Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Manto Audi A6 4F 2006  (Skaityta 35242 kartus)

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
Re: Manto Audi A6 4F 2006
« Atsakymas #25: 2014 Rugpjūčio 19, 18:47:09 »
Tikrai matei mane, ir as tave pasirodo maciau.. :bedantis:

Neprisijungęs Ronalldo11

• Įrašai: 112
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26: 2014 Rugpjūčio 19, 19:17:51 »

va :V bet cia aisku tik mano nuomone
Na gamyklinis varijantas  :goodboy:
Visada smagiau kai tavo auto nuo kitu biski skiriasi  :P
O i klausima ar ne per daug su tom stoikem tai atsakysiu taip-manau pats tas-bent jau man!
Teko matyti A6 kuri kaip mano bet dar plius crominiai lankai aplink sparno islenkimus(aplink ratus) + aplink priekinius ir galinius zibintus!!!va ten tai jau tikrai per daug  :D (+)

Neprisijungęs Ronalldo11

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27: 2014 Rugpjūčio 19, 19:31:37 »
Sitoks variantas butu (y)

Tu gal netoli Howto gyveni? Ar siaip aplankei?
Ne-gyvenu netoli oro uosto-siaip su drauge buvom atvare prie juros pasivaikscioti ir kadangi neturejau auto foto ir buvau nusiploves ja tai buvo tinkamas metas pasidaryti keleta foto  :bedantis:

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28: 2014 Rugpjūčio 19, 20:00:00 »
Ne-gyvenu netoli oro uosto-siaip su drauge buvom atvare prie juros pasivaikscioti ir kadangi neturejau auto foto ir buvau nusiploves ja tai buvo tinkamas metas pasidaryti keleta foto  :bedantis:

Du variantai, arba Santry arba Swordas :D Howte tikrai grazu, ypac nakti, kai visas Dublinas ziba :)

Neprisijungęs Ronalldo11

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29: 2014 Rugpjūčio 19, 20:27:19 »
As ir pats bling bling prijauciantis, ypac kada visi aplink shadowline pasidaro. Nu bet cia tai... tos stoikes  :think:
Ir valstybinius numerius slepiame nes.... ? paieskomas gal ? ar cia autogido mada ?  (H-)
Kas liecia valstybinius numerius-tai cia dabar toks naujausias mados klyksmas juo slepti  :goodboy: (+)
O jei rimtai tai Lietuvoje valstybinius numerius gamina ir isduoda regitra-tuo tarpu airijoje numerius gali gaminti ir pardavineti bet kas  :goodboy:
Antras dalykas-airijoje yra mokamu tiltu ir keliu kur pravaziuojant su masina nufotkina numerius ir atsiuncia saskaita i namus.mano vienam pazystamui taip buvo kad atejo 80€ saskaita susimoketi kai jis ne karto nevaziavo pro mokama kelia-isvada kazkas turedamas tokia kaip jo auto uzsirase jo numerius -nusipirko uzsidejo ir vazineja nemokamai per mokamis kelius !!!

Neprisijungęs Ronalldo11

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #30: 2014 Rugpjūčio 19, 20:29:38 »

Sakiau kad tu ten buvai-pamenu ir tas geltonas fiat ten buvo  netoli manes(+) :D
Sakiau kad pro mano akis nepraslysta audines !!!

Neprisijungęs Ronalldo11

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #31: 2014 Rugpjūčio 19, 21:02:04 »
Du variantai, arba Santry arba Swordas :D Howte tikrai grazu, ypac nakti, kai visas Dublinas ziba :)
Nei vienas nei kitas-finglas :)

Neprisijungęs Ronalldo11

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #32: 2014 Rugpjūčio 19, 21:03:28 »

Dar ir as visu grazumu isejes  :bedantis:
Koks mazas tas pasaulis ...  (+) :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #33: 2014 Rugpjūčio 19, 21:35:30 »
Kas liecia valstybinius numerius-tai cia dabar toks naujausias mados klyksmas juo slepti  :goodboy: (+)
O jei rimtai tai Lietuvoje valstybinius numerius gamina ir isduoda regitra-tuo tarpu airijoje numerius gali gaminti ir pardavineti bet kas  :goodboy:
Antras dalykas-airijoje yra mokamu tiltu ir keliu kur pravaziuojant su masina nufotkina numerius ir atsiuncia saskaita i namus.mano vienam pazystamui taip buvo kad atejo 80€ saskaita susimoketi kai jis ne karto nevaziavo pro mokama kelia-isvada kazkas turedamas tokia kaip jo auto uzsirase jo numerius -nusipirko uzsidejo ir vazineja nemokamai per mokamis kelius !!!

