Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: ::: Mariaus ::: Audi S1.9 Avant  (Skaityta 104489 kartus)

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
Ats: ::: Mariaus ::: Audi S1.9 Avant
« Atsakymas #625: 2012 Rugpjūčio 27, 09:30:10 »
gal parduodi savus r17? :)

parašyk į PM ką siūlai ;) Prieky paskutinis sezonas, gale dar dviems gumos užteks.

Neprisijungęs mindatofas

• Įrašai: 78
    • Žiūrėti profilį
Ats: ::: Mariaus ::: Audi S1.9 Avant
« Atsakymas #626: 2012 Rugpjūčio 27, 10:13:59 »
parašyk į PM ką siūlai ;) Prieky paskutinis sezonas, gale dar dviems gumos užteks.
jei ratai nenubalnoti tai netoli 3 nuliu :)

• Žiūrėti profilį
Re: ::: Mariaus ::: Audi S1.9 Avant
« Atsakymas #627: 2013 Sausio 23, 19:32:05 »
žiburiai nakčia :D

Neprisijungęs DOHC

• Įrašai: 2680
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #628: 2013 Sausio 23, 19:36:30 »
kas ten po vairu pas tave?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #629: 2013 Sausio 23, 19:37:35 »
kas ten po vairu pas tave?

šviečiantis žiedas? prikurkė.

Neprisijungęs DOHC

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #630: 2013 Sausio 23, 19:40:56 »
a... :D galvojau siaip kazka jau priburei... :)

Neprisijungęs Poderis

• Įrašai: 1217
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #631: 2013 Sausio 23, 20:35:09 »
Kaip tavoji laikosi? Kas gero? Visai pradingęs  :think: Įmesk bent nuotraukų, pamiršau kaip atrodo  :-]

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #632: 2013 Sausio 23, 20:36:40 »
a... :D galvojau siaip kazka jau priburei... :)
nebeburiu :D džiaugiuosi taip kaip yra, taupomobilis, nereikalauja nei didelių išlaidų nei ką. Akumą padovanojau naują šią žiemą, bandžiau ieškoti naujų šildomų langų purkštukų (senieji turbūt jau sukepę), kol kas neparanku pirkti.
Iš esmės nusiteikęs naudoti kol normaliai važiuoja, o papuolus tinkamai progai - pasikeisti transporto priemonę ;)

kitos naujienos:
Artėjant T.A. susipirkinėju pakabos dalis. Kol kas laukiu atsakymo su kainomis (ne per Andzejų :D).
Užlipinau audi žiedus ant kalpokų, ir vietoj galinio lipalo naują užsakiau pagaminti, kaip ir senai "problema" pamiršta, tai reikia atsinaujinti :D
Vieną mažą moduką pavasariui manau parodysiu.
Turiu dar gavęs Bixenon (H4), 6000k, bet viena lemputė negyva. Kitas dalykas, spalvos temperatūra nepatinka  :F
į rūkines galvoju susimest pavasariui 55w H3 3000k iš ebay lentynų. Šiuo metu stovi analogiški 35w H3 3000k, su spalva nesąmonė, viena lemputė vos ne žaliai šviečia.
Vis dar ieškau coupe panelio apdailos ("skylėta oda") už nebrangiai.  :V
tikėjausi rasti šildomą 'recaro' krėslą, tačiau kol kas pavargusių salonų niekas neturi, arba kaina kaip nepavargusio :D

Neprisijungęs DOHC

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #633: 2013 Sausio 23, 20:59:12 »
Supratau :) jei reikes xenonu, turiu pazystama kas uzsiema jais ;) isidejau 5000K i artimas ir 4300K i ilgasias...bet keisiu i 5000K truputi gelsvokai man sviecia tie 4300K.

p.s. as jau savo paketa S-line beveik pardaves :) liko tik nuimti ir isideti paprastas  dalis :) taigi bus tik naudojama gryzus i LT kaip susisiekimo transportas reikalams ir panasiai audine... :) zmonos audi irgi jau tevukui perleidom, tai dabar jis visa ja dazosi, kapitaliai tvarkosi ka reikia keisti ir t.t. :) krc bus auksine masina po visko :D

