Na , dėl juodų gal ir nesiginčysiu , bet dėl raudonų tai man neaišku ?!? Prašom platesnės informacijos 
is kur dabar paimsi ta info nebent imt brifo kopija is regitros ir skambint pirmam savininkui
tu simtiniu kuriu raudoni stopai. Kaip panasiai dare mano sefas kai busa t4 pirkom is pirikupo, jis vokiskai kalba kaip lietuviskai, tai vokietis pasake kad pardave su variklio defektu ![laughing out loud :-]](http://www.audiklubas.com/forumas/Smileys/3rdpty/f10.gif)
Na aš sakau , aš žinau tik kas ėjo kiekvienoj iš šitų mašinų kaip standartas , o ten jau papildomai kas galėjo būt pridėta tai velnias žino , patikėk manim , Audi neina suprast , nei tų komplektacijų nei nieko

Atrodo nu va , jau turėtų būt taip , o paskui tik šast ir atsiranda koks variantas kuris visai ne prie ko

Aš va niekaip neišsprendžiu rebuso , kada ir kokie moldingai bei kokios rankenos ėjo pas sportines šimtines , kaip tavo ir mano... Va pvz pas tave paprastos rankenos ir paprasti moldingai , o pas mane moldingai su juosta ir rankenos dažytos , o kai kur būna tik moldingai su juosta , bet rankenos paprastos ir va neaišku , ar čia ėjo jos pagal kažką ar visa tai buvo galima užsisakyt
O tos V8 raudonos lempos tai kiek žinau TIK ant V8 ir ėjo