o po filtro dezes tiuningo, po geros balos neivyks hidrotiuningas?
Citata iš: voisniz 2010 Kovo 04, 15:55:11 o po filtro dezes tiuningo, po geros balos neivyks hidrotiuningas? tada paaiškink tu man kaip išsprendžiamas tas reikalas kai mašinoje yra kūginis filtras be dėžes?
Citata iš: mc2 2010 Kovo 04, 16:04:22 Citata iš: voisniz 2010 Kovo 04, 15:55:11 o po filtro dezes tiuningo, po geros balos neivyks hidrotiuningas? tada paaiškink tu man kaip išsprendžiamas tas reikalas kai mašinoje yra kūginis filtras be dėžes?pas dauguma to nera, bet is apacios, ar tai kugio formos ar pagal konsktrukcija turetu but skardos gabalas
Citata iš: voisniz 2010 Kovo 04, 16:22:16 Citata iš: mc2 2010 Kovo 04, 16:04:22 Citata iš: voisniz 2010 Kovo 04, 15:55:11 o po filtro dezes tiuningo, po geros balos neivyks hidrotiuningas? tada paaiškink tu man kaip išsprendžiamas tas reikalas kai mašinoje yra kūginis filtras be dėžes?pas dauguma to nera, bet is apacios, ar tai kugio formos ar pagal konsktrukcija turetu but skardos gabalasviskas ten bus ok
o manai pas visus standartus per lietų ir aptaškymus neįtraukia? o kai kūginis voliojasi po kapotu tai irgi šventoj vietoj?
Gal kas nematė variklio
Citata iš: mc2 2010 Kovo 24, 11:46:11 Gal kas nematė variklio pasakok ko ten priburei
o pardavimu skiltyje SOLID tipo kompensatoriai nedomino? Turetu buti dar lengvesni...
šaibiniai tie dalykai yra hemorojus, susidedi lightweight kompensatorius ir skrieki iki redlaino su motronicu
Citata iš: vienzo3b 2010 Rugpjūčio 24, 16:52:17 šaibiniai tie dalykai yra hemorojus, susidedi lightweight kompensatorius ir skrieki iki redlaino su motronicu spiruokles spes atmetinet voztuvus? ar lauks kol stumoklis atgal sukals?