Neprisijungęs Murmur

• Įrašai: 55
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #634: 2013 Sausio 23, 23:13:04 »
žiburiai nakčia :D

parasyk pilna mago pavadinima:)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #635: 2013 Sausio 24, 00:06:59 »
parasyk pilna mago pavadinima:)

Pioneer DEH-P6000UB su pakeistais mygtukų apšvietimo LED'ais iš originalios mėlynos į raudoną.

eisi vogt? :D
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Sausio 24, 00:09:16 sukūrė ::: Marius ::: »

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #636: 2013 Sausio 24, 00:08:53 »
Supratau :) jei reikes xenonu, turiu pazystama kas uzsiema jais ;) isidejau 5000K i artimas ir 4300K i ilgasias...bet keisiu i 5000K truputi gelsvokai man sviecia tie 4300K.

p.s. as jau savo paketa S-line beveik pardaves :) liko tik nuimti ir isideti paprastas  dalis :) taigi bus tik naudojama gryzus i LT kaip susisiekimo transportas reikalams ir panasiai audine... :) zmonos audi irgi jau tevukui perleidom, tai dabar jis visa ja dazosi, kapitaliai tvarkosi ka reikia keisti ir t.t. :) krc bus auksine masina po visko :D

valio valio! šaunu kad Dariaus bėškė toliau klesti. Ten tik kėbulas ir likęs ;) nes dėžė, sankaba, variklis, turba, pakaba, duslintuvas... viskas parduodant buvo paruošta ilgam naudojimui (+)

prisimink, kai kalbėjom, tik tik išvažiavus pas Norgus sakiau tau, pajusi pinigus, suprasi, bėškės ilgam ir viskam nebenorėsi. :-]
tos nurenginėjimo mados :D

man realiai reikia tik galinį bamperį gauti numaliavotą LZ5U spalva, o priekis tegu lieks su vientisomis ir coupe (turimu atsargoje) bamperiu. ankstesnis salonas likęs, barzda originali - taip pat...

Rolka, noriu nuo vasaros į Norgę!  (j)

Neprisijungęs DOHC

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #637: 2013 Sausio 24, 06:06:44 »
Kas tiesa tai tiesa... :D net ilipi dabar i ta beske...tai jautiesi kaip kokioj 83metu audi :D o del norgu tai jei zadi/planuoji vaziuoti tai galesim kada placiau pakalbeti ne per foruma ;)

Neprisijungęs Macabre

• Įrašai: 461
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #638: 2013 Sausio 24, 09:28:39 »
Pioneer DEH-P6000UB su pakeistais mygtukų apšvietimo LED'ais iš originalios mėlynos į raudoną.

Reikėjo tada geriau pirkt 5 klasės (pas mane toks), tai ten iškart raudonas apšvietimas :D

Neprisijungęs Murmur

• Įrašai: 55
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #639: 2013 Sausio 24, 09:41:03 »

pas mane lygtai toks pat :D tik kad melynai viskas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #640: 2013 Sausio 24, 10:20:02 »
Reikėjo tada geriau pirkt 5 klasės (pas mane toks), tai ten iškart raudonas apšvietimas :D
penkta klasė? tipo modelio nr 5xxx?
o modelis koks? nešarinau labai tada "klasėse" :D
Norėjau ir ieškojau pasikeisti į Alpine IDA-X001 arba Kenwood KIV****. bet turbūt šiam auto pakaks ir šio ;)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #641: 2013 Sausio 24, 10:31:21 »
Kas tiesa tai tiesa... :D net ilipi dabar i ta beske...tai jautiesi kaip kokioj 83metu audi :D o del norgu tai jei zadi/planuoji vaziuoti tai galesim kada placiau pakalbeti ne per foruma ;)
nu taip stipriai gal ne :D jeigu auto prižiūrėtas tai viskas labai padoriai jame :) a4b5  žinoma tylesnis salonas pasirodė, tačiau teko važiuoti su passatu 5.5, tai didesnio skirtumo nuo saviškės, komforto prasme, nepajutau.