Mano pazystamui buvo dar geriau, ps praeita savaite. Nusipirko 2009 audi a3 su 2008m audi a3 numeriais bei log booku. Spalva atitiko, variklio turis atitiko, neatitiko tik vin, bet kaina buvo labai maza, tai zmogus is to kaifo, kad paims pigiai audi, nepatikrino vin'o. Istorijos pabaiga, prarado pinigus bei aude su mentu pazadu surasti vagiukus.:smoke:

Neprisijungęs Ronalldo11

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #34: 2014 Rugpjūčio 19, 22:11:09 »
Mano pazystamui buvo dar geriau, ps praeita savaite. Nusipirko 2009 audi a3 su 2008m audi a3 numeriais bei log booku. Spalva atitiko, variklio turis atitiko, neatitiko tik vin, bet kaina buvo labai maza, tai zmogus is to kaifo, kad paims pigiai audi, nepatikrino vin'o. Istorijos pabaiga, prarado pinigus bei aude su mentu pazadu surasti vagiukus.:smoke:
Tie pazadai ir liks pazadais...visi zinom kaip "gerai" mentai dirba airijoje...
Is kitos puses pats kaltas kad paliko ir be masinos ir be pinigu...
Juk masina ne kiekviena diena nauja perki-tai pasitikrinti viska reikia gerai pries pinigus paduodant...

Neprisijungęs Agidas

• Įrašai: 1308
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #35: 2014 Rugpjūčio 19, 22:14:28 »
Antras dalykas-airijoje yra mokamu tiltu ir keliu kur pravaziuojant su masina nufotkina numerius ir atsiuncia saskaita i namus.mano vienam pazystamui taip buvo kad atejo 80€ saskaita susimoketi kai jis ne karto nevaziavo pro mokama kelia-isvada kazkas turedamas tokia kaip jo auto uzsirase jo numerius -nusipirko uzsidejo ir vazineja nemokamai per mokamis kelius !! !

Cia nera prevencija, ypac lietuvos forume, kai tai vyskta angluose. Jei kas ir zadetu kopijuot tavo VN tai rastu tave
anglijoje ir pasidarytu foto, ypac su chromu ant stoikiu nebutu sunku tave atrasti :D
Jei kam taip ir nutiko tai nereik but tokiam paranojiskam, toki triuka realiai pirma kart teko girdeti, cia va lietuvoje
tai slepia kai nori nuslepti auto istorija (!?)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #36: 2014 Rugpjūčio 19, 22:18:31 »
Cia nera prevencija, ypac lietuvos forume, kai tai vyskta angluose. Jei kas ir zadetu kopijuot tavo VN tai rastu tave
anglijoje ir pasidarytu foto, ypac su chromu ant stoikiu nebutu sunku tave atrasti :D
Jei kam taip ir nutiko tai nereik but tokiam paranojiskam, toki triuka realiai pirma kart teko girdeti, cia va lietuvoje
tai slepia kai nori nuslepti auto istorija (!?)

Airija nera anglija :D O atsarga gedos nedaro. As pvz ir 99% slepiu savo nr :) del labai daug priezasciu.

Tie pazadai ir liks pazadais...visi zinom kaip "gerai" mentai dirba airijoje...
Is kitos puses pats kaltas kad paliko ir be masinos ir be pinigu...
Juk masina ne kiekviena diena nauja perki-tai pasitikrinti viska reikia gerai pries pinigus paduodant...

Aisku, kad neras. Tie pinigai jau kaip ir palaidoti :) Beja maciau cipuota aude tavo, pas ka cipavai?

