Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mc2-simtine sold  (Skaityta 89606 kartus)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
Mc2-simtine (GZ dyno 2p.)
« Atsakymas #75: 2008 Sausio 28, 00:01:40 »
Na , dėl juodų gal ir nesiginčysiu , bet dėl raudonų tai man neaišku  ?!? Prašom platesnės informacijos  ;)

is kur dabar paimsi ta info nebent imt brifo kopija is regitros ir skambint pirmam savininkui  :D tu simtiniu kuriu raudoni stopai. Kaip panasiai dare mano sefas kai busa t4 pirkom is pirikupo, jis vokiskai kalba kaip lietuviskai, tai vokietis pasake kad pardave su variklio defektu :-]
Na aš sakau , aš žinau tik kas ėjo kiekvienoj iš šitų mašinų kaip standartas , o ten jau papildomai kas galėjo būt pridėta tai velnias žino , patikėk manim , Audi neina suprast , nei tų komplektacijų nei nieko :D Atrodo nu va , jau turėtų būt taip , o paskui tik šast ir atsiranda koks variantas kuris visai ne prie ko :D Aš va niekaip neišsprendžiu rebuso , kada ir kokie moldingai bei kokios rankenos ėjo pas sportines šimtines , kaip tavo ir mano... Va pvz pas tave paprastos rankenos ir paprasti moldingai , o pas mane moldingai su juosta ir rankenos dažytos , o kai kur būna tik moldingai su juosta , bet rankenos paprastos ir va neaišku , ar čia ėjo jos pagal kažką ar visa tai buvo galima užsisakyt :V
O tos V8 raudonos lempos tai kiek žinau TIK ant V8 ir ėjo  :V