Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Marijaus V8 ekskliuzyvai  (Skaityta 119300 kartus)

Neprisijungęs Marijus

• Įrašai: 1864
    • Žiūrėti profilį
Re: Marijaus V8 ekskliuzyvai
« Atsakymas #525: 2014 Spalio 06, 21:01:23 »
heh, kazkas apie RS6 swapa galvoja...o kazkas apie automato keitima i mechanika :think: :bedantis:
nu ir ka siulai tu ? as tai aiskiai zinau kad RS6 nepirksiu, nebent kaip donora :smoke:

Neprisijungęs PSSHHH

• Įrašai: 2222
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #526: 2014 Spalio 06, 21:20:08 »
heh, kazkas apie RS6 swapa galvoja...o kazkas apie automato keitima i mechanika :think: :bedantis:
:goodboy: Same Shit.. Guli viskas garaze jau pas mane, bet... O po to irgi kw noretusi daugiau...

Neprisijungęs PSSHHH

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #527: 2014 Spalio 06, 21:21:53 »
Marijau jeigu jus su Donatu rimtai darysit kazka tai as irgi neistversiu.. :-{

Neprisijungęs Marijus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #528: 2014 Spalio 06, 21:27:35 »
:goodboy: Same Shit.. Guli viskas garaze jau pas mane, bet... O po to irgi kw noretusi daugiau...
tai noresis faktas, bet potencialas didesnis ir stock jau 80kw daugiau :V nors tie 40V nepatinka man, bet galbut BCY kitoks ff

Neprisijungęs Marijus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #529: 2014 Spalio 06, 21:36:18 »
:goodboy: .. Guli viskas garaze jau pas mane, bet...
cia kas guli ?  :think:

Neprisijungęs Donatas

• Įrašai: 1263
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #530: 2014 Spalio 06, 22:32:43 »
mech dezes swapas kaip suprantu :) :D

Neprisijungęs PSSHHH

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #531: 2014 Spalio 07, 10:12:28 »
Jo mechanine dezes komplektas guli (+) 80kw ar daugiau jau cia yra reikalas! :goodboy:

Neprisijungęs Marijus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #532: 2014 Spalio 08, 17:42:24 »
Jo mechanine dezes komplektas guli (+)
nu tau tas galingumo nepriduos, tik smagiau butu akseleruojant (+) as tai renku info kaip pakelt min 80kw :-)

Neprisijungęs PSSHHH

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #533: 2014 Spalio 08, 17:54:52 »
Tai as tai suprantu :goodboy: Tiesiog tokiu metu masinai automatas mano nuomone yra visiskai nereikalingas ir esu mechanikos myletojas :H o del tu +80kw tai as ju irgi noriu.

Neprisijungęs Edgaras.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 879
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #534: 2014 Spalio 08, 19:36:21 »
o rs6 motoras bolt on nesulimpa kartu su rs4 b7 mechanika? kazkur kazkada girdejau tokias kalbas...

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #535: 2014 Spalio 08, 19:42:22 »
o rs6 motoras bolt on nesulimpa kartu su rs4 b7 mechanika? kazkur kazkada girdejau tokias kalbas...

Rimtai tu čia? Gal kas kokios info turit tokiu reikalu daugiau?

Neprisijungęs Edgaras.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 879
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #536: 2014 Spalio 08, 19:44:26 »
nu kad esu girdejes tai tikrai, reik googlint kas kur kaip ishtikruju :)

Neprisijungęs Tomis

• Įrašai: 1174
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #537: 2014 Spalio 08, 21:30:54 »
nesulimpa. Ten 03A deze - uztai puikiai limpa su bulkom (8-)

Neprisijungęs Marijus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #538: 2014 Spalio 09, 11:10:38 »
o rs6 motoras bolt on nesulimpa kartu su rs4 b7 mechanika?...
nesulimpa. Ten 03A deze.....
jo,ner tokios audi dezes, kad bolt on mechanine uzeitu  (8-) kas istikruju keistoka, nes viduj visas motoras toks kaip ir visi 40V, apart cilindru formos ir suspaudimo laipsnio  :) nu gal ir gerai is dalies net neprasideda tie kas neturi pakankamai kantrybes ir motyvacijos  :-)

Neprisijungęs PSSHHH

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #539: 2014 Spalio 09, 11:15:09 »
Nu jo mazai yra su mechanais, esu mates mtm padaryta viena rs6 klipa su mechanu, audizine viena yra ir dar skelbime mobile.de viena.. Zodziu retas variantas :) Pats durna minti turejau tokia nesamone daryt, bet manau labiau apsimoka ant savojo turbina kabint :V

Neprisijungęs Marijus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #540: 2014 Spalio 09, 11:32:35 »
ka pas tave rs6 ? kiek supratau pas tave eiline d2 o jai dezes tinka visos, bet uz tas babkes tu geriau gera stovi jos prilaikyk  :-)
o turbos nesikabina jutube pazejus  :goodboy:  reikia motoro ledinio stovio ir zinot galutini rezultata, kuris butu vienu ar kitu atveju.

