Siaip, neiskeliu flagmanu kaip respectiskiausiu modeliu... bet tai ne esme.. O del faru... noreciau labai gyvai ir is arti pamatyti kaip jos idetos atrodo, sviecia ir t.t.
kaip del faru? ka sumastei ir kokias desi?P.S cia pavyzdys kaip atrodo beske su angel eyes
ne audi skirtos tos akys istikruju nelabai ziurisi, bet jei zmogui grazu, tai tegu dedasi ka nori
Citata iš: Drag0n 2009 Vasario 08, 16:52:15 ne audi skirtos tos akys istikruju nelabai ziurisi, bet jei zmogui grazu, tai tegu dedasi ka nori O tuo mane norejei papizdavoti? Oo)
Citata iš: ::: Marius ::: 2009 Vasario 08, 22:34:04 Citata iš: Drag0n 2009 Vasario 08, 16:52:15 ne audi skirtos tos akys istikruju nelabai ziurisi, bet jei zmogui grazu, tai tegu dedasi ka nori O tuo mane norejei papizdavoti? Oo)ne tai negi as norejau isidet devil eyes?
Kol neislipsiu is krizes - tokios ir liks Vasara planavau, jog ziema turesiu uztaupes litu cipui... :/ pyyyydarai MESSENGER LT! susiko viska...
Citata iš: ::: Marius ::: 2009 Vasario 08, 22:58:44 Kol neislipsiu is krizes - tokios ir liks Vasara planavau, jog ziema turesiu uztaupes litu cipui... :/ pyyyydarai MESSENGER LT! susiko viska... kas tai yra?
Citata iš: Drag0n 2009 Vasario 08, 23:00:33 Citata iš: ::: Marius ::: 2009 Vasario 08, 22:58:44 Kol neislipsiu is krizes - tokios ir liks Vasara planavau, jog ziema turesiu uztaupes litu cipui... :/ pyyyydarai MESSENGER LT! susiko viska... kas tai yra?pridek www priekyje ir suzinosi tai firma kuri istrauke mane is normalaus darbo, o pasinaudoje mano ziniomis grazios formoj pasiunte ups
nu turbut testavo ant savo darbuotoju nauja paslauga
Citata iš: ::: Marius ::: 2009 Vasario 08, 23:09:42 nu turbut testavo ant savo darbuotoju nauja paslauga tai pasakok kas ivyko, nes dar nelabai pagaunu