Taip jau nutiko kad ieškojau subaru outback, o nusipirkau AUDI... Visai netikėtai Kauno turguje apžiūrėjau 2002m Lietuvos kelių nemačiusią, vieno savininko Vokietijoje A4 avant'ą. Pirmas pasimatymas visai patiko, tiesą tąsyk nuėjau savais keliais ieškoti subariko, bet jau kitą rytą važiavau spausti rankos pardavėjui. Pirma kelionė namo iš Kauno į Vilnių be muzikos, ausys įtemptos - ieškau sau problemų. Gavus laužimą į kairę, važiuojant didesniu nei 60km/h greičių ūžia priekinė važiuoklė (taip ir neaišku kas ten per garsai, vieną guoli pakeičiau, keisiu ir kitos pusės, bet nemanau kad padės). Jokiu vibracijų ar kitų anomalijų nepastebiu, trauka gera, sąnaudos protu suvokiamos, stabilumas geras. Tai pirmas mano Audi, ir dar AWD automobilis.
Trumpai apie save, esu prisirišantis prie automobilio asmuo, užrakinęs ir nueidamas dar bent du kartus mėgstu atsisukti ir pažiūrėti į savo auto. Paskutinius 5 metus praleidau su Citroen C5... Ir taip esu automanas.
Todėl ilgai netempęs gumos (aišku tepalai, filtrai, diržai ir visa kita kas priklauso buvo pakeista) pradėjau kišti nagus prie pilko dyzelio, kuris tikiu laikui bėgant atrodys taip kaip noriu kad atrodytu.
Nujuodinau grotelių rėmelį (turiu ir groteles be ženklo, bet kažkaip nesusižiūrėjo, tai perleisčiau kažkam kitam)
Vietoj radau langų difuzorius (liaudiškai vietravykus)
Sline spoileris (nuotraukoje tik pridėtas primatuot, laukia eilės dažykloje)
Sekantis modas pareikalavo dviejų vakarų ir poros mazolių ant rankų, bet vaizdas to vertas... joey mod
Prie to pačio pasidariau ir amber corners mod'ą, ir priešrūkines aptraukiau geltonai (man taip patinka, nieko neakina nes -3% nuleistos žemyn)
Užtonavom langus, dėkui tint.lt komandai už puikų darbą. Ir šiai dienai atrodo taip.
Sekantis darbas, tikiuosi dar šia savaitę tai sudėti coilus, bet radau tik priekinius, gal kas turit ir galinius parduoti? Na ir žinoma atsinaujinsim ratus. sudėsim S line apdailas.