Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: mano S6,bet tdi:)  (Skaityta 5328 kartus)

kazinak

• Svečias
Re: mano S6,bet tdi:)
« Atsakymas #25: 2010 Gegužės 29, 14:11:17 »
as daryciau tokias ,is senu nesunkia persidaro,

va pavizdys,ne c5 groteles ,bet esme ta pati,as tik imciau stambesnio rasto grotas

Neprisijungęs AudiQT

• Įrašai: 297
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26: 2010 Gegužės 29, 16:20:52 »
superinis variantas senam tipui :).grotas tik susirast reikia.

Neprisijungęs Deividasa6

• Įrašai: 549
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27: 2010 Gegužės 29, 18:22:28 »
Is originaliu irgi iseitu, bet daug sveitimo, ir spakliaus reiketu, as kazka panasaus ir planuoju daryti ...

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28: 2010 Gegužės 29, 18:42:31 »
Va, kazinak pavyzdys tikrai geras, tik grotų tipas nekoks parinktas. Ieškočiau retesnio sieto :)

Neprisijungęs bosko

• Įrašai: 617
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29: 2010 Gegužės 29, 19:39:49 »
a bene barunka kitoi pusei?
p.s. daili   ;)

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #30: 2010 Gegužės 29, 20:40:45 »
Dropą užskaitau :)
Dar pasakyk "matai slimai, tau pavyzdys" :D O dėl auto tai tikrai graži, daug kam pavyzdys :) O dėl moldingų, tai aš jų nedažyčiau nežinau, bet man jie čia tinka.
dėjau skersą aš ant tokių pavyzdžių. aš Lietuvos keliais važinėju, o ne stiklo lygumo stalo paviršiumi ;)
P.S. o temos savininkui: galiu S6 ženkliuką parduot jei jau ant prikolo dyzelį S'u vadini, tai ir užsilipdysi ant šiknos :D
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gegužės 29, 20:43:39 sukūrė slimshady »
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs AudiQT

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #31: 2010 Gegužės 29, 21:12:39 »
nu S as jos nevadinu,biski nelimpa :-] :-].a zenkliuka sau gali uzsiklijuot :-] (be).maciau,ka pardavime turi.jo,neteisingas pas ja vairas.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gegužės 29, 21:16:30 sukūrė s6tdi »

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #32: 2010 Gegužės 29, 23:08:22 »
nu S as jos nevadinu,biski nelimpa :-] :-].a zenkliuka sau gali uzsiklijuot :-] (be).maciau,ka pardavime turi.jo,neteisingas pas ja vairas.
kaip tai nevadini?  ?!? tai ko temos pavadinime S6 užsirašęs?  (!?) aš daiktus vadinu tikraisiais vardais todėl ir S ženklelio ant mano geldos niekad nepamatysi ;)
1.4Tdi
328Ci

kazinak

• Svečias
« Atsakymas #33: 2010 Gegužės 29, 23:30:48 »
Dropą užskaitau :)
Dar pasakyk "matai slimai, tau pavyzdys" :D O dėl auto tai tikrai graži, daug kam pavyzdys :) O dėl moldingų, tai aš jų nedažyčiau nežinau, bet man jie čia tinka.
dėjau skersą aš ant tokių pavyzdžių. aš Lietuvos keliais važinėju, o ne stiklo lygumo stalo paviršiumi ;)
P.S. o temos savininkui: galiu S6 ženkliuką parduot jei jau ant prikolo dyzelį S'u vadini, tai ir užsilipdysi ant šiknos :D

tai kad siauliuose normalus tie keliai,bent tokie buvo per kaledas,zinok uk irgi ne stebuklas,ypac londone

Neprisijungęs AudiQT

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #34: 2010 Gegužės 30, 01:51:43 »
rasiau,kad S tik del prikolo :-] (be). kai nukirsiu S6 ar RS6,tai prikolai baigsis,a daba pairkluosiu su traktorium (be).

Neprisijungęs AudiQT

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #35: 2010 Gegužės 30, 01:54:52 »
da planuose langu paniaukimas lengvas :).faina but su buferiu galiniu suzaist tipo S ar RS.paprastai gautusi ,manau,nuo 2.5 tdi naujesniu metu kur twin buna.gal pavyks :)

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #36: 2010 Gegužės 30, 08:01:18 »
tai kad siauliuose normalus tie keliai,bent tokie buvo per kaledas,zinok uk irgi ne stebuklas,ypac londone
siaip zmones kartais is Siauliu ir i kitus miestus nuvaziuoja ;)
1.4Tdi
328Ci

kazinak

• Svečias
« Atsakymas #37: 2010 Gegužės 30, 09:50:30 »
da planuose langu paniaukimas lengvas :).faina but su buferiu galiniu suzaist tirpo S ar RS.paprastai gautusi ,manau,nuo 2.5 tdi naujesniu metu kur twin buna.gal pavyks :)

kodel tik lengvas,sauk kaip priklauso :D kad nesimatytu is lauko :D

p.s. kur sita foto daryta ?