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #541: 2014 Spalio 09, 11:36:57 »
ka pas tave rs6 ? kiek supratau pas tave eiline d2 o jai dezes tinka visos, bet uz tas babkes tu geriau gera stovi jos prilaikyk  :-)
o turbos nesikabina jutube pazejus  :goodboy:  reikia motoro ledinio stovio ir zinot galutini rezultata, kuris butu vienu ar kitu atveju.
S6 c5 pas ji
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Marijus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #542: 2014 Spalio 09, 11:55:10 »
S6 c5 pas ji
:-) nu tai mechanke pasikabins, aisku logiska butu ir motora pakeist o BCY :D galbut kol as pradesiu projekta - bus ir daugiau bendraminciu :-)

Neprisijungęs Marijus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #543: 2014 Spalio 09, 12:36:16 »
Pats durna minti turejau tokia nesamone daryt, bet manau labiau apsimoka ant savojo turbina kabint :V
pradziai gali mechanke kabint, pamilsi savo eske is naujo :D (+) ir daug slamanciu neatsistos, man kadangi jau tas yra - jau norisi lysti po kapotu

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #544: 2014 Spalio 09, 12:38:49 »
Nu jo mazai yra su mechanais, esu mates mtm padaryta viena rs6 klipa su mechanu, audizine viena yra ir dar skelbime mobile.de viena.. Zodziu retas variantas :) Pats durna minti turejau tokia nesamone daryt, bet manau labiau apsimoka ant savojo turbina kabint :V
psshhh, a tu KĄ NORS iki galo padarysi ar viskas tik ir liks bazaru forumiuke? :bedantis: No offence :smoke:

Neprisijungęs PSSHHH

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #545: 2014 Spalio 09, 13:34:23 »
pradziai gali mechanke kabint, pamilsi savo eske is naujo :D (+) ir daug slamanciu neatsistos, man kadangi jau tas yra - jau norisi lysti po kapotu

Tai va, kad mechanas laukia savo eiles kol gaudomi smulkesni bugai, kad toliau tvarkingai galeciau eksplotuot automobili (+) O kad is jos kazka darysiu tai faktas, bet viskam savas laikas, niekur neskubu isdeges akiu ir neapkraunu saves be reikalo.
psshhh, a tu KĄ NORS iki galo padarysi ar viskas tik ir liks bazaru forumiuke? :bedantis: No offence :smoke:
Kaip forumo administratoriui tai keista, kad turi aiskint, kad cia forumas ir diskutuot galima daug ka ir dometis galiu daug kuo. :) Pats neapsisprendziu kas bus daroma, bet kad bus daroma tai faktas o kad as domiuosi tai nereiskia, kad nieko nedarau ar nedarysiu isviso ir liks tik kalbos, automobilis mane tenkina visapusiskai, todel ir yra noras is jo padaryt kazka rimtesnio  :) O jeigu atrodo, kad tik bazarinu tai pradziai manau uzteks foto, kad irodyciau judu pirmyn keliu kuriuo domiuosi. Ar patenkintas, kad ne tik sneku?

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #546: 2014 Spalio 09, 13:40:05 »
Kaip forumo administratoriui tai keista, kad turi aiskint, kad cia forumas ir diskutuot galima daug ka ir dometis galiu daug kuo. :) Pats neapsisprendziu kas bus daroma, bet kad bus daroma tai faktas o kad as domiuosi tai nereiskia, kad nieko nedarau ar nedarysiu isviso ir liks tik kalbos, automobilis mane tenkina visapusiskai, todel ir yra noras is jo padaryt kazka rimtesnio  :) O jeigu atrodo, kad tik bazarinu tai pradziai manau uzteks foto, kad irodyciau judu pirmyn keliu kuriuo domiuosi. Ar patenkintas, kad ne tik sneku?

man tai nulis emocijų ar tu darai ką ar ne, tik jau juokas stipriai ima, kaip kas antroj temoj tu turbą ar net turbas kabini, kompresorius dedi, rs6 swapus keli, velenus bombini, kilovatus keli, mechaną meti, o kaip lieka TURBŪT kalbom viskas jau netoli metų, taip lieka.

Ačiū, kad priminei, kad čia forumas, buvau tikrai pamiršęs :O :think:

Ir fotkės tavo nematau, nes įkėlei bbbžinkur, vietoj to, kad tiesiai prie forumo posto prikabint (h)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #547: 2014 Spalio 09, 13:43:59 »
O tai kodėl šitas svapas dar ne eskėje?

Neprisijungęs PSSHHH

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #548: 2014 Spalio 09, 13:47:30 »
Mega deja, kad as tik domejausi o lyg nebuvau sakes, kad darysiu tikrai tam tikru dalyku. O kadangi tai forumas tai manau nieko blogo as cia nedarau jeigu tik domiuosi. Nebuvau niekur parases, kad va desiu tikrai ta arba darysiu ta. Foto keliau per foruma, bet bandom dar karta, kad matytum, kad juda i prieki mano zodziai.

Neprisijungęs PSSHHH

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #549: 2014 Spalio 09, 13:50:03 »
O tai kodėl šitas svapas dar ne eskėje?
Su gimtadieniu ;) Del to nes vairo kolonke restauravau ir stiprintuvo siurbli tvarkiau kas uztruko ilgiau nei tiketasi, nes bukle nebuvo is geriausiu. Ir dar pora nesamoniu issprest liko ir galesiu sok i eile pas ta zmogu kuris ides man viska, nes dedsiuos pas patikima zmogu kuris zino ka daro, nenoriu ekspermentu kazkokiu ir sulaukt kaseku kazkokiu po idejimo.