Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Manto A4 audela  (Skaityta 27945 kartus)

Neprisijungęs MantasJM

• Įrašai: 406
    • Žiūrėti profilį
Re: Manto A4 audela
« Atsakymas #50: 2011 Birželio 26, 19:19:50 »
Ne. Ji is JAV. Ir as pazistu buvusi savininka, tad apie auto zinau viska  :P

Neprisijungęs muwap

• Įrašai: 234
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #51: 2011 Birželio 26, 20:54:17 »
ulala... grazi A4 bet tie ant veidrodeliu tai sorry... (z) kvepia turlingu ir mano nuomone nereikia jokiu groteliu i apacia kas rimta tas turi matytis, kas turlingas turi buti ismesta...
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Birželio 26, 20:56:36 sukūrė muwap »

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #52: 2011 Birželio 26, 21:08:22 »
Del tu groteliu man pasistojo klausimas- ar be ju neprisigaudo intercooleris vabalu, siuksliu? ?!?

Neprisijungęs arlekinas

• Įrašai: 39
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #53: 2011 Birželio 26, 21:08:30 »
chia matau kalbat apie arkliu trukuma :))) Man arkliai yra labai daug, arba yra tik tiek,kad ish vietos pajudeti :) Pastoviai vazhinejau su mersu kur buvo 186 arkliai, bet uzhlinko variklis, ir kol nauja susirinksiu,praeis,kazhkiek laiko, tai tam laiko tarpui pasiemiau audi su 110 arkliu, ir vazhiuoju laimingas,kaip senelis.man daugiau ir nereikia,kaifuoju pildamas 6 litrus 100km. o ne 16 litru, 100km. Aplamai su metais ir amzhium,pradedi kitaip vertinti arklius :)
Bet kai miegu ir sapnuoju, tai vairuoju 180AG :))))

kazinak

• Svečias
« Atsakymas #54: 2011 Birželio 26, 21:17:20 »
chia matau kalbat apie arkliu trukuma :))) Man arkliai yra labai daug, arba yra tik tiek,kad ish vietos pajudeti :) Pastoviai vazhinejau su mersu kur buvo 186 arkliai, bet uzhlinko variklis, ir kol nauja susirinksiu,praeis,kazhkiek laiko, tai tam laiko tarpui pasiemiau audi su 110 arkliu, ir vazhiuoju laimingas,kaip senelis.man daugiau ir nereikia,kaifuoju pildamas 6 litrus 100km. o ne 16 litru, 100km. Aplamai su metais ir amzhium,pradedi kitaip vertinti arklius :)

ne visi i senatve praranda susidomejima masinom  ;)

Neprisijungęs arlekinas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #55: 2011 Birželio 26, 21:21:48 »

nemanau,kad praradau susidomejima, nes mano garazhe stovi,bent keturi modeliai,ir vienas ish ju exskliuzyvas :) tik su metais greichio samprata keichiasi :))) Greitai, tai dar nereishkia,kad kokybishkai :)

Neprisijungęs MantasJM

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #56: 2011 Birželio 26, 21:33:33 »
Nesakau, kad vazineju greitai. Tiesiog smagu zinot, kad prireikus aplenksiu :) O ir su 200 arkliu gali ramiai vaziuot. Va vaziuoju sau ramiai, trasoj pilu 7, mieste apie 10 ir sakau, kad malonumas kainuoja :) Tad uz papildomus 20 litu smagiai sau vaziuoju 100km.

kazinak

• Svečias
« Atsakymas #57: 2011 Birželio 26, 22:37:55 »

nemanau,kad praradau susidomejima, nes mano garazhe stovi,bent keturi modeliai,ir vienas ish ju exskliuzyvas :) tik su metais greichio samprata keichiasi :))) Greitai, tai dar nereishkia,kad kokybishkai :)

ne apie greiti kalbama ,o apie galia ,su metais ,bent jau man , jo norisi kuo daugiau  :D

Neprisijungęs arlekinas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #58: 2011 Birželio 26, 22:44:10 »
sutinku su tavim :) mano darbine mashina yra W221 mersas su kruva arkliu, bet daugiau 120km. nebespaudzhiu :))))) , o Hyundai atosa,kai paimu, bandau ir 150km/h . padaryti . Chia priklauso,koks chipas galvoj stovi :))))