Neprisijungęs Macabre

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #642: 2013 Sausio 24, 10:39:27 »
penkta klasė? tipo modelio nr 5xxx?
o modelis koks? nešarinau labai tada "klasėse" :D
Norėjau ir ieškojau pasikeisti į Alpine IDA-X001 arba Kenwood KIV****. bet turbūt šiam auto pakaks ir šio ;)

buvo trumpiau parašyt, tai rašiau 5 klasė :D pas mane DEH-P5050UB, viakas taip pat, tik apšvietimas raudonas :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #643: 2013 Sausio 24, 10:47:58 »
pioneer'iai "xx50" pabaiga be RDS'o paprastai būna. brolis turėjo 5950.
taip, tada kai pirkau, buvo pasirinkimo sąraše buvo ir taviškis, tačiau dėl funkcijų (nepamenu db kas dar skirėsi) pasirinkau 6000 :)

Neprisijungęs Macabre

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #644: 2013 Sausio 24, 11:04:56 »
Taip, šitas be RDS'o, bet pas mane net antena nepajungta, nes neklausau radijo, tai ne nekreipiau dėmesio į tai pirkdamas :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #645: 2013 Sausio 24, 12:36:24 »
aš cd beveik neklausau (turbūt sekanti magė apskritai be jo bus) tik USB mp3 ir Radio kai labai pabosta savo melodijos :)

Neprisijungęs Macabre

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #646: 2013 Sausio 24, 13:12:21 »
Tai imk kažką iš Alpine IDA serijos, ten išvis be cd, tik USB ir radija ;)

Neprisijungęs DOHC

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #647: 2013 Sausio 24, 13:38:03 »
nu taip stipriai gal ne :D jeigu auto prižiūrėtas tai viskas labai padoriai jame :) a4b5  žinoma tylesnis salonas pasirodė, tačiau teko važiuoti su passatu 5.5, tai didesnio skirtumo nuo saviškės, komforto prasme, nepajutau.
nu ilgiau pavazinetum tada pajustum :)

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #648: 2013 Sausio 24, 18:35:35 »
Ei,bachurai, nestumkit ant beskiu :D Taip, kaip prabangia ja kokia nepavadinsi, bet kaip darbine,vazinet i darba ir kasdien naudot, geriau nieko nera,dalys net geru firmu kapeikas kainuoja, nebrangi eksplotuot, vaziuot neblogai. Aisku gali lygint su kokia a6 c5 diena ir naktis, bet eksplotacijos kastai irgi skirias :D Nu bet sakau, darbinis kuinas,pasaka beske :D O tie bamperiai visi ir t.t. nezinau,cia det juos reik nebent kai zinai kad tos masinos neparduosi ir kitos nenoresi, nes kitaip kvaila,parduodant vien nervai ima, kai niekam neidomus tie bamperiai, nes tokias beskes pamile "amziuje" zmones, ir jie pagrinde perka,o tokiems visi tiuning smuning nelabai. Cia ne koks cupas, ar a4 kur sudesi kazka gero,tai gal ir ivertins, nes jaunimas megsta pirkt.. :)

Neprisijungęs DOHC

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #649: 2013 Sausio 24, 21:15:22 »
Ei,bachurai, nestumkit ant beskiu :D Taip, kaip prabangia ja kokia nepavadinsi, bet kaip darbine,vazinet i darba ir kasdien naudot, geriau nieko nera,dalys net geru firmu kapeikas kainuoja, nebrangi eksplotuot, vaziuot neblogai. Aisku gali lygint su kokia a6 c5 diena ir naktis, bet eksplotacijos kastai irgi skirias :D Nu bet sakau, darbinis kuinas,pasaka beske :D O tie bamperiai visi ir t.t. nezinau,cia det juos reik nebent kai zinai kad tos masinos neparduosi ir kitos nenoresi, nes kitaip kvaila,parduodant vien nervai ima, kai niekam neidomus tie bamperiai, nes tokias beskes pamile "amziuje" zmones, ir jie pagrinde perka,o tokiems visi tiuning smuning nelabai. Cia ne koks cupas, ar a4 kur sudesi kazka gero,tai gal ir ivertins, nes jaunimas megsta pirkt.. :)
kas be ko :) ekomobilis tikrai geras :) o del bamperiu ir kitu daliu tai paklausa didele tai neproblema juos parduoti atskirai ir nereikia sukti galvos :)