Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: ::: Mariaus ::: Audi S1.9 Avant  (Skaityta 101274 kartus)

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
Re: ::: Mariaus ::: Audi
« Atsakymas #100: 2009 Kovo 24, 22:54:11 »
Ten huj parisi ko jis pridares, nes turint tiek bapkiu kiek anas ir skraidancia lekste is to competition padaryt gali :-]
Is tiesu, gana reta masina yra competition ;)
bet... verciau jo vietoje jau buciau skires tuos pinigus naujai (kitai) Audi... :)
Nes visgi, b4 galimybes ribotos, neidesi geruoju grazaus borto kompo (spalvotu ekranu) kaip b6 ar b7, o idedant pvz navi plus (ar kita 2DIN grotuva) tenka atsisasyti kai kuriu daliu paneleje. Uz lesines faras reikia moketi daug (kazin kiek b6 ar b7 priekiniai liustrai kainuoja? palyginimui). Kol negauta s2  stupicos - tol ribotas ir ratlankiu pasirinkimas.
Nezinau, o kaip su kitu audi eSu bamperiu ir apdailu isigijimu? Nes man atrodo jog gauti s2 bamperius yra labai sunku.
Ir dar yra niuansu....
Aisku, kaip ir sakau dali trukumu galima isspresti, taciau kiek tai kainuoja tiek laiko tiek pinigu, arba is dvieju blogybiu tenka rinktis mazesne. Dar gi visa grozi padaryta "beskei" dazniausiai supranta tik kas panasaus rezultato siekia ar sieke ar kitaip su tuo yra susidure. Na, ir aisku as pats :)