Neprisijungęs pushokas

• Įrašai: 208
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #37: 2014 Rugpjūčio 19, 22:51:30 »

Tik dabar biski geriau atrodo kai istraukiau is lempu tas papildomas ledines lemputes sonuose (+)
[/quote]

vel gi mano nuomone tik, bet ar nebutu graziau jei susilpnintum ta svietima? nes dabar atordo kad labai jau galingai sviecia, bet jai ramia silpnesne balta spalva sviestu manau tikrai butu geriau  :-)

Neprisijungęs Ronalldo11

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #38: 2014 Rugpjūčio 19, 23:15:41 »
vel gi mano nuomone tik, bet ar nebutu graziau jei susilpnintum ta svietima? nes dabar atordo kad labai jau galingai sviecia, bet jai ramia silpnesne balta spalva sviestu manau tikrai butu geriau  :-)
[/quote]
Zinok jis nesviecia taip ryskiai kaip kad foto atrodo-cia gal tik tai isejo nuotraukoj...beja nemanau kad ta ryskuma ten imanoma reguliuoti?
Zadejau deti ant naujuju s6 groteliu bet kai perdarinesiu nebedesiu nes siaip pats audi zenklas buvo chromuotas ir net nepasakytum kad ten viduj ledai-atrode kaip paprastas plasmases gabalas-bet praejus pusmeciui nuo karscio it salcio tas chromas pradejo luptis tai dabar tragiskai atrodo-plemuotas toks  :bedantis:

Neprisijungęs Ronalldo11

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #39: 2014 Rugpjūčio 19, 23:18:35 »
Airija nera anglija :D O atsarga gedos nedaro. As pvz ir 99% slepiu savo nr :) del labai daug priezasciu.

Aisku, kad neras. Tie pinigai jau kaip ir palaidoti :) Beja maciau cipuota aude tavo, pas ka cipavai?

Ha ha-diesel burnerio numerius jau visi zinom-pamirsai paslept vienoj foto  :goodboy:
Na mes auto nepardavinejam tad numerius slepiam ne del to-kaip jau diesel burneris sake priezasciu daug o atsarga tikrai gedos nedaro  :smoke:

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #40: 2014 Rugpjūčio 19, 23:29:27 »
Ha ha-diesel burnerio numerius jau visi zinom-pamirsai paslept vienoj foto  :goodboy:
Na mes auto nepardavinejam tad numerius slepiam ne del to-kaip jau diesel burneris sake priezasciu daug o atsarga tikrai gedos nedaro  :smoke:

As neslepiau :) tiesiog coppy paste foto is FB :)) Beja, kodel neuzdedi priekinio bamperio nuo FL? juk ten nieko perdaryt nereik. Jei reik zinau labai gera dazytoja, aisku kainos ir atitinkamos. Kaip tik Finglas'e turi dirbtuves.

Neprisijungęs Ronalldo11

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #41: 2014 Rugpjūčio 20, 00:11:11 »
As neslepiau :) tiesiog coppy paste foto is FB :)) Beja, kodel neuzdedi priekinio bamperio nuo FL? juk ten nieko perdaryt nereik. Jei reik zinau labai gera dazytoja, aisku kainos ir atitinkamos. Kaip tik Finglas'e turi dirbtuves.
Kartais ne Vytas vardu tas dazytojas  :D???
Nededu nes ner prasmes-kadangi zadu wrapinti auto tai kai viska susidesiu ir nuvarysiu auto apvrapinti nes jei dabar uzsideciau prieki tai teks vazineti su tokia skirtingu spalvu :)

Neprisijungęs L8

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3009
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #42: 2014 Rugpjūčio 20, 00:16:19 »
Galvojau nieko nerasysiu, skonio reikalas, bet kaip zmona pradejo juoktis is isniekinto audi zenklo, nesusivaldziau ir parasiau  :goodboy:
Ant bulkos esu mates tokia nesamone, snargliai vazineja, bet cia ant c6 nu baik juokus ir nesidaryk gedos ;)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #43: 2014 Rugpjūčio 20, 00:23:01 »
Kartais ne Vytas vardu tas dazytojas  :D???
Nededu nes ner prasmes-kadangi zadu wrapinti auto tai kai viska susidesiu ir nuvarysiu auto apvrapinti nes jei dabar uzsideciau prieki tai teks vazineti su tokia skirtingu spalvu :)