Neprisijungęs AudiQT

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #38: 2010 Gegužės 30, 12:07:37 »
bly, as mielai, bet patruliai lipa i akis jau. nu gatvej gal da nelabai, bet technikines nepraeisi su priekiu niauktu (!?).fotkinta uz Droghedos.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gegužės 30, 13:16:05 sukūrė slimshady »

kazinak

• Svečias
« Atsakymas #39: 2010 Gegužės 30, 15:34:00 »
bly, as mielai, bet patruliai lipa i akis jau. nu gatvej gal da nelabai, bet technikines nepraeisi su priekiu niauktu (!?).fotkinta uz Droghedos.

nzn,nesu vares tecnikines ,man apstoviai zmogus atvaziuoja ,paima masina ir po pusvaklandzio parvaro pravaryta,meistras net suraso visus gedimus kuriuos reikia pasalinti  :D

Neprisijungęs ags

• Įrašai: 409
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #40: 2010 Gegužės 30, 18:13:30 »
bet airijoje juk galima vazineti priekiniais tamsintais langais tik s.airijoje draudziama ar as klystu ?!?

Neprisijungęs bosko

• Įrašai: 617
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #41: 2010 Gegužės 30, 20:05:21 »
bet airijoje juk galima vazineti priekiniais tamsintais langais tik s.airijoje draudziama ar as klystu ?!?
Galima jei proto ribuose uztamsinti,jei kaip uz kalti tai teks gardos marazmo daznai klausytis, bet jie nieko vistiek neisrasys  ;)

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #42: 2010 Gegužės 30, 21:14:47 »

va pavizdys,ne c5 groteles ,bet esme ta pati,as tik imciau stambesnio rasto grotas

du skirtingus atvejus sulyginai, kur galima tinklo net gariunuose gauti, ir kur negalima plastikinio tinklo gauti Lietuvoje :D

Neprisijungęs AudiQT

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #43: 2010 Gegužės 30, 21:21:02 »
nuo geguzes istatymas isejes del langu niauktu,xenonu ir kriokianciu glusaku.jo,niaukia visi kaip niauke.tik pries technikine priekinius nuplesia,po to vel uzniaukia.gatvej dar labai netrumpina.jai su protu paniaukta,tai labai nelipa i aki patruliai :).nu cia bent pietinej taip.

kazinak

• Svečias
« Atsakymas #44: 2010 Gegužės 30, 21:51:31 »

du skirtingus atvejus sulyginai, kur galima tinklo net gariunuose gauti, ir kur negalima plastikinio tinklo gauti Lietuvoje :D

niekas nesako kad padarysi viens prie vieno kaip orginalas,bet tikrai rasi stambesnio rasto tinkla ,ieskok kas metalu prekiauja o ne gariunuose,jei turi zymiai didesni pasirinkima,pas tevus labai panasios groteles kojom nusivalyti yra  :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #45: 2010 Gegužės 30, 22:48:44 »
na, tai tas pats butu kaip lyginti ciauciau dayline liustras beskeje su su a5 liustromis (arba bb su pirstu :D ). kiekviena egzemplioriu macius po viena karta (gyvenime arba tik spaudoje) gal ir pasakytu kas nors "TOKIOS KAIP..." "TOKIOS PAT" "VIENODOS" :D
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gegužės 30, 23:33:29 sukūrė ::: Marius ::: »

kazinak

• Svečias
« Atsakymas #46: 2010 Gegužės 30, 23:16:48 »
niekas juk nesiulo tau darytis,imeciau kaip pavizdi,kas tures noro susiras medziagu ir pasidarys

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #47: 2010 Gegužės 30, 23:27:36 »
niekas juk nesiulo tau darytis,imeciau kaip pavizdi,kas tures noro susiras medziagu ir pasidarys
ne apie man siulyma kalba eina :D kalbu kad su realybe prasilenkia tavo siulymai :D

p.s. taip ieskojau, taip zinau: tiek diamond mesh, tiek hexagon mesh nera lengva gauti ;) kalbu apie plastikines,  metalo tinklu neskaitau, nes tai...  (-)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gegužės 30, 23:30:35 sukūrė ::: Marius ::: »

kazinak

• Svečias
« Atsakymas #48: 2010 Gegužės 30, 23:34:17 »
ne apie man siulyma kalba eina :D kalbu kad su realybe prasilenkia tavo siulymai :D

butent kurioj vietoj ? groteliu yra ebay pirkti 24x10 skyles ,plasmasines ,tik turek noro daryti

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #49: 2010 Gegužės 31, 00:27:37 »

butent kurioj vietoj ? groteliu yra ebay pirkti 24x10 skyles ,plasmasines ,tik turek noro daryti
prasau linko ;)