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
geri kaliosai (y), tylus, negreit dyla, gerai ant slapio laiko, ant valdiskos tokius turejau, tik biski karsta diena ant sauso safalto man priekis posukiuos biski slysdavo , bet tai baika :) ieskojaus sau tokiu, bet neradau reikiamu mierku ir tinkamo varianto :/

Neprisijungęs vyciokas

• Įrašai: 1603
    • Žiūrėti profilį
o tai kas cia per padangos?

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
nu va tie biski irgi toki ispudi daro kad vidurys lauk lenda

ziuresim kaip ant masinos atrodis
padangos tai neblogos gal maziau bus akvapalnavimo palygusnus su rastu kur eglute buna
nos ant eglutes irgi sake kad gerai bet kiek bandziau vaziuoti gerumas tok kol sausia ir kol nepataikai i furu isvazinetas isilginius idubimus asfalte

poto turejau michelinus panasiu rastu tai daug labiau patiko ir gerai laikesi ant gelio ir slidimas daug mazesnis buvo

Neprisijungęs mikasmeskius

• Įrašai: 2155
    • Žiūrėti profilį
continental, pas mane tokios pacios vasarines, labai geros gumos tiek ant slapio tiek ant sauso asfalto

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
continental, pas mane tokios pacios vasarines, labai geros gumos tiek ant slapio tiek ant sauso asfalto

Modelis sport contact 2 jei neapsirinku. Pas mane ant vw tokie jau trečią sezoną, irgi labai patenkintas

Neprisijungęs Andrejka

• Įrašai: 1419
    • Žiūrėti profilį

Modelis sport contact 2 jei neapsirinku. Pas mane ant vw tokie jau trečią sezoną, irgi labai patenkintas

Na žiurėsim kaip tokios padangos, aš jau užmontavau conti sport contact 3, niekad nebuvau bandes išvaizda kaip čia fotkėse.

Neprisijungęs MIKE_S

• Žiūrėti profilį

Na žiurėsim kaip tokios padangos, aš jau užmontavau conti sport contact 3, niekad nebuvau bandes išvaizda kaip čia fotkėse.

sportcontact3 Cool... :) naujas emei? kiek idomu nauji kainuoja tokie?!

Neprisijungęs Andrejka

• Įrašai: 1419
    • Žiūrėti profilį

Truputi panaudotas 0835 pagal dota ir apie 8mm ant visų, žiurėsim kaip laikys.

Neprisijungęs MIKE_S

• Žiūrėti profilį

Truputi panaudotas 0835 pagal dota ir apie 8mm ant visų, žiurėsim kaip laikys.

Liux (y) geras gumas paemei :) joaa ziuresim kaip bus ;))

Neprisijungęs MIKE_S

• Žiūrėti profilį
Pasikeiciau ratukus...  (h)

kaip ziuresi mane tenkina (y)

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs MIKE_S

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
dzipas :D

Neprisijungęs Daniel

• Įrašai: 453
    • Žiūrėti profilį
biski suzemink,ir pakeisk oranzinius posukius i baltus,na ir ateity S2 optika nepakenktu  :G treser pazeminimai savo duoda  (+)

Neprisijungęs MIKE_S

• Žiūrėti profilį
nu del dzipo tai cia stipriai  :( :) bet tikrai manau 40 mm ar kiek visi zemina... :) butu perdaug manau. nes dabar prie bardiuru ir taip vos vos :{{ :)) ziuresim ateiti kaip man toks aukstis bus.

Del padangu matmenu gerai buvo patarta ir manau neapsirikau ;) (y) jei butu platesni butu negerai nes tada liestu prie amortiko. Dabar vos pirstas ten pralenda.

Del baltu posukiu ziuresim bet bijau kad labai skirsis su priesrukiniais :-] kiek esu mates nauji posukiai (balti) krenta i akys o ne susilieja. (h)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gegužės 05, 00:03:42 sukūrė MIKE_S »

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
nusipirk normalius ne kinietiskus, kad ir magnetti marelli ir niekuo nesiskirs :)

Neprisijungęs MIKE_S

• Žiūrėti profilį
nusipirk normalius ne kinietiskus, kad ir magnetti marelli ir niekuo nesiskirs :)

Kur jas imanoma gaut? kiek kainuoja? :)