Nu ne, ne Vytas :)

Neprisijungęs Ronalldo11

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #44: 2014 Rugpjūčio 20, 01:17:42 »
Galvojau nieko nerasysiu, skonio reikalas, bet kaip zmona pradejo juoktis is isniekinto audi zenklo, nesusivaldziau ir parasiau  :goodboy:
Ant bulkos esu mates tokia nesamone, snargliai vazineja, bet cia ant c6 nu baik juokus ir nesidaryk gedos ;)
Tai gal paliksiu kolkas-bus jums is ko pasijuokti  :goodboy: :D (+) :bedantis:
Kaip jau sakiau-kiek zmoniu tiek nuomoniu  (+)
Siaip kai uzsidejau visi sake kad atrodo liux - bet man asmeniskai graziau atrodytu jei pats auto butu baltos spalvos.negali juk visiems itikti-as dariau del saves o jei kazkam ima juokas tai tegul juokias  :D :bedantis:

Neprisijungęs L8

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3009
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #45: 2014 Rugpjūčio 20, 01:21:23 »
Tai gal paliksiu kolkas-bus jums is ko pasijuokti  :goodboy: :D (+) :bedantis:
Kaip jau sakiau-kiek zmoniu tiek nuomoniu  (+)
Siaip kai uzsidejau visi sake kad atrodo liux - bet man asmeniskai graziau atrodytu jei pats auto butu baltos spalvos.negali juk visiems itikti-as dariau del saves o jei kazkam ima juokas tai tegul juokias  :D :bedantis:
Taip as jai ir pasakysiu :) (y)

Neprisijungęs Ronalldo11

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #46: 2014 Rugpjūčio 20, 15:48:47 »

As isidejau ta vadinama tuning box'a - 250€ berods ir 40 arkliu dadeda.Nenorejau varyti cipuoti nes pardavinejant masina ji galesiu isimti ir atskirai parduoti  :P
Prie progos imesiu foto kai turesiu laiko.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #47: 2014 Rugpjūčio 20, 15:52:40 »
As isidejau ta vadinama tuning box'a - 250€ berods ir 40 arkliu dadeda.Nenorejau varyti cipuoti nes pardavinejant masina ji galesiu isimti ir atskirai parduoti  :P
Prie progos imesiu foto kai turesiu laiko.

Na imesk parodyk, turiu itarima, kad ten eiline dezute su keliom varzom. Tai 40ag ten ne per kur :) Neziurejai su vcds parametru? Beja papasakok smulkiau kur ji jungias:)

Neprisijungęs Ronalldo11

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #48: 2014 Rugpjūčio 20, 17:17:13 »
Na imesk parodyk, turiu itarima, kad ten eiline dezute su keliom varzom. Tai 40ag ten ne per kur :) Neziurejai su vcds parametru? Beja papasakok smulkiau kur ji jungias:)
As neturiu vago ner galimybes paziureti  :think:
Nu ne-ne eiline dezute-ja turejau pries tai (is ebejaus buvau pirkes uz 20€) tai pastoviai klaidas ant skydelio mete... :A
Bl zinok ne pats jungiau tai ne kazka ir papasakoti galiu-kas liecia elektra masinoj pats nieko nejungiu ir nedarau  :bedantis:
Imesiu foto po darbo gryzes - galesi paziuret  :smoke: !!!

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #49: 2014 Rugpjūčio 20, 19:01:08 »
As neturiu vago ner galimybes paziureti  :think:
Nu ne-ne eiline dezute-ja turejau pries tai (is ebejaus buvau pirkes uz 20€) tai pastoviai klaidas ant skydelio mete... :A
Bl zinok ne pats jungiau tai ne kazka ir papasakoti galiu-kas liecia elektra masinoj pats nieko nejungiu ir nedarau  :bedantis:
Imesiu foto po darbo gryzes - galesi paziuret  :smoke: !!!

Na jei yra noro, gali i svecius prilekt, prijungsiu kabeli ir pasakysiu ar yra sansu jai turet tuos 40hp ar ne.