Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Marcco auto garazas (OOOO)  (Skaityta 20258 kartus)

Neprisijungęs Marcco

• Įrašai: 498
    • Žiūrėti profilį
Re: Marcco auto garazas (OOOO)
« Atsakymas #275: 2010 Rugpjūčio 30, 12:59:57 »
10v dėžė tinka, tik ji nėra sustiprinta, kaip kad 20v yra :) Kai maniškę paskers, pranėšiu kas ir kaip. Laukia sumos keturženkės ;) nebent kita keisiu, bet jos nesimėto
kas tavajai dėžei  blogai??
užia riedant be apkrovos atleidus gazą + lenda bėgiai ne taip kaip norėtūsi
mmm, pas tave rimtesnes bėdos

Neprisijungęs Fanatiks

• Įrašai: 1281
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #276: 2010 Rugsėjo 08, 20:51:55 »
Esu isardes dvieju simtiniu dezes su defektais ir abejuose radau kas blogai, manau kad geri meistrai ta pacia sutvarkytu, nes ten nieka baisaus nera. uz deveta deze vel paliksi kokius 500 dar pakeitimas.  O seip skirtumo nematau didelio nuo nupirkimo bendram vaizde  :) spalva uzskaitau. per meeta noretusi pamatyt :)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18271
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #277: 2010 Rugsėjo 08, 21:29:53 »
Esu isardes dvieju simtiniu dezes su defektais ir abejuose radau kas blogai, manau kad geri meistrai ta pacia sutvarkytu, nes ten nieka baisaus nera. uz deveta deze vel paliksi kokius 500 dar pakeitimas.  O seip skirtumo nematau didelio nuo nupirkimo bendram vaizde  :) spalva uzskaitau. per meeta noretusi pamatyt :)
Kur čia tokios kainos? Aš tikiuosi į 2k tilpti taisant, kitaip per brangu, o čia Tu apie 500 šneki :) :) Nelygink 200 20v dėžės su kitom 100/200 dėžėm, nes šita sustiprinta skaitos, todėl detalės jom tik originalai iš vokietijos :E

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #278: 2010 Rugsėjo 08, 22:01:56 »
Esu isardes dvieju simtiniu dezes su defektais ir abejuose radau kas blogai, manau kad geri meistrai ta pacia sutvarkytu, nes ten nieka baisaus nera. uz deveta deze vel paliksi kokius 500 dar pakeitimas.  O seip skirtumo nematau didelio nuo nupirkimo bendram vaizde  :) spalva uzskaitau. per meeta noretusi pamatyt :)
Kur čia tokios kainos? Aš tikiuosi į 2k tilpti taisant, kitaip per brangu, o čia Tu apie 500 šneki :) :) Nelygink 200 20v dėžės su kitom 100/200 dėžėm, nes šita sustiprinta skaitos, todėl detalės jom tik originalai iš vokietijos :E
2klt i mechanine deze  :V, nematau jokio didelio skirtumo nuo 10v, nes jos be problemu laiko 400AG

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #279: 2010 Rugsėjo 09, 10:17:01 »
daryk isvadas Domai. Uz 2 k lt su pastatymu jau sesiasaibe galima igrust  :G

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18271
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #280: 2010 Rugsėjo 09, 10:35:20 »
ledinę, sakai, galima? na dabar nėra ko spėlioti, gausiu sąmatą, žiūrėsim ką darysim, jei telpu iki 1,5klt tai tvarkau negalvojęs, vien įvertinant tai, kad žinosi, ką dedi, kad gerai padaryta ir kad ją jau turėsiu - nereikės ieškoti etc.

O šešiabėgės kiek žinau ne tokios patvarios lyginant su 5bėgėm?