Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Marijaus V8 ekskliuzyvai  (Skaityta 118784 kartus)

Neprisijungęs Marijus

• Įrašai: 1864
    • Žiūrėti profilį
Re: Marijaus V8 ekskliuzyvai
« Atsakymas #675: 2015 Vasario 10, 10:40:08 »
slimshady jo surandu valandele ir ne viena kai reikia, bet kiek ilgam tas ? prapuls vel metu kas tada ?

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #676: 2015 Vasario 10, 10:42:11 »
slimshady jo surandu valandele ir ne viena kai reikia, bet kiek ilgam tas ? prapuls vel metu kas tada ?
aš suradau kai man reikėjo, surasiu ir vėl jei vis dar bus aktualu ;)
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #677: 2015 Vasario 10, 10:43:38 »
Mega as buvau parases kol tu nepapildei ano posto. as ta ir turejau omeny, kad nepatikima. kodel visada lydi tas nepatikimumas, kame  saknys ?
visada nepatikimumas lydi ką? mano žiniomis, forumo nuotraukos buvo trintos tik vieną kartą, bet aš gal tiesiog čia per šviežias. Šaknys to trynimo buvo tos, kad buvo visiškai neaiškios tuometinio forumo nestabilumo priežastys, tai mažinant riziką prarasti viso forumo duombazę (kas buvo gan realu) tuometiniai adminai nusprendė paaukoti foto archyvą.
Dėl kitų puslapių atsakyti negaliu.

O dabar, mano galva, forumas jau kurį laiką gan stabiliai veikia :V

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #678: 2015 Vasario 10, 10:46:40 »
O kas blogai, kad dingo? Negi forumą kaip nuotraukų talpyklą naudoji? Pvz man tos tavo penkių metų foto nei šilta nei šalta, o tu jas turėtum turėti pas save kompe ar kokioje laikmenoje jei "netyčia" dingtų, matyt dėl to čia labiausiai ir niršti, kad nebeturi jų kopijų...

Neprisijungęs Marijus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #679: 2015 Vasario 10, 10:55:15 »
kokias kopijas, originalus turiu ne kopijas  :) slashai ramiai, islindusiu yra daugiau spragu, nei fotkes. klausimas ar verta jas atnaujinti ir t.t

Neprisijungęs Marijus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #680: 2015 Vasario 10, 11:42:09 »
ir tas poziuris arba saukimas tai labiausiai ir erzina.
pvz slashai - ko tu reki ?  :D
arba keliu cia apsilankiusiuju moderu poziuris i gyvenima is taip aukstai kad ojoj.
mano galva moderatorium turetu but laikinos pareigos metus du, o po to vel eilinis klubo narys kuri laika, tada atsilaikytume nuo to kai kuriu pasikelimo ir "naudojimosi tarnybine padetimi"...
nes jeigu zmogus protingas
,issilavines - tai jo nekeicia jokie statusai ir pareigos.

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #681: 2015 Vasario 10, 12:06:53 »
arba keliu cia apsilankiusiuju moderu poziuris i gyvenima is taip aukstai kad ojoj.
mano galva moderatorium turetu but laikinos pareigos metus du, o po to vel eilinis klubo narys kuri laika, tada atsilaikytume nuo to kai kuriu pasikelimo ir "naudojimosi tarnybine padetimi"...

tai visgi, reziumuokim su tom fotkėm, nepatikimumais, klaidom ir t.t.

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #682: 2015 Vasario 10, 12:08:54 »
O tu save matai, kaip bendrauji ir kaip rėki? Pirmiausia reikia pradėti nuo savęs, o paskui žiūrėti į kitus. Anksčiau toks nebuvai, pastaraisiais metais jautruolis pasidarei(pasiskaitinėk pačio senus postus).
Pirmiausia reikia suprasti forumo sistemą kas už ką atsakingas, kaip viskas veikia, o paskui šiauštis. Tau viskas buvo atsakyta jau aukščiau ir labai gerai slashas pastebėjo.

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #683: 2015 Vasario 10, 12:50:35 »
Gal ausų kištukus įsigyti reiktų? Aš šiaip labai ramiai kalbu ;)

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #684: 2015 Vasario 10, 13:55:06 »
mano galva moderatorium turetu but laikinos pareigos metus du, o po to vel eilinis klubo narys kuri laika
klubo narys nebūtinai yra moderatorius, taip pat kaip ir moderatorius nebūtinai turi būti klubo narys ;)
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs sashoxx

• Įrašai: 2559
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #685: 2015 Vasario 10, 14:20:24 »
siatm forume dar nieko. o vat audifenuose, vo ten tai moderatoriai :D parasai, ivertina kaip keiksmazodi ir gauni ispejima. o mederu draugeliai gali daryt ka nori ir keiktis ir fotkes belekaip kelt, ir jiem nieko. parasius apie tai, komentarai trinami :D

