Kokia spalvą labiau limpa? Dabar atrodė taip:Bus arba balti:Arba tipo gunmetal P.S. Dėkui Donatello, kad pafotošopinai
Nėra už ką . Asmeniškai balta man nelabai limpa. Prie juodos mašinos aš gal bandyčiau bronzinę tamsiai...... arba tiesiog gunmetal
Taigi rūžava daryk
a jus bent domejotes dazymo technologija kad ta gunmetal isgaut? patariu pradziai nuvaziuoti i dazymo kamera is paklausti, tada beliks is pasirinkimo balta spalva edit: nu dar tryda irgi
Po pasidomėjimo gunmetal spalva bus pakeista į paprastą pilką O kameroje žadi dažyt? Aš ir kažkaip pagalvoju savuosiuos persidažyt ant pavasario
as tj apie ta tryda labai rimtai pagalvociau istikro ... graziai gi realybej atrodytu
cia arba tryda arba wanna be subaru o gun metal yra dazoma per 4 ar 5 sykius teko matyti kameroje po 3 dazymo, tai jie tuo metu juodai matiniai kazkokie buvo ir sake dar pilsis ten dazai. plius minejo kad turi buti idealiai paruosti
Citata iš: relax 2011 Lapkričio 25, 20:39:26 cia arba tryda arba wanna be subaru o gun metal yra dazoma per 4 ar 5 sykius teko matyti kameroje po 3 dazymo, tai jie tuo metu juodai matiniai kazkokie buvo ir sake dar pilsis ten dazai. plius minejo kad turi buti idealiai paruosti Man paprastam vaikiui iš Šiaulių užteks ir vieno karto Sakau svarbu tik dabar gerai pasiruošt nepatyngėt, o ta spalva plius minus ten jau po to rinksimės P.S. "wanna be subaru "
Citata iš: Manvis 2011 Lapkričio 25, 20:43:45 Citata iš: relax 2011 Lapkričio 25, 20:39:26 cia arba tryda arba wanna be subaru o gun metal yra dazoma per 4 ar 5 sykius teko matyti kameroje po 3 dazymo, tai jie tuo metu juodai matiniai kazkokie buvo ir sake dar pilsis ten dazai. plius minejo kad turi buti idealiai paruosti Man paprastam vaikiui iš Šiaulių užteks ir vieno karto Sakau svarbu tik dabar gerai pasiruošt nepatyngėt, o ta spalva plius minus ten jau po to rinksimės P.S. "wanna be subaru " jauciu jau apie kieno ratus relax sneka
As savo ir galvojau baltai dazyt,bet kai primeciau kai reiks juos paskui plaut ten kiekviena tarpeli,tai kazkaip atbaide
Kaip sekasi ruosti ratus , su kokiu svirtu sveiti? Man kazkodel balta , o gun metal kol slapi, nuplauti grazus bet tik apdulkeja ir dinksta grozis