Neprisijungęs MantasJM

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #59: 2011 Birželio 27, 12:52:34 »
Gal kas galetu man pasakyt ar S4 b5 priekiniai stabdziu diskai 330x32mm? Ir ar laikikliai bus "bolt on" i manaja a4? Nesnelabai randu tokios info.  
P.S. Issiaiskinau, kad nuo S4 i A4 priekiniai stabdziai neuzsideda be papildomu perdarymu. Gal kazkas turit pasiulymu kokius stabdzius detis ir nuo ko, kad butu bolt on? Pvz, kazkur skaiciau, kad deda A8 diskus su suportais+ TT laikiklius, bet is kitos puses, tai cia juk tas pats kas vw passat 2.8 312mm ir bolt on  ?!?
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Birželio 27, 13:14:14 sukūrė MantasJM »

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #60: 2011 Birželio 27, 14:19:13 »
180 ag dar ne rodiklis

kazinak

• Svečias
« Atsakymas #61: 2011 Birželio 27, 20:43:01 »
Gal kas galetu man pasakyt ar S4 b5 priekiniai stabdziu diskai 330x32mm? Ir ar laikikliai bus "bolt on" i manaja a4? Nesnelabai randu tokios info.  
P.S. Issiaiskinau, kad nuo S4 i A4 priekiniai stabdziai neuzsideda be papildomu perdarymu. Gal kazkas turit pasiulymu kokius stabdzius detis ir nuo ko, kad butu bolt on? Pvz, kazkur skaiciau, kad deda A8 diskus su suportais+ TT laikiklius, bet is kitos puses, tai cia juk tas pats kas vw passat 2.8 312mm ir bolt on  ?!?

tu nori keisti diskus ir suportus ar vein diskus ?

s4 yra 320x30 2 cilindriuku suportas
pas tave 280x30 arba 288x30 standarte ir vieno cilidriuko suportas

o ar tiks suportas ant tavo nzn,etka atstumu tarp skyliu nordo
bet jei pas tave jau buvo uzdeti 345 ar kokei ten,tai dek tokius pat ir nesuk galvos arba s4 diskus ir palik senus suportus

Neprisijungęs MantasJM

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #62: 2011 Birželio 27, 21:04:35 »
Tokiu paciu kaip pas mane nauju kaina vien disku 1600$... tai puse masinos kainos. Nuo s'o netinka, nes isnesimas kitoks. Tad reikia visko: laikikliu disku ir suportu. Dar va vis galvoju gal diskai nuo rs2 tiktu, nes nerandu koks ju isnesimas, o dydis 2mm mazesnis.. S'kes pr stabdzius galiu pamirst. galiniai tinka, jau sudeti i gala S4 stabdziai. Prieki laikikliu tvirtinimai kitokie, reiketu darytis perejimus, o tai laikas ir dar dideli pinigai, o as to nemegstu, plius brezinius reiketu ieskotis ar bandyt darytis... Beto jau nuspresta. Bus palikti senieji suportai, dedami passatiniai laikikliai ir jei pasiulys gera kaina bus raizyti 312mm diskai, jei ne, paprasti naudoti tam kartui. Gal tau rodo ar zinai, ar nuo TT arba S3 sankaba tiktu normaliai?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #63: 2011 Birželio 27, 21:08:21 »
O tai nuo ko dabartiniai diskai uždėti, kad jų tokia kosminė kaina? Maišai man regis čia kažką ;)

Neprisijungęs MantasJM

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #64: 2011 Birželio 27, 21:28:45 »
Na kaip cia pasakius :) Dabar after marketas. Sis: http://www.ecstuning.com/
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Birželio 27, 21:34:28 sukūrė MantasJM »

kazinak

• Svečias
« Atsakymas #65: 2011 Birželio 27, 22:30:06 »
pas tave 228mm sankaba, pas tt/s3 240mm, turetu tikti,bet geriau nuemus deze pasiziureti ar uzteks vietos didesniam smagraciui, komplektas ~£550 ,man pavyko dyyyydelia nuolaida gauti £395  :D kaip LT reiklai su kainom nezinau

Neprisijungęs MantasJM

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #66: 2011 Birželio 27, 23:32:45 »
Supratau. Dekui. Bandysim kazka kombinuotis :)

Neprisijungęs MantasJM

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #67: 2011 Birželio 28, 15:20:08 »
.............,etka atstumu tarp skyliu nordo
............

