Broliai saunuoliai grazuoles audinukes
Skonio reikalas, bet man medis gražiausia.Už pavarų rankeną dėčiau didelį minusą
Šiandien užmatyta prie šviesoforo ~11:20h. Tikrai labai graži.. Yra į ką lygiuotis..
Ačiū čia centre kur? Prie kolegijos gal? Važiavau iš paskaitų.
Jo, prie kolegijos. Laiku ir aš iš paskaitų ėjau..
Nu viskas aišku Rodžiau draugui kaip 110kw važiuoj pas jį 81..
Aš ir galvojau, ko tu taip užspaudei.. Pamaniau negi prie visų šviesoforų taip važinėji..
Ričiagas tai rimtas
Su sąlyga, kad plastmasė buvo pasibraižiusi išbandytas "karbon edyshon" Dabar biški tamsesnis, nes buvo gan šviesus tai gyvai man atrodo geriau biški, tamsesne konsolė P.S. prie klimos dar ten nepraduriau skylučiu, žinau
Pacia konsole buciau bandes juoda matine, o juosteles visas carbonu (skylutes tai tai ojojojoj koks malonas laukia graziai padaryt :DDD )
Geras tas riciagas :DDJDM Dildo
Pirštine reik užsidėt kai vairuoji, nežinai niekad.. Šeip dabar tai man jis visai patinka, pirmais keistai atrodė Patogu gan su juo mėtyt bėgius, nepabandęs nesuprasi
tai va va,jeigu i ranka gerai limpa tai viskas ok
P.S. Esat kas ėme tas juostas nuo panelės ir durų? Kaip reikia jas nuimt?
Emiau as nuo paneles. Paprastai - emimo budu Tik man kazkodel neuzsifiksavo kai norejau atgal uzdeti, kazkoks keistas tas tvirtinimas...gal kazko nesupratau, gal kazka nulauziau Teko klijuoti...
Tai tos juostos is kitos puses yra pritvirtintos su tokiom metalinem kaip "kontra gaikem" jeigu nuimi paskui nebeuzdesi, reik is kitos puses jas uzmauti ant tu plastmasiniu laikykliu... berods taip yra kiek pamenu
...labai pasistenges apklijuotum ir nenuemes manau (jei cia del to klausi)