Neprisijungęs sashoxx

• Įrašai: 2559
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #686: 2015 Vasario 10, 14:21:02 »
vo blin ir cia tos dvi raides kaip keiksmazodis :D as apie p ir x kartu :D

Neprisijungęs Marijus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #687: 2015 Vasario 12, 01:10:34 »
klubo narys nebūtinai yra moderatorius, taip pat kaip ir moderatorius nebūtinai turi būti klubo narys ;)
tai as ta zinau ne apie tai kalba,o dar syki pakartosiu kad tie kas yra moderais galetu pailseti ir ju vieta uzimti kiti bent kuri laika. vopsim kas kontroliuoja moderu veiksmus ? nes cia kai kurie daro bezabrazijas kokias nori. reiks ir vardais ivardinsiu.

Neprisijungęs Marijus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #688: 2015 Vasario 12, 01:15:19 »
....jautruolis pasidarei....
jo ?o tu kas tada psichologas ? kol tu cia rasineji pajudinsi nors pirsta kad forumas atsigautu ir toliau su only audi floodinsit ? pasiskaitykit Bajoro posta (ciuju gi neskaitet). apie tokio tipazo kaip jus ten ir aprasyta.....

Neprisijungęs Marijus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #689: 2015 Vasario 12, 01:19:21 »
tai visgi, reziumuokim su tom fotkėm, nepatikimumais, klaidom ir t.t.
pakolkas su visa pagarba bet apie reziume negali buti ne kalbos. fotkes cia smulkmena kuri padejo taska, beje per foruma kai keli, ikelia foto per visa ekrana todel nei kazka parasyti gali nei kt fotke ikelti (!?) del to ir teko naudotis saraskino puslapiu paslaugom.....

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #690: 2015 Vasario 12, 01:19:50 »
Marijau, ar galim reziumuoti dėl fotkių problemos?

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #691: 2015 Vasario 12, 01:21:33 »
pakolkas su visa pagarba bet apie reziume negali buti ne kalbos. fotkes cia smulkmena kuri padejo taska, beje per foruma kai keli, ikelia foto per visa ekrana todel nei kazka parasyti gali nei kt fotke ikelti (!?) del to ir teko naudotis saraskino puslapiu paslaugom.....
Biški per anksčiau parašiau ff

Šitą gi, davai gal tada susiskambinam ar ką, bus biški paprasčiau paaiškint, nes čia elementaraus paaiškinimo reikia kaip kas veikia

Neprisijungęs Marijus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #692: 2015 Vasario 12, 01:29:19 »
Biški per anksčiau parašiau ff

Šitą gi, davai gal tada susiskambinam ar ką, bus biški paprasčiau paaiškint, nes čia elementaraus paaiškinimo reikia kaip kas veikia
nera rupesciu galim ir susitikt kavos, bet as dbr komandiruotej busiu ne anksciau menesio ;)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #693: 2015 Birželio 23, 10:16:06 »
http://www.audiklubas.com/forumas/audi-s-rs-klase/vienos-lietuviskos-rs2-istorija/msg1768063/#msg1768063

va va as savo S ieskaus kokius nupirkus bet pasirinkimas toks platus nezinau net kokius rinktis...
bet tai ka tu nori nupirkt ? pasididint stabdzius ? turek omeny kad toks fyntas plug'n'play' neisdegs  ;)
gink dieve nereikia plug play... :-) maniskius laikas keisti,  tad galima ir pasididint...tik mastau i kuria puse ziuret,  i naujesnius RS ar S klases original ar i tuningo firmas?  :think:

toliau cia...
o tai kas/kokie pas tave yra ? 323 ? nusipirk kokius raizytus rimtesnius grazesnius su geresnem kaladelem ir vualia, ar neuztenka ?

Neprisijungęs PSSHHH

• Įrašai: 2222
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #694: 2015 Birželio 23, 11:16:05 »
allegro.pl beieskodamas ANK motoru ir siaip kainas ziuredamas BCY radau plika uz 2300zlt, Marijau griebk jeigu jis ten neuzlinkes :bedantis:
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Birželio 23, 11:18:41 sukūrė PSSHHH »

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #695: 2015 Birželio 23, 18:22:43 »
su lenkais ir allegro atsargiai, teko jau kebulo detaliu retesniu tvarkyti is ten pirktu, paspakliuoja betkaip, uzdazo kad blizgetu, padaro foto, kuriose nieko nesimato ir parduoda kaip idealios bukles, bet pigiau nei rinkoj, kad susigundytu zmones :-]