Gal tau rodo nuo kuriu metu pas A6 2.5 tdi ejo 312mm stabdziai? Ir ar skyresi priklausomai nuo kw? :)

kazinak

• Svečias
« Atsakymas #68: 2011 Birželio 28, 22:42:18 »
312x30 ejo pas AFB,AKN,AYM,BCZ,BDG,BFC, ir t.t. 1997-2005

Neprisijungęs MantasJM

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #69: 2011 Liepos 12, 16:23:14 »
Gal kasnors galetu pagelbeti?  :-{ Pas mane toks magas: . Negrodavo galines koloneles - tik priekines. Tad sumasciau ji issiimt ir paziureti ar visi laidai sujungti. Isemiau, apziurejau, visi laidai sujungti teisingai - galiniu koloneliu laidai pajungti ir eina tiesiai i jas, nors jos niekad negrojo. Sudedu maga atgal (viska tikrai sujunges taip kaip buvo) ir magas numires - nebegroja, jokiu gyvybes zenklu. Pradedu save keikt, kad galbut kisdamas tas lazdeles i skyles isimt magui gal kazka perbraukiau ar nulauziau? Isimu dar kart, isardau, lyg ir ok, niekas nenuluze, nors pastebiu ant "motinines" zalumo ibrezima. Vel viska sujungiu, bandau jungt - jokios gyvybes. P.S. Radau senojo savininko (amerikono) priburta. Yra lineikos (nors turbut buvo kitas magas, nes siame originaliame lineiku ner). Bet galiniu koloneliu laidus atsekiau - jos tiesiai eina i gala. Visos 4 koloneles ne originalios - Infinity, bet groja tik priekinese durelese.
1. Kodel seniau negrodavo galines koloneles?
2. Ar is originalaus mago eina isvesti lineikas? (Radau tema, kad reik pirkt pereinancias fyskes - Lemonoj yra? ten viskas bolt on?)
3. Kas galejo nutikti magui? Gal kasnors Vilniuj zino gera meistra kuris galetu paziureti?
4. Gal patartumet vietoj sio mago det koki nors kita? (noreciau tokio: . Siaip realiai ar jis geresnis uz manaji? Ar uztenka tik pasikeist plastmases ar ten daugiau perdarymo ji keiciant? Maniskis su CD changeriu.
Zinau, i kai kuriuos klausimus yra atsakymu - ieskojau, ir dabar toliau ieskosiu, bet ruosiuosi isvaziuot atotogaut, noriu kuo greiciau pasidaryt grojancia muziko, tad tikiuosi kasnors draugiskai pades.  :-{
ACIU!

Neprisijungęs MantasJM

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #70: 2011 Liepos 12, 16:57:15 »
Arba kitaip: Ka reikes keist, kad idet Navigation plus? Ir ar apsimoka?

kazinak

• Svečias
« Atsakymas #71: 2011 Liepos 12, 21:43:34 »
pasitikrink saugiklius ,gal sudege bekisant laidus

Neprisijungęs MantasJM

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #72: 2011 Liepos 12, 22:03:35 »
Gerai su saugikliais... :(

wowiss

• Svečias
« Atsakymas #73: 2011 Liepos 13, 13:26:44 »
O tai maitinimas ateina? traukiant maga ,galejo is giliau koks pliusinis laidas nutrukt!

Neprisijungęs MantasJM

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #74: 2011 Liepos 13, 14:59:19 »
Siandien nuvariau i srota, isidejau kita toki pati, isijungia, uzsidega "SAFE". O maniskis nerodo jokios gyvybes. Nuveziau pas meistra, ziuresim kaip bus. Beto jei ka domintu, srote uzmaciau concert CD maga, atiduoda uz 100 litu. Bet patrintas ir bandziau pas save idet - neisijunge. Nors ten gale dar yra kazkoks kistukas, kurio pas mane nera.