offroad,juokini blyn, nusipirk a8 limuzina ir uz tokia kaina ir paziurek kokia tada jos eksploatacijos kaina....
Citata iš: ::: Marius ::: 2011 Liepos 12, 15:50:19 beje... rytoj važiuosiu policijai apsirodyti. Esu įtariamas automobilio apgadinimu Jeigu tai pasitvirtins - vadinasi maniškė tankas! kuri sulanksto ir nubraukia žiauriai opeliui visą šoną, nuplėšia veidrodėlį, o pati sugeba išlikti neapgadinta!! gal galima placiau? ?!?
beje... rytoj važiuosiu policijai apsirodyti. Esu įtariamas automobilio apgadinimu Jeigu tai pasitvirtins - vadinasi maniškė tankas! kuri sulanksto ir nubraukia žiauriai opeliui visą šoną, nuplėšia veidrodėlį, o pati sugeba išlikti neapgadinta!!
kiekvienam savo. turejau as ir 1,9 ir 2,5 ne 1 ir ne 2 ir benzinu ivairiausio kalibro. man asmeniskai 4,2 motoras d2 kebule suteikia didziausia vairavimo malonuma uz optimaliausia kainos/kokybes santyki, lyginant su kitais audi varikliais. o jus vazinekites su savo 1,9
ESP problema buvo, tvarkiau kauno servise pirma pravotkėi naujus laidus vedė, nes vag rodė no signall - nepadėjo, paskui sakė bloka nusipirkt abso nauja - nusipirkau ir gan retas ir pigiai gavau, vistiek nepadėjo, nu čiortum nuvariau į audi centra, pasakė kad šudukas prie stabdžiu pedalo parėjas jis tik 30lt o apturėjau 500lt nuostoli, bet tas ant to išėjo nes tą abso bloka brangiau pardaviau. O problema tame kada nori tada esp išsijungia, dar buvo bėdu su lemputėm filtrais ten visokiais, na paskutinėm dienom vien checkai dekdavo. Mašina smagi ir dar q, bet taip pat jau su ja net nemalonu važiuot būdavo kaip litai eidavo baisiai, ir salonas na plasmasės viskas ok bet tie mygtukai, kortelių, kavos puodelio stalčiukai viskas trynėsi....
beje, rytoj vieną judesį darysiu dėl bamperio grąžinimo į sveiką būseną
na tu tik uzdek s2 nosi ir vartok atsakingai, ne kaip kiti vartotojai kur is grazuoles pavercia varguole
rodyk darbo eiga
Juodink grotas ir zenkla, bus sexas
Man gražiau žiūrėtus jei ir veidrodėliai kėbulo spalvos būtų
dar porą modų norėčiau jai padaryti, bet kaip visada - viskam laiko neužtenka Vienas jų - rekarinės sedynės.Kitas - paslaptis, nes ko gero dar niekas pasauly ant b4 sedan/avant nebandė to